Jump to content

FM 13 Classic

Totul despre noul mod de joc din FM 13

1. Started by Mihai,

Noul mod Classic aduce o varianta mai rapida de a juca FM 2013. Ce parere v-a lasat pana acum?

• 12 replies
    • 1.5k views
  2. Intru pe FM 13 imi fac o cariera cu steaua si ajung pana in data de 12 iunie si mi se opreste din senin ... Ajutatima va rog !!! (jocul lam luat de pe thebaypirate )

• 6 replies
    • 193 views
  3. Started by catalin2502,

Am inceput in Italia un joc..... Dupa 4 ani, un campionat si o cupa m-au dat afara..... in decembrie, am aplicat la Columbia deja calificata la mondialul 2018 ..... inainte de primul meci din grupe am vazut ca e liber postul la Inter, am aplicat, am primit oferta si am acceptat..... dar nu am primit nimic confirmare apoi.... Inter nu are antrenor inca iar eu nu pot aplica la ei ........ si nici nu mi-a aparut vreo stire ca as fi preluat-o. Astept sa termin mondialul cu Falcao si ai lui si poate imi apare ceva dupa ...... Ciudat !!!

• 10 replies
    • 334 views
  4. Started by Mihai,

FM Classic vine cu posibilitatea de a alege maxim 3 campionate. Cu care ati inceput voi?

• 1 reply
    • 554 views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy