Jump to content

A(thutiki) E(nosis) K(onstantinoupoleos)


Emilian

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

12 DECEMBRIE AEK - Ionikos. Doar Krassas reintra dintre absentii din etapa trecuta. Vreo trei ocazii pana la pauza, scor alb. repriza a doua o incepem in forta, iar in m. 51 Petkov reia din vole superb de la marginea careului mare o minge centrata din corner. 1-0. Nu am parte insa de liniste. oaspetii egaleaza in m.66. 1-1. Atacam in valuri, sutam din toate pozitiile, dar oaspetii resping minge dupa minge, chiar si de pe linia portii, si rezista pana la final. :angry:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

19 DECEMBRIE Ergotelis - AEK. jucam la ultima clasata, 3 puncte in 11 etape. Nu ar trebui sa avem probleme. Nici unul din cei 3 accidentati nu reintra. Ceea ce se vede, la mijloc pierdem usor mingi, iar gazdele profita de asta in m.2 cand deschid scorul. 1-0. Ne revenim repede din soc, controlam total meciul dar ratam ocazii dupa ocazii asa ca la pauza suntem condusi. Cand nu e sa fie, nu e. 13 suturi in partea a doua, 6 pe poarta, nici unul in plasa. Asa castiga gazdele al doilea meci in 12 etape. :angry:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Trece Craciunul, nici un liber, au luat-o razna si grecii, pe 29 avem meci in cupa. Dupa aia o mica pauza, pana pe 9 ianuarie. Ase ca jucam cu Aigaleo in prima mansa a turului 4 in Cupa Greciei. E timpul sa mai schimbam portarul, asa ca e randul lui Arabatzis sa arate de ce e in stare. In rest formula standard. Fara cei doi mijlocasi, desigur. O prima repriza stearsa, singurul lucru notabil fiind accidentarea lui Lyberopoulos. Shit! :unsure: Era m. 42 si ma gandeam ca mai rau de atata nu poate fi. Ba se poate, imi arata Perja (dap, acel Perja), fundasul oaspetilor. Omul recupereaza o minge, o arunca in fata, contraatac Rapid si... 0-1! In ultimele secunde ale primei parti. Ne apropiem de finalul meciului, nu ne iese nimic. Pasa proasta, imi zic, noroc ca se sfarseste anul... GOOOOOOOL!!! Solakis intr-o faza care nu anunta nimic. E m. 75, hmm, poate invingem totusi! :angry: Ce poanta buna. E 1-2 in m.85, inca un contraatac. Si asa ramane. Sper sa intoarcem rezultatul in retur.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Pana pe 9 ianuarie avem liber. Ase ca trag o fuga pana acasa pentru Anul Nou. La intoarcere il iau cu mine si pe Tames de la Dinamo ca de mijlocasi centrali duceam lipsa. Titlul e cu siguranta mai mult o Fata Morgana pentru noi asa ca ne vom concentra asupra cupei si, normal asupra pastrarii locului 2 in campionat. O participare in Liga Campionilor ne-ar salva din punct de vedere financiar. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy