Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Bing Bang


Dani

Recommended Posts

di-G77V.jpg

capitolul 1

Cateodata momentele mari din viata incep cu lucrurile simple.

Un firicel de lumina s-a strecurat printre draperii si imi da desteptarea. Ce senin e! Este ora 11:30, am dormit dus, deschid calculatorul, ma spal pe dinti si pe fata, pun cafeaua la foc, ma intorc deschid internetul, se incarca greu...Deschid jurnalul sa mai scriu cateva cuvinte. Inchid jurnalul, mi-a trecut cheful de scris in jurnal subit. Intru pe forum ,forumul "fmro.ro". Ce ciudat fmro.ro ,un zambet larg mi se asterne, probabil nu mai exista fm.ro ca domeniu. Da, nu mai exista, l-au cumparat altii. Hai sa vad ce s-a mai postat. Itaa! Nah! Yonutz, l-am prins pe hot, mereu comenetaza aiurea, critica..Toti care intra noi sunt idioti pentru el. Stai sa vezi ce comentariu scriu pentru el la topicul "jucatori ieftini si buni in FM 2012". Am nervi, iar se agata de comentariile altora fara sa dea explcatii ..

yonutz, on 14 March 2012 - 07:18 PM, said:

cum apare unu cate unu cu un post desta genial:))

Este sah mat, i-am zis-o in post! Noroc cu o parodie de film din care m-am inspirat..:

"Stiti cum au aparut criticii? Acum peste 10.000 de ani iHr intr-o pestera a neanthertalilor, rudele indepartate ale homo sapiens (adica stamosii nostrii directi), un 'var' stravechi de al nostru a desenat pe un perete al cavernei pentru prima oara.Toti neanthertalii din pestera s-au strans sa vada minunatia. Woo! Hunga bunga!! Badabim bada Bomm!! ..Deodata ,din multime stransa sa vada "opera de arta" un neanthertal se suie pe un bolovan din fata desenului isi scoate obiectul genital si urineaza pe desen. Multimea exclama .Woou! Cel care a facut desenul isi arunca ciomagul de suparare si pleaca plangand. Asa au aparut criticii...bine asta nu a schimbat cu nimic cursul istoriei dovada fiind Picaso , Leonardo da Vinci ..etc.Alte concluzii le trageti si voi.."

Aoleooo!!! Cafeaua. Este a doua oara cand vars cafeaua din cauza la forum. Hmm! Am intrat in febra lui. Probabil simt nevoia sa ma deconectez de la viata reala si sa am discutii despre unele din pasiunile mele, jocul fotbal manager si fotbalul in sine. M-am aciuit la el poate si din cauza ca am inchis comunitatea mea de counter strike http://www.opn.ro in ianuarie 2012, dupa patru ani. Ma terorizau userii cu reclamatii din cauza certurilor inte admini si eram asaltat pe server zi de zi de sute de nebuni cu diferite noi coduri. Ahaha! Rad cu lacrimi. Am inchis site-ul si forumul si l-am lasat impodobit. Ma opresc din ras, moment de reculegere.. imi pare rau ca l-am inchis, am avut momente frumoase cu serverul de Cs open.opn.ro si site-ul...Nu am mai avut timp de el si nici rabdare...Acum am alta ocupatie, fmro.ro

Sunt destui pe acest forum cu care pot duce un dialog interesant. ll Muce. Ahaha! Ce nick are Muce. Oricum daca nu era el nu cred ca ma apucam sa mai discut cu cineva pe forum ,baiat de treaba dar si musca letal cand se depaseste limita. Inca nu stiu povestea lui .Stiu ca e admin pe forum si sub nick scrie "presedinte de club". Alt admin care mi-a placut de pe forum este Cornel, putin coleric, dar se abtine si este impartial. Mai e unul, Mihai probabil cel mai mare in grad de pe forum. Sper sa ramana de treaba toti, forumul acesta mereu o sa aibe subiecte de discutie odata cu aparitia noilor editii de FM. Cine stie poate pe viitor pe cativa dintre ei o sa ii angajez la clubul la care detin actiuni pentru a ma ajuta sa caut jucatori de valoare. Oamenii chiar se pricep.. Am vazut ca au si un topic "Stories" pe forum, poate o sa ma apuc si eu sa povestesc vrute si nevrute pe acolo...M-am ciondanit eu cu multi pe forum intr-un spirit decent..aproape decent...Am observat ca trei dintre ei ,vali ,yogi si claudiu au inceput usor, usor sa ma adopte in cercul lor...Sa fie serios fata de mine..Heh, bun forumul!

Fumez o tigare. Beau cafeaua. Este deja ora 12:30. M-am plictisit. Deschid FM-ul. Am inceput o a doua cariera cu Steaua si am spart piata transferurilor cu jucatori care vor deveni de nivel mondial in viitor. Am reusit cu ei niste rezultate fenomenale pentru Romania si asta fara sa dau reload. Deobicei am o tactica 4 1 4 1 cu doua aripi de atac (AML ,AMR) un bbm si un Ap suport la mijlocul terenului iar in spatele lor un achorman. Acum experimentez o tactica defensiva pentru meciul cu Mancheter City din semifinalele cupei uefa.http://www.uploadima...95mantactic.GIF Anul viitor sper sa reusesc sa ies din grupele Champions League, sa iau din nou campionatul, cupa Romaniei si imprumut pe Raheem Sterling. Ma opresc din joc si din vise. Suna telefonul.

-ALo ? Da, nea' Gigi, zi!.....

Link to comment
Share on other sites

M-am ciondanit eu cu multi pe forum intr-un spirit decent..aproape decent...Am observat ca trei dintre ei ,vali ,yogi si claudiu au inceput usor ,usor sa ma adopte in cercul lor...Sa fie serios fata de mine..Heh, bun forumul!

Nu ma cheama Claudiu, ci Claudio, un pseudonim luat de mine intr-o alta era, cea italiana. Deci te rog fii pe faza.

In alta ordine de idei, toti adminii sunt de treaba si letali in acelasi timp. Depinde doar de tine. O sa te prezint si lui anabruschet, cand te mai cumintesti.

Link to comment
Share on other sites

http://www.uploadima...nanteincome.GIF Income

http://www.uploadima...725026sumar.GIF Sumar

:D Da am dialogat cu tine prin doua mesaje pe privat in primele zile cand am scris pe forum ,apoi am rupt dialogul...Sper ca glumesti ,doar nu te-ai suparat ca nu te-am mentionat :)

yogi : Vrei sa sti de cate ori am salvat?

Cum sa ma supar? Oricum, astept continuarea sa vad ce mai scrii despre FMRo :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Capitolul 2

100 milioane de euro si multe vise.

S-a incheiat campionatul in Romania sezonul 2011-2012. CFR Cluj este noua campiona, cu 100 milioane de euro, bani cheltuiti in cinci ani a reusit sa castige opt trofee. Steaua a terminat pe locul trei si si-a asigurat meciurile de calificare pentru Europa League unde va fi cap de serie in toate cele trei preliminarii.

Cum ar fi ca Steaua sa aibe pentru Europa League si campionatul ce vine urmatoarea echipa: tactica 4 1 4 1: Felgueiras (portar), Latovlevici, Chiriches, Gardos, G. Matei, Bourceanu(A), Sanmartean ( AP support sau BBM), Wesley (Cm atac sau Amc), Tanase (Aml suport), Chipciu(Amr suport), Moraes (P). Rezerve: Iliev, Martinovic, Nikolic, Grozav, Tibi Balan, Parvulescu, Stanca. Ar fi ceva.. Pana una alta primul transfer este Rocha un atacant brazilian care si-a revenit dupa o accidentare grava si nu este o certitudine. Astept cu nerabdare transferurile, sper sa fie maxim 4 jucatori si aceeia de mare valoare.

In cariera mea cu Steaua din FM am incheiat déjà sezonul 2012-2013 unde fata de realitate am reusit sa creez in aproape trei ani o echipa cu performante notabile. Am castigat doua campionate, doua cupe ale Romaniei si doua supercupe. Dintr-o grupa foarte grea in UCL am reusit sa ma calific pe primul loc si sa ma bat aproape de la egal la egal cu echipele puternice si de traditie ale Europei pana cand am fost oprit de Olympique Lyon.

http://uploadimage.r...58166493606.gif

http://uploadimage.r...38293650299.gif

Am terminat sezonul 2012-2013 pe primul loc la pas in campionat si am inceput o noua campanie de transferuri furibunda pentru sezonul 2013-2014. Un total de aproximativ 100 milioane de euro cheltuiti pe tranferuri. Vreau sa vand in fereastra de transferuri din iarna lui 2014 toti jucatorii de care nu mai am nevoie pentru omogenizarea lotului si pentru o balanta intre ce am cheltuit,/salarii si ce am vandut/ profituri din televiziune,competitii, etc.http://uploadimage.r...97692845377.gif

Dintr-un calcul estimativ facut acum in octombire 2013 in aceasta cariera de FM, am cheltuit in aproape trei ani la Steaua:

92 + 53=145 milioane de euro pe transferuri minus 21,5 + 37,5=59 milioane de euro jucatori vanduti rezulta un minus de 86 milioane de euro la care adaugam profiturile din televiziune, sponsori , etc /banii din Europa League si doua calificari in UCL; in jurul a 25 milioane de euro profit sezonul 2011-2012, 65 de milioane al doilea sezon si 27 milioane profit total, deocamdata, la inceputul sezonului 2013-2014. http://uploadimage.r...20394450704.gif

Rezulta un profit total in jurul a 30 de milioane de euro in doi ani si cateva luni petrecute la Steaua si am faurit un prim 11 fantastic cu jucatori de clasa mondiala inclusiv rezervele.

80175834363650563565.gif

Sper ca in sezonul 2013-2014 sa ajung in finala UCL iar pe termen lung sa aduc la Steaua cei mai buni tineri jucatori romani si in viitor sa fac performante impreuna cu ei. Prima tinta fiind Trofin un pusti aparut din senin la Dinamo . Din pacate rivalitatea se simte si chiar daca am facut oferta de 3 milioane de euro si clubul a acceptat, el nu a vrut sa semneze. Poate pe viitor se va razgandi.

http://uploadimage.r...99624195490.gif

Tot ce realizez in FM cu Steaua mi-ar place sa se intample si in realitate. Ah! Daca as avea banii necesari sa cumpar din actiuni si sa investesc bani..Stadion nou in Ghencea cu ajutorul sponsorilor, primariei, bani de la UE, nu conteaza.. stadion nou sa fie. Dan Petrescu contract pe 5 ani la Steaua si 100 milione de euro bani pentru transferuri in primii 2 ani. Eu sa fiu manager general...Hihi!..Pfiu, iar am baut red bull..am prins aripi si visez cu ochii deschisi...

100 milioane de euro cheltuti cu discernamant a adus echipei CFR opt trofee in 5 ani si mai mult ca sigur si profituri care au atenuat "sacrificiul”. In jurul a 100 milioane de euro am cheltuit cu Steaua in cariera de FM si am facut o super echipa care a castigat trofee imediat. De ce nu s-ar putea face si la Steaua in realitate acest lucru, incepand cu transferurile bune din 2011-2012, Chipciu, Chiriches, Parvulescu si continuand pe aceeasi idée…Wesley, Sanmartean..poate Moraes..Rapa..Grozav

Deodata suna telefonul. Gandurile se risipesc. Imi aduc aminte ca am o intalnire de afaceri importanta. Imi iau repede pe mine costumul si ies pe usa . In drum spre casa obosit de la discutii zaresc intamplator un sediu de Loto. Decid sa-mi incerc norocul la 6 din 49, iau pixul in mana si aleg ce-mi sare in ochi ..14, 49, 29…

Link to comment
Share on other sites

Mimo: La fel ca si tine sper sa nu fie "kitsch" si astept continuarea :D. Te asigur ca o sa fie ceva la care nu te astepti.

kellerman: Sau Yin si Yang..May the Force be with you. Fa si tu o pauza la posturile mele ..o vreme.

Srdjan: Din pacate nu am avut timp sa citesc Guantanamera si chiar imi e lene cel putin acum sa-l citesc ca sa gasesc asemanarea.

Cu "lotoul" nu te-am inteles. Pe tine te-as ruga sa faci pauza definitiva pe langa posturile mele dar nu cred ca o sa se intample. Pentru mine esti o cauza pierduta.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Mimo: La fel ca si tine sper sa nu fie "kitsch" si astept continuarea :D. Te asigur ca o sa fie ceva la care nu te astepti.

kellerman: Sau Yin si Yang..May the Force be with you. Fa si tu o pauza la posturile mele ..o vreme.

Says who? Bing sau Bang? <_<

Link to comment
Share on other sites

Doar ti-am zis ca story-ul porneste de la ideea cu care a pornit si Tibi in Guantanamera. Uite daca promiti ca nu vei mai pune posturi tampite care te atrag prea mult sa le comentezi, atunci eu iti promit ca nu voi mai avea nici o treaba cu tine. Pana atunci, nene care ma faci cauza pierduta, succes cu story-ul.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy