Ligile inferioare
4 topics in this forum
-
Din pacate, Sportul Studentesc inca va mai figura pana in iarna in FM 2014 din motive independente de vointa mea. La data la care s-a inchis baza de date nu se daduse inca o decizie finala privind excluderea lor din campionat, asa ca am preferat sa nu risc, tinand cont antecedentele lui Vasile Siman in a face jonglerii In updateul de iarna echipa va disparea, insa ramane de vazut cum vor reusi cei de la SI Games sa faca un sistem de campionat in care doua echipe sa stea ca proastele in fiecare runda...
-
- 3 replies
- 3.2k views
-
-
Am sa va rog aici sa ne semnalati probleme legate de culorile cluburilor din Liga 2 si Liga 3, inadvertenţe legate de stadioane, de la nume la numar de locuri, probleme legate de grafica in joc etc. Doua dintre problemele stiute sunt deja semnalate la SI Games: - am cerut scoaterea Sportului si reformarea Ligii a II-a pe doua serii de 12 Orice altceva le semnalati aici va rog.
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
- Sportul a disparut pentru noul update. Astept acum sa fie rezolvata problema seriilor - s-a facut update la loturi, inclusiv problema Olimpia Satu Mare
-
- 0 replies
- 1.3k views
-
-
Salut! Sunt un vechi jucator de FM și de curând am cumpărat jocul. Am început o carieră cu echipa mea locală, Olimpia Satu Mare. Nu știu dacă e secțiunea potrivită în care să postez (mă gândeam mai întâi la research), dar poate că și aici e un loc potrivit pentru a sublinia unele buguri ale jocului: În primul rând, în joc sunt două echipe, Olimpia 1921 și Olimpia 2010. Într-adevăr, s-a înființat o nouă echipă la Satu Mare, cu același nume, doar cu an diferit la nume, dar a fost preluat palmaresul clubului vechi (bănuiesc că în joc Olimpia 1921 deține palmaresul) și cred că corect ar fi ca data înființării să fie 1921, având în vedere că e clubul care are același p…
-
- 6 replies
- 2.6k views
-