Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


My Career


skpn1

Recommended Posts

Salutari tuturor. Urmand exemplul celor care au postat ceea ce au realizat in acest joc, voi posta si eu.

Vreau sa specific faptul ca am selectat toate tarile din Europa, prima liga doar, exceptie facand Anglia, Franta, Italia, Germania, Spania si Romania, unde am selectat si a doua divizie. La inceput, am selectat "pick a club for me" si astfel am ajuns la Molde, cu care am reusit sa castig campionatul in primul sezon, desi aveam ca obiectiv calificarea in Europa League.

http://imageshack.us/photo/my-images/807/moldefktransfershistory.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/705/norwegianpremierdivisio.png/

Din Europa am iesit repede, am intalnit pe Liverpool in turul al treilea preliminar, deci prea multe pretentii nu puteam emite.

http://imageshack.us/photo/my-images/717/liverpoolvmoldeinformat.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/854/moldevliverpoolinformat.png/

Inaintea inceperii celui de-al doilea sezon am setat ca obiectiv castigarea titlului, in speranta ca voi obtine ceva bani de transferuri. M-am inselat insa, am promit aproape 600k, putini bani, si am fost nevoit sa vand golgheterul din primul sezon pentru achizitionarea unui atacant de clasa.

http://imageshack.us/photo/my-images/600/moldefktransfershistory.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/842/papepatedioufprofiletra.png/

Am inceput bine si sezonul al doilea, fiind pe primul loc dupa 12 etape. Singurul minus este infrangerea din Cupa, 0-1 in prelungiri.

http://imageshack.us/photo/my-images/40/norwegianpremierdivisio.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/825/moldefkmoldefixtures.png/

Pareri/sugestii ?

Link to comment
Share on other sites

Din pacate pentru mine, cariera lui Dembele la Molde a fost una foarte scurta, conducerea acceptand o oferta de 6.5 milioane de la Everton. In plus, au vandut un jucator promitator pentru 2.3 milioane la Twente si astfel am ramas fara atac, capitol la care am suferit teribil in campionat, neputand sa inregistrez nici macar jucatorii veniti liberi de contract.

http://imageshack.us/photo/my-images/850/moldefktransfershistory.png/

Link to comment
Share on other sites

Am avut o misiune facila in Champions League, in turul secund, am trecut usor de Levadia Tallin, 2-0 si 4-1. Din pacate in turul al treilea am dat peste Copenhaga, echipa pe care am invins-o in prima mansa, insa am pierdut categoric in deplasare.

moldevfckbenhavninforma.png

fckbenhavnvmoldeinforma.png

Am continuat in Europa League, acolo unde am invins foarte usor in deplasare, spre surprinderea mea pe Hercules Alicante.

hrculesvmoldeinformatio.png

In retur am avut insa ceva emotii, ce-i drept, insa am trecut cu bine si peste acest obstacol.

moldevhrculesinformatio.png

Am picat insa intr-o grupa infernala, cu Feyenoord, Palermo si Benfica. Ma asteptam sa obtin cel putin o remiza acasa cu Feyenoord, insa nu a fost chiar asa. Pot spune ca am fost chiar dezamagit de atacul meu, la finalul meciului neavand niciun sut pe spatiul portii.

moldevfeyenoordinformat.png

In campionat am avut o serie grea, lipsa atacantilor si-a spus cuvantul, insa nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat cu apararea mea, care a incasat 16 goluri in cinci partide. Norocul meu a fost ca am putut sa-l inregistrez dupa acele partide pe Gaman, iar in atac pe cei adusi in locul lui Dembele. Lucrurile s-au imbunatatit si am profitat putin de faptul ca echipele din fruntea clasamentului s-au incurcat intre ele, am ajuns la trei lungimi de Valerenga. Am insa un program destul de bun in continuare, iar derby-urile cu RBK si VIF le am pe teren propriu, deci un posibil avantaj, iar din totalul de sapte partide, cinci sunt acasa.

moldefkmoldefixtures2.png

norwegianpremierdivisio.png

Link to comment
Share on other sites

de ce nu il folosesti pe yurchenko in atac?mie imi da goluri in fiecare meci..

Simplu, nu am fost in stare sa imi cumpar un AMR, fiind disperat sa-mi iau atacanti. Cam asa arata echipa mea:

moldefkmoldetactics.png

Link to comment
Share on other sites

muslimovici si yurchenko cum ii folosesti?wingeri?

Muslimovic il folosesc ca atacant, pe Yurchenko l-am folosit AMR si a avut evolutii foarte bune pana acum. Jucatorul de care sunt cel mai multumit este Matusovic, venit liber de contract. Am refuzat pana acum doua oferte pentru el, una de la Napoli (650k) si una de la OM (800k)

Link to comment
Share on other sites

Am reusit sa castig campionatul si in al doilea sezon, mult mai greu decat ma asteptam. Am facut doi pasi gresiti, unul acasa, altul intr-o deplasare din care, sincer, nu ma asteptam sa nu ma intorc cu trei puncte.

Primul pas gresit, acasa cu Viking. Adversarii au avut mult mai multe sanse de gol si asta s-a vazut pe tabela.

moldevvikinginformation.png

Dupa esecul cu Viking ma astepta o partida aproape decisiva, deoarece echipa care pierdea iesea practic din cursa pentru titlu. Din fericire, am invins mult mai lejer decat ma asteptam, iar jucatorii mei joaca mult mai bine cu echipele puternice decat cu cele de la mijlocul clasamentului. moldevrosenborginformat.png

Au urmat doua victorii logice din punctul meu de vedere, una in deplasare si alta pe teren propriu.

strmsgodsetvmoldeinform.png

moldevstartinformationo.png

Un rezultat care m-a dezamagit sincer sa fiu, avand in vedere ca echipa se miscase bine in ultimile trei partide, iar adversara era ultima clasata.

brynevmoldeinformationo.png

Avand in vedere remiza din ultima etapa, eram nevoit sa castig ultimile doua partide ramase pentru a triumfa din nou. Primul pas a fost facut pe teren propriu.

moldevhaugesundinformat.png

Ultima etapa a fost chiar cu liderul campionatului in acel moment, Valerenga. Aveam avantajul propriului teren, insa VIF a inceput tare, Yssouf Kone deschizand scorul. Am reusit sa egalez pana in pauza, iar victoria a venit intr-un moment in care ma gandeam deja la sezonul urmator. Tin sa mentionez ca la 1-1, VIF era campioana datorita golaverajului superior.

moldevvlerengainformati.png

Meciurile din Europa League nu m-au interesat. Aveam o grupa dificila, din care nu aveam cum sa ma calific. Totusi, raman cu un rezultat memorabil pentru club.

moldefkmoldefixtures4.png

moldevpalermoinformatio.png

Palermo a ratat calificarea in urma acestui rezultat.

Link to comment
Share on other sites

Am decis sa-mi cumpar un atacant de clasa si un fundas stanga si astfel m-am orientat catre campionatul Romaniei pentru a realiza aceste transferuri.

moldefktransfershistory.png

Al treilea sezon nu a inceput tocmai bine pentru mine, deoarece am pierdut Supercupa in fata celor de la Brann, 3-4 in prelungiri. Tot Brann m-a invins in campionat fara drept de apel.

moldevbranninformationo.png

Am avut alte doua etape dificile, in deplasare la VIF si acasa cu RBK. Primul meci a fost foarte greu, reusind sa ma impun 1-0, insa cel cu RBK a fost nesperat de usor. De altfel, Rosenborg nu a reusit sa-mi ia vreun punct in cinci partide.

vlerengavmoldeinformati.png

moldevrosenborginformat.png

moldefkmoldefixtures5.png

norwegianpremierdivisio.png

Astept insa dubla din UCL, acolo unde voi intalni pe TNS si tind sa cred ca nu voi avea probleme prea mari. Vreau sa ajung cel putin in grupele EL, sa castig eventul si sa plec la o echipa mai importanta din Europa.

Link to comment
Share on other sites

Am primit o oferta de la PAOK intre timp, pe care am acceptat-o. Ma cam plictisisem de campionatul Norvegiei, in Europa nu puteam emite pretentii asa ca am acceptat sa preiau o echipa din Grecia aflata la acel moment pe pozitia a 12-a. Contractul intra in vigoare dupa sfarsitul sezonului din Norvegia, astfel ca am avut timp sa castig si al treilea campionat si sa calific echipa in finala Cupei Norvegiei, pe care nu am apucat sa o disput insa.

norwegianpremierdivisio.png

moldefkmoldefixtures6.png

moldefkmoldefixtures7.png

Bilantul meu la Molde:

116 meciuri disputate, 70 victorii-15 egaluri-31 infrangeri

Golaveraj 236-144

3 campionate castigate.

Intre timp, PAOK a urcat pe pozitia a patra in campionatul Greciei. O sa incerc sa folosesc acelasi sistem si la noua echipa. Am disputat o partida pana in acest moment, castigata de altfel. Echipa nu este foarte slaba, insa apararea este punctul nevralgic. Obiectivul meu este sa calific echipa in Europa League la finalul acestui sezon.

greeksuperleagueinforma.png

aspaoksalonikapaoktacti.png

paokvpanthrakikosinform.png

Acum printurile cerute de voi :)

Lacina Traore

lacinatraorprofileattri.png

Hakon Kjaeve, daca la el te referi.

hkonkjveprofileattribut.png

Dan Roger Roland nu a prea jucat insa. A evoluat mai mult la echipa secunda, a fost vandut la Bolton, insa nici acolo nu a prea jucat, fiind acum la rezervele celor de la Wanderers.

danrogerrolandprofileat.png

Link to comment
Share on other sites

Cariera mea la PAOK nu a fost foarte lunga, desi inceputul era promitator. Dupa victoria cu 3-1 in fata celor de la Panthrakikos, au urmat alte doua victorii, 1-0 cu Atromitos si 2-0 cu Kavala.

atromitosvpaokinformati.png

paokvkavalainformationo.png

Dupa acea victorie, PSV mi-a oferit un contract mult mai bun decat cel pe care il aveam la PAOK si am acceptat fara sa stau pe ganduri. PSV se afla intr-o situatie dificila, doar locul opt dupa 17 etape. O sa incerc sa obtin un loc de Europa League si in sezonul urmator sa castig campionatul.

eredivisieinformationle.png

Link to comment
Share on other sites

Cum am ajuns la echipa, am perfectat ceva transferuri. M-am ajutat de "Monthly installments" pentru a-i putea aduce pe Mario Fernandes si Axel Witsel. Pe langa acestia, i-am adus pe Felipe Santana si Alberto Paloschi.

psvtransfershistory.png

Am terminat sezonul pe pozitia a treia, dupa Ajax si Twente. Puteam termina pe locul doi, insa remiza cu Alkmaar din penultima etapa le-au asigurat celor de la Twente locul secund.

eredivisieinformationle.png

psvpsvfixtures.png

Nu am avut foarte multi bani pentru transferuri, astfel ca m-am orientat catre pusti de viitor.

gumprofileattributes.png

diguinhoprofileattribut.png

dougloprofileattributes.png

Pe langa acestia, am promovat un fundas central de la echipa under 19, pe care o sa-l folosesc titular.

nielsveldmateprofileatt.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy