FM Career - jocul standard
Discutii generale despre jocul standard
153 topics in this forum
-
Tocmai a venit, am deschis steam-ul si.....surpiza, un update mai exact de 91 mb. Sa vedem ce aduce si DACA a adus ceva shimbari ale ME. LE: VIctorie - Just in time for Xmas, a new Football Manager 2013 update is now available to download through Steam and it includes 2 brand new challenges! For details on how to get the update, the new challenges and a full list of fixes (including match engine fixes), please check our official website.
-
- 39 replies
- 7.7k views
-
-
Salut, am o problema. Joc FM13 in retea cu un prieten si el e admin. Pe mine ma scoate din cand in cand(in ultimul timp foarte des) de pe server, si in timpul meciurilor si in timpul procesarii si oriunde. Pe el nu il scoate niciodata. A mai avut cineva problema asta? Exista vreo rezolvare? Daca stiti, va rog sa ma ajutati ! Multumesc Anticipat.
-
- 6 replies
- 2.3k views
-
-
-
Salut,am si eu o problema cu jocul, imi da aceasta eroare si nu stiu de ce,poate ma puteti ajuta voi http://imageshack.us/photo/my-images/268/34592357.png/
-
- 7 replies
- 3k views
-
-
Ma tot chinui sa salvez (inregistrez) o reluare pt a o urca pe youtube, precizez ca e prima oara cand intetionez sa fac asta si probabil nu fac ceva bine. Dupa ce ii dau record primesc mereu mesajul "clip not recorded as clips must be between 10 and 60 seconds in length". Al meu are aproximativ 40 de secunde. Am incercat sa inregistrez mai mult, 1 min, peste 1 min, am salvat meciul si i-am dat sa inregistreze din matches, in zadar. Am tot cautat pe net, am gasit un user cu aceeasi problema, insa fara rezolvare. Aveti ceva idei?
-
- 2 replies
- 2.3k views
-
-
Salutare. Dupa o perioada destul de aglomerata, am reusit sa ma intorc la "damblaua" fm, in speta fm 13. Dupa o perioada relativ scurta de joc am observat ca ceva lipseste fata de fm 12, lucru care imi ajuta destul de mult. La fm 12 , aveai optiunea de click dreapta pe jucator, apoi scout, iar la scout primeai si un scout advice intitulat "player operates best". A disparut aceasta optiune, apare in alta parte, stie cineva? Pentru mine era foarte folositoare, pt ca acel sfat iti "calcula" automat stat-urile jucatorului si iti arata unde evolueaza cel mai bine, spre exemplu : player operates best as advance playmaker with duty support. Acum fara optiunea asta trebuie sa sta…
-
- 8 replies
- 3.6k views
-
-
Would-be football managers, from midnight tonight (local time - iOS, GMT - Android), the whole world is once again your dugout as Sports Interactive and SEGA are delighted to announce the launch of Football Manager Handheld 2013 for iOS and Android devices. This season’s release not only includes up-to-date player and competition data, it also includes a number of gameplay enhancements, many of which have been implemented as a direct result of user feedback. These include: An all-new player comparison module (allowing managers to compare potential recruits against existing squad members or existing squad members against one another). Player photos (in licensed le…
-
- 7 replies
- 3.6k views
-
-
Salut, un print screen cu georgi milanov si cu lazar markovic..daca ar putea cineva sa ma ajute, imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie..multumesc anticipat
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
cum sa setam acolo la responsabilitatile stafului mai exact la personal asistent acolo, sa fie mai eficient? vreau pareri daca se poate.
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Cum instalez ? "Huge Database for FM 2013" care a fost pus la downloads...Am facut cum zice acolo, dar la new game, tot pana la a 2a liga imi arata..
-
- 2 replies
- 2.1k views
-
-
Stiu ca nu e un subiect prea dezbatut de aceea am deschis acest topic. Preferati sa va aduceti oamenii din staff pe care ii "cunoasteti" sau lasati oamenii din administratie sa va aduca staff-ul ?
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
salut . am vazut pe sortitoutsi.net cateva patch-uri grafice cu Echipamente 3D asa ca am luat template-ul si am zis sa fac si pentru romania . Am inceput cu Dinamo insa nu stiu cu ce program sa fac configul , daca ma puteti ajuta voi continua sa fac , daca nu ...
-
- 3 replies
- 7.4k views
-
-
-
Imi poate da si mie cineva un link cu loguri si kits pentru liga 2 ? Sau macar pentru ACS Poli ?
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
A Little Context I know people tend to think I'm blindly defending the game, but my whole relationship with SI and FM started because I was feeling exactly the same way many of you are now about the FM06 ME. My first ever thread was entitled (something like) 'FM06: Deeply Flawed ME?'. In those days, I had no real understanding of football tactics. Like most of you, I'd played a bit and watched a bit, but hadn't ever really taken any time into understanding the fundamentals of football tactics. Simply a lurker, I'd followed forum dogma about what beat the ME. This had stopped working between FM05 and FM06. I didn't know what to do. Whatever I tried, the football looke…
-
- 16 replies
- 7.8k views
-
-
Am o problema care ma framanta de mult timp, ce anume trebuie sa fac sa "imi apara" de exemplu Turneul final al Campionatului Mondial direct cu meciurile care se disputa cand dau "proceed", sunt Subscribed si tot degeaba, dau proceed si abia apoi imi apare la news feed ca am avut jucatori implicati in meci (daca am avut) ori ca selectionata din tara unde antrenez echipa de club a avut meci... Deci, poate nu am fost destul de explicit, doresc sa imi apara pe prima pagina dupa ce proceed-ul e gata direct meciurile care urmeaza sa se dispute in ziua respectiva, cum se intampla in campionat cu echipa care o antrenezi, inainte sa dai meciul, iti apare singura toata etapa care …
-
- 13 replies
- 3.5k views
-
-
Salut, am o problema cu fontul din FM13 ... cum il fac mai mare ? ca ma joc pe TV si la cat de mic e trebuie sa ma chiorasc.
-
- 1 reply
- 1.5k views
-
-
Imi cer scuze daca deschid inca un topic, dar am si eu o problema.Impreuna cu 3 prieteni am hotarat sa cumparam jocul din magazin.Intrebarea mea este urmatoarea:Merge sa jucam toti 3 in acelasi timp?Dar in retea? Multumesc anticipat.
-
- 2 replies
- 1.8k views
-
-
Cum pot reseta Hall of Fame-ul ? Am castigat cu Steaua vreo 4 campionate in prima liga, am reusit sa iau si Champions League, am castigat si Cupa Romaniei de vreo 3-4 ori, insa, la Hall of Fame imi arata ca am castigat doar un campionat, champions si o cupa. Unde-i buba si cum se poate rezolva?
-
- 21 replies
- 4.9k views
-
-
Am o mare nedumerire la noul sistem de training Poate ma ajutati voi sa inteleg si eu cum sta treaba General training: in intersezon am pus Fitness cu Very High iar acum e pe Balanced cu Average. Problema aici e ca nu inteleg de ce in meniul din stanga apare pentru saptamana urmatoare si peste 2 saptamani? Scheduling: La ce se refera mai exact? Am citit pe net ceva si am pus 20% in intersezon si acum in plin sezon e pe 30% Match Training: asta a focus la inceput pe Tactic only si aici marea mea nedumerire e de ce pe centru ecranului apare Default focus atata timp cat am setat sus in dreapta Tactic only?
-
- 5 replies
- 2.5k views
-
-
Salut!Se poate instala jocul pe 2 PC-uri de pe un singur cont de Steam?!
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
A small Football Manager 2013 update is now available. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically. If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com. The new build includes, but is not limited to, the changesbelow: MATCH ENGINE · Refined position of d-line and also the lines infront of it when defending · Brought wingers a bit deeper when defending · Weaker players more likely to favour directpasses quicker · Improved short pass accuracy slightly · Tried to increase number of crosses sligh…
-
- 69 replies
- 12.8k views
-
-
Salut. Am si eu o intrebare... Daca cumpar jocul original cu inca o persoana, merge sa il joc si eu si cealalta persoana in acelasi timp fiecare pe pc'ul lui ???
-
- 4 replies
- 1.6k views
-
-
nu reusesc sa schimb skinul....si culoarea atributelor ma omoara... ce ar trebuie sa fac? aici am copiat skinul C:\Users\ryka\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\skins\carbon
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
sulutare tuturor am si eu o mare problema cu fm 2013 imi merge foarte greu jocul dureaza cateva minute sa treaca o zi jocul este cumparat,iar calculatorul are urmatoarea configuratie:amd athlon dual core 4000+ merge la 2100,4gb ram nvidia 9400 gt 1 gb win 7 64 bit.Folosesc in joc doar romania cu cele 4 ligi pe huge si am megapack 5.0 pentru facepack am incercat si fara el si tot asa merge ce credeti ca poate fi problema?
-
- 2 replies
- 2k views
-