Jump to content

Atheltic Bilbao


vallygl

Recommended Posts

Salutare!

Am inceput o cariera la Athletic Bilbao si pana acum (etapa 23) imi merge peste asteptari: locul 2 in Liga BBVA, finala Cupei si optimi in Europa League. Bascii au cativa jucatori de mare valoare si in plina dezvoltare (Mikel San Jose, Muniain, Javi Martinez, Ander Herrera, Susaeta, de Marcos, Llorente), multi juniori talentati (Ruiz de Gallaretta, Ramalho, Aurtenetxe, Saborit, Fernandez, Seguin), conditii foarte bune de antrenament, academie de tineret excelenta si o situatie financiara OK.

Ma adresez celor care au jucat / joaca cu Athletic in FM 2011 / 2012...Eu i-am transferat pana acum pe Azpilicueta, Benat si Riesgo. Voi ce jucatori basci buni ati reusit sa luati in primul sau al doilea sezon?

Ce tactica aveti (eu de exemplu joc 4-5-1 rigid / control cu 1 defensive midfielder, 1 deep lying playmaker, 1 attacking midfielder, 2 extreme cu rol inner forwards si 1 target man)? Cum merge echipa?

Link to comment
Share on other sites

Eu am terminat primul sezon cu ei: locul 3 in campionat, eliminat in semifinalele Cupei si de asemenea eliminat in semifinalele Cupei Uefa. Partea proasta e ca in retur mi-au cazut 3-4 jucatori de baza, iar in mansa 2 a semifinalelor Uefa am jucat cu o echipa improvizata si am incasat-o cu 3-2.

In prima perioada de transferuri nu am luat nimic(optiunea fara transferuri), iar in a 2 am luat 2 fundasi stanga(Garrido si inca unu mai tinerel) si am vandut pe ceilalti 2(koikli si inca unu, nu-i mai retin numele).

Eu am jucat cu 4-2(MC)-2(AMR/AML)-2ST.

Sezonul 2 a inceput, insa n-am jucat foarte mult. Ca transferuri am luat numai regeni si inca sper sa iau un jucator la mijloc...

Link to comment
Share on other sites

Cred ca de Xabi Castillo e vorba, pe el l-ai vandut in afara de Koikili. Si eu l-am imprumutat la Almeria pe Castillo.

Oricum ii mai aveai pe Saborit si Aurtenexe pe stanga...Garrido (cred ca de la Lazio l-ai luat, nu?) e mai bun acum, dar in 2-3 sezoane pustii vor fi mult peste nivelul lui.

Si eu am mai mereu 2-3 accidentati in lot dar rezervele sunt bunicele si pot sa faca fata cu majoritatea echipelor in afara celor de top ca Real si Barcelona.

Succes si astept noutati din sezonul 2 al tau!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy