Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Liga Iv Activator


tomy

Recommended Posts

Buna, am incercat si eu sa incep o salvare cu o echipa din Liga 3, si sa fie mai realistic si sa nu folosesc Editorul am decis sa folosesc activatorul, problema mea este ca (cel putin) in iarna, deoarece imi mergea foarte bine mi s-a propus de board sa schimb season expectations, no totul bine, chiar foarte bine, insa aceasta intrebare mi-a aparut de 3 ori, si chiar de am raspuns la 1, celelalte 2 ramaneau cu rosu, deci necesitau raspuns.

Pe mine m-a demoralizat, pentru ca 1: nu suport bugurile, si 2: ma gandeam ca daca au aparut acum, sunt sanse mari sa mai apara buguri si pe viitor.

A mai patit cineva asa ceva? Vroiam sa stiu daca este o problema doar la mine sau daca este ceva general, sau daca se poate remedia cumva, am incercat sa recreez un joc si tot asa mi-a aparut. Eu mai folosesc un "custom database" care contine numele reale ale tuturor competitiilor si premiilor si ma gandeam ca poate fi un conflict cu aceea dar nu am avut timp/rabdare sa mai verific.

Imi cer scuze daca este postat pe forumul gresit si sper ca, cineva ma poate ajuta,

Mersi anticipat,

Tomy out.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy