Jump to content

Volei Masculin


Claudio

Recommended Posts

Este Voleiul Masculin Cel Mai Gay Sport Colectiv Jucat Vreodata?

- de Stramtorel Cameliu -

" -Eram in setul 5. Sala ardea... si cum era sa fie altfel cand meciul nu se mai termina. Totul a mers ca pe roate in setul decisiv, eu si baietii jucasem extraordinar pana cand totul deodata s-a intors impotriva noastra. Am avut 5-0 si 10-5 iar acum ajunsesem in prelungirile setului decisiv... 22-22!

- Urmeaza o parte pe care numai cei peste 18 ani si cu ceva experienta in ale analului o pot deslusi pana la capat. Am castigat de unul singur punctul numarul 45 din setul 5 cu un blocaj ca la carte. A fost prima oara si joc volei de peste 10 ani, cand am atins cocoselul cuiva la imbratisarea finalului de punct. Va rog sa ma intelegeti, eram asa de euforic incat l-am apucat cu totul, nu stiu ce ma apucase. De abia atunci realizasem care sunt de fapt idealurile mele in viata. Imi doream neaparat un pachet de muschi acasa. Neaparat!

- Meciul se juca in fata a peste 3.000 de oameni. Punctul meu de 23-22 nu ajutase la nimic, eram inca pe muchie de cutit. Cred ca au fost peste 20 de match-balluri anulate de fiecare formatie. Dar dupa acel moment, gandurile mele stateau doar la Irinel. Spartul Irinel pe numele lui intreg. Baiatul al carui penis fusese capturat de mine si numai de mine, la punctul 45 din setul decisiv al meciului.

- Antrenorul nu m-a schimbat, desi se vedea clar ca eu mai mult ii puneam mana pe cur lui Irinel la orice final de punct. El nu se prinsese, cred ca de la tensiunea jocului, dar eu l-am urmarit de la acel punct pana la vestiare. O singura data mi-a spus un "Bravo Cameliu", dar in rest nimic, nici o vorba!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy