Jump to content

Inceputul..


solarcel

Recommended Posts

Voi incepe prin a-mi prezenta povestea vietii mele :

La varsta de 14 ani m-am apucat de fotbal , am inceput de jos ca oricare alt fotbalist Roman . Prima mea experienta in fotbal a fost la o echipa judeteana numita CS.Navodari . Am jucat 3 ani de zile dupa care la 17 ani am facut pasul in "fotbalul mare" , jucand pentru prima data la echipa de seniori a echipei CS . NAVODARI . Dupa numai un an petrecut la echipa mare , un scouter al unei echipe din Brazilia Parana` Clube , a venit sa-mi propuna un contract pe 4 ani de zile cu un salariu de 70k Euro pe sezon (:O) . E adevarat rareori vezi un fotbalist Roman care sa joace in Brazilia , dar...eu sunt umpic mai norocos de fire ( :))) ) . In Brazilia am petrecut ce-a mai frumoasa perioada a vietii mele , chiar daca am jucat numai in liga a 3 -a si a 2-a . Am jucat la Parana` pana la varsta de 23 de ani cand , printr-o intamplare nefericita am reusit sa ma accidentez la genunchiul stang , iar verdictul medicilor a fost acela ca nu am sa mai pot juca fotbal la nivel profesionist niciodata :| . Mi-a fost greu sa accept , dar mi-am continunat viata ca un om normal pana astazi cand aflandu-ma in Romania am primit un telefon :

-TZZRRRRrrr ... TZZZrrrrr..

EU: - Cine dracu o mai fii ?!!

La cealalta linie : ALO , Salut Aleex ce faci prietene ?

EU:-Salut , uite urmaream un meci , dar daca nu te superi cine esti ?

EL : -Aaa scuza-ma , Rafael Zucon sunt , directorul echipei Parana` Clube .

EU :-Ooo Salut dom` director , ce faceti ?

Rafael Zucon: - Hai sa lasam discutiile la telefon , vreau sa vii in Brazilia , am sa-ti propun ceva ce sigur iti va placea .

EU : Pai stiti .. eu nu am cum sa ajung in Brazilia , daca ma credeti numai am nici bani de Bilet...

R.Zucon: Asta sa fie problema ?? Maine vreau sa pleci spre Brazilia iti rezervam noi un loc . Te voi astepta la aeroport .

EU : Bine domnule Zucon , dar sper ca e o chestie serioasa , nu ma chemati doar sa mancam o gogoasa nu ?

R.Zucon : Glumet ca deobicei :)))) . Ce dracu Alex , crezi ca am chef de glume ? Vorbim mai multe cand ajungi , trebuie sa inchid La revedere !!

EU : La revedere...

Imediat..dupa aceea am inceput sa imi fac bagajele . si m-am pregatit pentru a 2 a zi cand aveam un drum lung de strabatut pana in Brazilia .

A 2 - a zii :

M-am sculat de dimineata . Si am pornit spre aeroport . Dupa un drum lung ajung in sfarsit in Brazila unde ma astepta domnul Zucon.

-Salut Alex .

-Salut domnule Zucon . Sunt foarte nerabdator sa vad ce doriti sa discutati cu mine .

-Iti voi spune imediat ce ajungem la club.

Dupa 2 ore : Ajungem la baza sportiva a clubului intram in birou , unde ne asteapta Aquilino Romani (patronul echipei) care ma asteapta cu o foaie pe masa , langa ea aflandu-se un pix .

-Salut Alex .

-Salut domnule Romani .

-Ma stii doar ? Sunt scurt si la obiect , am sa-ti fac o oferta de nerefuzat , vreau sa fi noul nostru antrenor principal . Contractul e unul bun 75k euro pe an , mai ramane doar sa semnezi .

-Eu ?? Antrenor ?

-Da

-Va dati seama ca voi semna dar stiti...eu nu prea stiu nimic despre antrenorat .

-De-aia ai un assistent manager bun nu ?

-Aaa da..tot domnul Cavalinho ?

-Da

-pai ce sa spun va dati seama ca accept nuu -

-Ma bucur , incepi lucru de maine .

-uite foaia cu lotul si primele amicale ale sezonului ai 5 luni la dispozitie sa pregatesti echipa pentru noul sezon SUCCES !!

-Multumesc , sper sa nu va dezamagesc

.post-8852-0-05464400-1331472719_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Voi incepe prin a va prezenta transferurile si rezultatele meciurilor amicale :

http://imageshack.us...849/sssspf.png/

Rezultate Amicale :

-Parana Clube - Vasco da Gama 1-2

-Parana Clube - San Lorenzo 0-4

Doua meciuri total diferite :

Daca in primul meci am aratat foarte bine , detinatoarea cupei invingandu-ne in minutul 92 , al 2-lea meci a fost un dezastru ratand foarte mult si primind 3 goluri din 3 cornere .

Intre timp am aflat si cu cine vom juca in primul tur din Cupa Braziliei , vom juca cu Sampaio Correa .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy