FMRo - Campania pentru Euro 2028
Vrem la Euro 2028, aşa că avem nevoie de echipă! Înscrie-te în echipa noastră şi poţi deveni vedetă la naţională în 2028
7 topics in this forum
-
Iniţial îmi propusesem ca în fiecare sezon să fac un topic dedicat, dar entuziasmul primului sezon m-a făcut să uit acest lucru, însă acum reparăm problema. Şi încă în ce fel. Noul sezon a debutat cu o bombă: Admin e dorit ca antrenor de patru naţionale, deşi acum e sub contract cu Ucraina pentru care nu a mişcat nici măcar un deget! Cele patru peţitoare sunt: - Serbia - 715k / an - Cehia - 754k / an Şi acum vin bombele: - o sud-americană: Colombia - 585k / an (cea mai proastă ofertă financiară) - nimeni alta decât Mexic, cu cea mai generoasă ofertă - 1,222 M/an Ce să fac? Daţi-mi o mână de ajutor! Avem s…
-
- 28 replies
- 6.5k views
- 2 followers
-
-
Forumul nu a murit, forumul continuă să trăiască! Aşa că o dată cu lansarea FM 2023 am zis să readucem un pic la viaţă forumul cu cea mai cea carieră, în care tu poţi deveni vedetă. După cum bine ştiţi, în 2028 va avea o nouă ediţie a Campionatului European, despre care s-a spus că şi România ar fi fost în cărţi să găzduiască nişte meciuri, într-o candidatură comună alături de Grecia, Serbia şi Bulgaria. Dar mai e mult până departe şi decât să ne gândim la organizare, mai bine ne gândim la calificare. Aşa că avem nevoie de jucători care să ne ducă la Euro 2028 şi cum putem face asta mai uşor decât printr-o carieră în care voi veţi participa din postura de jucăto…
-
- 1 reply
- 744 views
-
-
După cum scriam şi aici, am primit oferta de a prelua Africa de Sud, cu un salariu de 12.750 de euro / saptamana
-
- 0 replies
- 472 views
-
-
- Serbia - 715k / an - Cehia - 754k / an Şi acum vin bombele: - o sud-americană: Colombia - 585k / an (cea mai proastă ofertă financiară) - nimeni alta decât Mexic, cu cea mai generoasă ofertă - 1,222 M/an Ce să fac? Daţi-mi o mână de ajutor!
-
- 3 replies
- 544 views
-
-
-
După cum am scris şi aici, mi s-a oferit şansa să antrenez Ucraina. Voi ce părere aveţi, să accept sau nu?
-
- 1 reply
- 455 views
-
-
Mai multe detalii pe parcursul zilei de 7 noiembrie. Înscrierile se vor deschide la miezul nopţii de luni spre marţi.
-
- 21 replies
- 1.6k views
- 1 follower
-