Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Se Cauta Un Betatester Pentru Fm 2011

Featured Replies

• MentholBoy

Se cauta fericiti care vor avea sansa de a testa FM 2011 de la mijlocul acestei luni. Ce va presupune acest lucru?

1) vor primi periodic versiuni beta updatate care vor trebui testate in vederea gasirii bugurilor

2) vor primi acces la o sectiune speciala a forumului SI Games in care vor "reclama" eventualele probleme

3) vor primi acces la o sectiune speciala a forumului FMRo unde vor raporta toate bugurile legate de Romania si evolutia fixurilor pentru acestea

4) vor sacrifica o buna parte a timpului liber pentru acest betatesting

5) vor fi subordonati direct mie si lui PoliFan care este League Tester pentru Romania. Acest lucru presupune ca la anumite intervale de timp vor primi anumite sarcini de "lucru" care vor consta in observarea anumitor elemente legate de Romania si raportarea observatiilor

6) sa cunoasca bine limba engleza si sa scrie corect in limba romana. Cei care aveti inclinatii spre k, tz, sh si alte expresii de tip SMS, nu va chinuiti sa aplicati. Nu aveti nicio sansa

7) sa aiba ceva vechime pe forum si sa aiba o contributie efectiva aici. Vor avea o sansa in plus cei care s-au remarcat prin "descoperirea" de buguri pe topicul referitor la bugurile FM 2010.

8) varsta minima este 18 ani impliniti pana azi.

9) sa aiba cont creat pe forumul SI Games. Daca nu aveti cont, trebuie sa va creati unul de urgenta

Asa...acum sa anunt si elementele importante cu adevarat:

- cautam minim 5 oameni

- o parte din echipa este alcatuita din oameni de anul trecut

Ce aveti de facut?

Astept candidaturile voastre pe acest topic pana vineri la orele 24.00, sub forma:

- nick

- varsta

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun researcher (daca ai si posturi cu care poti justifica, le poti adauga in "CV")

- mentiuni speciale: dai bacalaureat, admitere la facultate, ceva probleme speciale de timp in intervalul aprilie-august.

Vom analiza candidaturile voastre si ii vom anunta pe cei alesi duminica.

Se cauta fericiti care vor avea sansa de a testa FM 2011 de la mijlocul acestei luni. Ce va presupune acest lucru?

1) vor primi periodic versiuni beta updatate care vor trebui testate in vederea gasirii bugurilor

2) vor primi acces la o sectiune speciala a forumului SI Games in care vor "reclama" eventualele probleme

3) vor primi acces la o sectiune speciala a forumului FMRo unde vor raporta toate bugurile legate de Romania si evolutia fixurilor pentru acestea

5) vor fi subordonati direct mie si lui PoliFan care este League Tester pentru Romania. Acest lucru presupune ca la anumite intervale de timp vor primi anumite sarcini de "lucru" care vor consta in observarea anumitor elemente legate de Romania si raportarea observatiilor

6) sa cunoasca bine limba engleza si sa scrie corect in limba romana. Cei care aveti inclinatii spre k, tz, sh si alte expresii de tip SMS, nu va chinuiti sa aplicati. Nu aveti nicio sansa

7) sa aiba ceva vechime pe forum si sa aiba o contributie efectiva aici. Vor avea o sansa in plus cei care s-au remarcat prin "descoperirea" de buguri pe topicul referitor la bugurile FM 2010.

9) sa aiba cont creat pe forumul SI Games. Daca nu aveti cont, trebuie sa va creati unul de urgenta

Asa...acum sa anunt si elementele importante cu adevarat:

- cautam minim 5 oameni

- o parte din echipa este alcatuita din oameni de anul trecut

Ce aveti de facut?

Astept candidaturile voastre pe acest topic pana vineri la orele 24.00, sub forma:

- nick

- varsta

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun researcher (daca ai si posturi cu care poti justifica, le poti adauga in "CV")

- mentiuni speciale: dai bacalaureat, admitere la facultate, ceva probleme speciale de timp in intervalul aprilie-august.

Vom analiza candidaturile voastre si ii vom anunta pe cei alesi duminica.

Eu vreau sa aplic:

Nick: utistul

Varsta: 23 ani

Motiv: Sunt deja researcher pt multe echipe (Urziceni, Vaslui, UTA, ACU, Sebis, Ineu, Bihor, Beius, Luceafarul, Valcea, Oltchim si altele) si vreau sa imi aduc contributia si pe acest palier

Mentiuni Speciale: Sunt liber in urmatoarea perioada (de la servici)

• Generaţia de Aur

depinde. la munca o sa fie mai ok ritmul dupa saptamana viitoare deci incepand cam cu 20 iunie.

10 iunie - 16 iulie sunt destul de liber din punctul asta de vedere

16 iulie - 25 iulie sunt in concediu si nu voi fi in tara

apoi vine august cand am inteles ca ar putea fi iar mult de munca dar nu stiu sigur.

care-i time-tableul?

- nick Glady

- varsta 16

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun researcher (daca ai si posturi cu care poti justifica, le poti adauga in "CV"): Datorita faptului ca joc FM de cand a aparut, si il joc in fiecare zi ...

- mentiuni speciale: dai bacalaureat, admitere la facultate, ceva probleme speciale de timp in intervalul aprilie-august. da am destul timp in jur de 7-8 ore pe zi cred ca este destul

- nick Glady

- varsta 16

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun researcher (daca ai si posturi cu care poti justifica, le poti adauga in "CV"): Datorita faptului ca joc FM de cand a aparut, si il joc in fiecare zi ...

- mentiuni speciale: dai bacalaureat, admitere la facultate, ceva probleme speciale de timp in intervalul aprilie-august. da am destul timp in jur de 7-8 ore pe zi cred ca este destul

si la 16 ani,ia explica-ne cam cum joci tu fm de cand a aparut??

- varsta 16

si la 16 ani,ia explica-ne cam cum joci tu fm de cand a aparut??

FM-ul a aparut in anii 80'. In 1982, parca, prima versiune. Era pentru ZX 80. Il am ratacit undeva pe calculator. Nu cred ca exista cineva pe forum care sa fi jucat prima versiune :D .

Edited by Addy_G

Cam cat? 4-5 ore ? aprox.

care-i time-tableul?

up

Edited by Robert

• Author
  • MentholBoy

Ideea e sa poti sa duci cate un sezon pana la cap. Buildurile vor aparea cam cate o data pe saptamana sau mai rar/des. Testarea va fi organizata pe grupe. Fiecare va testa altceva, pentru a acoperi cat mai bine betaul. Va fi un program bine definit din acest punct de vedere

24 ani, inainte sa ma apuc serios de manager imi place sa ma uit si sa testez tactici, comportamentul si evolutia unor echipe, configuratia competitiilor, mai ales cele create de mine. Am destul de mult timp pt a termina un un sezon in 5 zile sau poate chiar mai repede.

Edited by myhay99

- nick: robert...

- varsta: 21

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun researcher: implicare, seriozitate.

- mentiuni speciale: -

- nick: valentine

- varsta 21

- motivul pentru care crezi ca ai fi un bun beta-tester: marea dorinta personala de a putea juca fm calumea inca de la aparitie, pentru ca am timp de el doar in primele 2 luni de la aparitie, dupa aceea intervin anumiti factori care nu ma vor lasa sa joc mai mult de 30 minute pe zi si stim cu totii cat de "bengoase" au fost la capitolul buguri ultimele 2 versiuni la lansare....

- mentiuni speciale: sesiune de restante in perioada 16.06-05.07, cu 3 examene, deci in perioada asta, vreo 6 zile or sa fie rezervate in totalitate facultatii, in rest pot sa-mi indeplinesc rolul fara probleme

Edited by valentine

Salut! Am cam depasit termenul limita dar incerc si eu sa candidez:

Nick: Tavi Lacatus

Varsta: 20

Motiv: Sunt foarte pasionat de joc, evident. Sunt angajat ca Game Tester la EA Romania, asadar am putina experienta in game testing si cred ca as putea sa va fiu folos.

Mentiuni speciale: Lucrez pe un program 'Night Shift' foarte convenabil, care imi permite sa investesc, zilnic, in jur de 6-8 ore acestui proiect.

Pace buna!

Salut! Am cam depasit termenul limita dar incerc si eu sa candidez:

Nick: Tavi Lacatus

Varsta: 20

Motiv: Sunt foarte pasionat de joc, evident. Sunt angajat ca Game Tester la EA Romania, asadar am putina experienta in game testing si cred ca as putea sa va fiu folos.

Mentiuni speciale: Lucrez pe un program 'Night Shift' foarte convenabil, care imi permite sa investesc, zilnic, in jur de 6-8 ore acestui proiect.

Pace buna!

Super tare...

Daca tipu e chiar game tester la EA atunci merita sa fie in echipa de betatesters...

• Generaţia de Aur

Daca e de la EA e oricum in conflict de interese, deci nu are nici o sansa.

Zicea cineva pe aici ca nu exista oameni care sa fi jucat primul cm, ala de pe Z80.

L-am jucat eu cand aveam 7-8(87-88) ani pe primul Z80 pe care l-am avut. Era super rudimentar, in aceeasi perioada era si FA CUP, care era cam din acelasi aluat.

Daca e de la EA e oricum in conflict de interese, deci nu are nici o sansa.

Zicea cineva pe aici ca nu exista oameni care sa fi jucat primul cm, ala de pe Z80.

L-am jucat eu cand aveam 7-8(87-88) ani pe primul Z80 pe care l-am avut. Era super rudimentar, in aceeasi perioada era si FA CUP, care era cam din acelasi aluat.

Oau! Chiar nu ma asteptam sa fie asta o problema. Tough luck...

Iar eu ma refeream la cat de jenante sunt jocurile EA :D

Daca te referi la seriile Fifa/Fifa Manager ai dreptate... Dar daca te referi la toate jocurile EA, sa sti ca nu prea ai... Cumpara-ti, de exemplu, un BFBC2, un Crysis, un Dragon Age, joaca-le si mai vorbim dupa...

• Author
  • MentholBoy

Am inchis lista in acest moment:

- utistul si Robert sunt rugati sa imi dea pe PM datele personale sub forma:

nume, prenume, adresa completa din buletin (trebuie doar pentru birocratie), mail de contact valid, user pe sigames

Le multumesc tuturor celor care si-au anuntat disponibilitatea pe acest forum.

Lista la zi este ceva de genul:

- Legenden

- IliciMan

- Andrei Razvan

- Addy G

- soulikah

- Solsein

- Blondu

- stef

- Robert

- utistul

- amvlad

- arkan

- polifan

- eu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.