Jump to content

Help

catawww

Recommended Posts

• Generaţia de Aur
Posted

Instalare "curata"

Adica uninstall, muti salvarile in alta parte si cureti cache-ul aplicatiei.

Apoi, daca vrei, poti sa iti pui salvarile inapoi, cu exceptia celei care a crapat cand s-a luat curentul.

Daca ai avut intalate update-uri, pentru a juca salvarile vechi trebuie instalate si acelea.

Spor.

Posted

iti recomand sa iti iei o cutie speciala pentru atunci cand se ia curentul , calculatorul tau mai sta vreo 5 minute pe o baterie.Eu am dat pe a mea vreo 2 milioane

Posted

n-am mai jucat de mult un FM si am zis sa joc azi.problema e ca atunci cand intru in joc,imi apare clepsidra sta vreo 10 sec. si dispare,jocul nu intra,poti intra in altceva,poti juca orice.am instalat si dezinstalat de 2 ori.de dezinstalat am umblat in control panel,dar degeaba...doar patchurile nu le-am scos.o fi de la ele ?

as pune un print,dar cu ce ? ca n-am ce sa va arat :mellow:

multumesc

• Generaţia de Aur
Posted

iti recomand sa iti iei o cutie speciala pentru atunci cand se ia curentul , calculatorul tau mai sta vreo 5 minute pe o baterie.Eu am dat pe a mea vreo 2 milioane

face si magie cutia ta speciala, FFS :hysterical:

Ups se numeste.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy