Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Rapid Bucuresti


Emilian

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

SPUMA DE SAMPANIE ?

Cum sa incep? Cu o bomba de generic? Dubla cu Ujpest din Cupa Europei Centrale? (1938, pe vremea cand unele echipe nici nu erau infiintate ;) ) De fapt Rapidul e o spuma de sampanie. De la nastere (1923 - viseaza unii ca Rapidul e chipa comunista, nici vorba) pana astazi.

Intr-o dimineata de iunie 1923 a luat fiinta Rapidul. Procesul verba e scris cu cerneala violeta, cerneala cefereului:Grigore Grigoriu, Geza Ginzer, Tudor Petre, Dumitru Constantinescu (hmm :unsure: ) si Franz Hladt sunt fondatorii clubului.Grigore si Geza, doi strungari, au fost cu ideea. Din acel moment pana la infiintarea propriu-zisa au trecut doua saptamani. Pe 25 iunie a luat fiinta oficial Clubul Sportiv CFR.Maistrul Teofil Copaci a fost primul presedinte. Panza pentru tricouri a fost cumparata din banii fondatorilor. O panza visinie. De ce? Pentru ca asa a vrut croitoreasa. Nevasta lui Geza a cusut tricourile cu mana ei si tot ea trebuia sa le spele. Asa ca i-a rugat pe baieti sa nu vina cu alb, fiindca albul aduna toata funinginea, mai ales la Triaj. Intamplarea a fost sa gaseasca panza visinie.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

28 octombrie 1923

Data primului meci mare al Rapidului. In Bucuresti pe arena CAB, undeva langa Arcul de Triumf. Adversar? Unirea Timisoara, echipa lui Wetzer (omul jucase in doua din cele 4 meciuri amicale ale nationalei Romaniei de pana atunci). Scorul? 8-4 pentru banateni, dar la pauza Rapidul conducea cu 3-2. Dupa pauza, cat erau ei de artisti, banatenii au scos pe tusa 4 jucatori rapidisti inclusiv capitanul echipei, Grigore Grigoriu. Da, da unul din membrii fondatori.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Rapid se batea pentru titlu. Prin spatele mahalalelor, prin cimitire, prin bodegi...

Si finala aia de cupa frate, care nu s-a mai disputat din cauza razboiului.

Ce ghinion, incredibil! In galeria urii trebuie adaugat, alaturi de Steaua si Dinamo, si razboiul, marele dusman care a rapit un trofeu rapiduletului.

Pfiu!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Futulica esti ofticat ca pe cand noi ne bateam pentru titlu in campionatul Romaniei, asa cum se disputa cu putine echipe, voi nici macar nu visati la fotbal? Aaaa sau ai postat asta dupa ce marea ta iubire Steaua a macelarit Buzaul? Atunci te inteleg.te-a facut foarte fericit victoria asta, fiindca stii ca in campionat asemenea momente vor fi foarte rare.Acum inapoi la lucru ca iar te vede seful ca in loc sa iti faci treaba iti umbla manutele pe tastatura si ca postezi numa tampenii ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Prima oara cand ai postat impertinet si mi-ai dat imrpesia ca ai fost abuzat de vreun stelist matol te-am lasat in pace. Erai in sectiunea Rapid si aveai dreptul sa comentezi.

Acum insa, iti recomand calduros o autofelatie matinala, care sa te scoarta din letargia asta in care te-ai scufundat. Nick-ul este FLUTURICA, bai DUMBI, intelegi?

Now get lost, esti prea frustrat pentru ora asta.

Andrei, poti sa ii postezi tu aici un "m**e, bah !" ?

Mersi anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Stergeti e forma gramaticala corecta.

Sterge-ti se foloseste doar intre suporterii rapidului si are de fapt o conotatie secreta: frate, suntem frustrati, hai sa spunem si noi niste cacaturi, dar daca aia ne raspund ne ratoim un pic, facem scandal etc. Ca tiganii, ce mai...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy