Jump to content

Marko - New Start .


Marko94

Recommended Posts

Dupa ce mi-am stricat din greseala fosta cariera , luasem o pauza de acest joc . Insa acum 2 zile am decis sa ma reapuc de joc , iar acesta nu va fi un story in care ma voi axa mult pe povestire , ci strict pe joc . Astfel , sa deschidem dosarul ..

..

ARSENAL REBORN !

...

Arsenal Londra , un colos al fotbalului englez , insa care in ultimii ani a avut performante dezamagitoare , fara trofee importante . Era momentul sa ii readuc la viata , vroiam nespus de mult acest lucru . Ca obiectiv , am pus prinderea podiumului , iar echipa mi-a oferit 69 de milioane de euro . Eram in play-off-ul Champions League , si trebuie neaparat sa ne calificam , chiar daca UDINESE era o echipa grea . Inaintea sezonului , am aruncat bomba pe piata transferurilor si am reusit sa il transfer pe MAREK HAMSIK pentru suma de 60 de milioane de euro . Cel de-al doilea transfer si ultimul inaintea inceperii sezonului , a fost pustiu de 16 ani , fiul marelui Zinedine Zidane , ENZO ZIDANE . Si pustiul si-a facut loc in lotul primei echipe , ii calca pe urme tatalui sau . Timpul trecea la Arsenal , iar noi am reusit sa intram lejer in Uefa Champions League , intr-o grupa extrem de accesibila .

..

ARSENAL

VILLAREAL

MACCABI HAIFA

OLYMPIAKOS

.

Si ca sa descriu mai pe scurt , voi pune un print screen , cu situatia meciurilor pana in prezent , unde ma aflu , de unde voi descrie de maine ceva mai amanuntit . Am reusit calificarea in optimile Champions League , ceea ce era foarte bine , iar cu 4 etape inainte de finalul turului , ne clasam pe locul 3 , la 6 puncte de lider , putand inca visa cu ochii descishi . Insa la tragerea pentru optimi , a cazut bomba . Adversarul nostru era ..

..

FC BARCELONA !

..

Insa , desi aveam performante destul de bune pentru ce ne-am propus , inca nu ma incanta jocul . Astfel , ca mai astept cele 4 etape si implicit perioada de transferuri , iar atunci chiar se va face complet reconstructia echipei . Jucatorii batrani vor pleca , cu exceptia a 2-3 oameni ce vor ramane coordonatori , iar Arsenal va deveni o echipa tanara , o noua era pentru ei . O noua era pentru o echipa ce va putea sa lupte chiar cu FC BARCELONA . Va fi greu , dar incercam .. ERA MARCO , acum incepe !

...

2cj1xw.png

..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy