Jump to content

Eurogoals

Dacone

Recommended Posts

• Romania Research Team
Posted

Desi stiu ca sunt multe probleme cu golurile dupa patchul 10.3,m-am gandit sa deschid un topic unde sa postati cele mai frumoase goluri inscrise in Football manager 2010 pentru ca dupa un search nu am gasit un topic asemanator.

Si o sa incep cu super golul internationalului nostru Razvan Rat:

http://www.filehost.ro/935141/Kryvbas_v_Shakhtar_pkm/

• Generaţia de Aur
Posted

Am o gramada de golazo in 20 de sezoane la Lille, dar din pacate nu mai pot intra in nici un meci, nu stiu ce s-a intamplat. Dau click pe scor si nimic...

Posted

Am o gramada de golazo in 20 de sezoane la Lille, dar din pacate nu mai pot intra in nici un meci, nu stiu ce s-a intamplat. Dau click pe scor si nimic...

pai da, pentru ca dupa un timp nu mai poti accesa meciuri din urma, ramane doar rezultatul

• 3 months later...
Posted

mie mi-a dat robben la bayern gol ca si a lu hagi in semi finala uefa champions league cu urziceni si cu craiova(nu m-am pus cu ea is selectoiner la romania si mi-o dat mititelu bani sa salvez craiova de la retrogadare si am salvat-o)o dat dananae tot ca si a lu hagi nu stiu cu sa arat golu lu dananae ca ala a lu robben a fost acu un an

Posted

mie mi-a dat robben la bayern gol ca si a lu hagi in semi finala uefa champions league cu urziceni si cu craiova(nu m-am pus cu ea is selectoiner la romania si mi-o dat mititelu bani sa salvez craiova de la retrogadare si am salvat-o)o dat dananae tot ca si a lu hagi nu stiu cu sa arat golu lu dananae ca ala a lu robben a fost acu un an

ce zici mah?

Posted

de unde apareti ma? :hysterical:

:shutup: :shutup:

Posted

Golul a fost asa:o vrut Dananae sa centreze,normal ca si-o dat cu stangul in dreptul si mingea o intrat la bulan in poarta sau poate asa o vrut dananae sa dea...cine stie.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy