Jump to content

Fm 12 Romanian Language Pack


neverless

Recommended Posts

  • Romania Research Team

Sunt prea multe, mult prea multe cuvinte de tradus, expresii care nu au niciun sens in romana. Nu cred ca se merita sa se faca asa ceva. Sa stii putina engleza nu strica nimanui in momentul de fata.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Probabi interesul e prea scazut , si stii de ce ? Uite , eu unul desi am 20 de ani nu am inteles pana acum de ce mi-as cumpara jocul original.. Insa acum am inteles si de la 2011 incoace imi cumpar originalul pe steam. Tu , daca ai fi producatorul acestui joc , si ai vedea pe graficul vanzarilor de tip online si retail ca in Romania 80% ( si asta e un procent dintre cele mai fericite si optimiste ) asteapta mai degraba jocul pe torrente decat sa-l achizitioneze in original ( mai exact sa ai si tu un castig ) , tu ti-ai mai irosi resursele si timpul sa traduci jocul in limba aferenta tarii respective ? Eu zic ca nu . Sincer , nu judec pe absolut nimeni care asteapta jocul pe trackere , poate nu toti muncesc , nu toti au posibilitati , nu toti sunt la fel de pasionati de jocul asta ca sa plateasca o suma considerabila , dar sincer tocmai pentru ca ii inteleg pe cei mai sus mentionati o sa fiu echidistant si o sa-i inteleg si pe cei care aleg sa nu-si piarda timpul cu limba romana. Sper ca ti-am fost de folos.

Link to comment
Share on other sites

Ca limbaj, fotbalul depinde de mediul englez. Acolo s-au incetatenit regulile, au inceput sistemele de joc si s-au exportat mai apoi in toata lumea. Iar Football Manager e, intr-o proportie foarte mare, imaginea fotbalului din insula: puterea mare a managerilor, adica esenta jocului, provine din exemplul englez, nicidecum din cel continental. Nu ca nu ar avea logica sa traduci termenii in romana, dar nu vad cum ai putea surprinde varietatea extrema prin uzul de expresii romanesti "din topor".

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

am citit toate comentariile,da...pot sa spun ca sunt interesante,dar totusi daca ai inclus in joc si campionatul Romaniei care este de tot rahatul (este o realitate) de ce nu e si in limba romana?..bun,nu ma deranjeaza engleza ,dar daca sau colectat date din campionat atunci sa avem posibilitatea sa dam si spaga la albitrii,nu?...ca altfel nu are nici un rost.Cind am inceput sa joc FM2009 am luat o echipa romaneasaca fireste,numai ca bugetul de 2 lei sa cunoscut cind am ajuns in cupele europene,pierdeam cu scoruri de baschet,asa ca m-am profilat pe spania,italia si anglia...si e super.

Link to comment
Share on other sites

Pai, multe tari care sunt incluse in FM nu au limba lor materna in joc. De exemplu nici Ungaria, nu are maghiara in joc. Sa sti ca daca te uiti pe statistici vei vedea ca ungurii aduc mai mult profit decat noi si n-au limba lor in joc. Chestia asta cu limba e cu cantec, dar cel mai bine e sa sti engleza si te descurci.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Romania Research Team

În cazul de față, situația este fix invers. Dacă vrei limba română în joc, cumpără jocul. Dacă nu mă înșel, vindem anual sub 1000 de exemplare. Asta cred că spune totul.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Salut!Sunt nou pe forum,iar de curand am inceput sa joc fm 12 si imi place foarte mult,exista mult realism,cum imi place mie.In fine,n-am sa ma prezint aici,asa ca va spun de ce am deschis acest topic.Mai am cativa prieteni care ar juca cu placere football manager(ne gandim sa jucam in retea),insa unii dintre ei nu prea stiu engleza si asta e o problema.Asa ca,m-am hotarat sa incerc sa traduc jocul(da,stiu,trebuie foarte multa munca si timp,insa se poate).Am tradus putin de-acolo,insa cand am intrat iar in fisierul english.ltc(cel din care am tradus) mi-a dat o eroare ce spunea cam asa:Acces violation at adress 0445987 in module ltceditor.exe.Write of adress 70432479 si apoi arata ca se incarca,dar ramane la 99%.

Intrebarea este:Ce pot face ca sa pot intra in fisier,deoarece am tradus destul de mult de acolo,si n-am chef s-o iau de la capat.Mentionez ca am folosit ltc editor.Astept raspuns!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy