Jump to content

Scolar Resita Story


Srdjan

Recommended Posts

O zi linistita si normala de Iulie, se transforma in cea mai noroccoasa zi din viata mea.Dar sa povestesc ziua de la inceputul ei, ca sa nu va induc in eroare.

Ma trezisem dimineata, pe un pat pe care dormisem de atatea ori in copilaria mea de la bunica. Acum ma retrasesem tot acolo pentru cateva zile linstite inainte sa ma intorc la un serviciul plictisitor si monoton, pe care-l aveam la Timisoara. Bunica ( care trebuie sa zic se tine bine pentru vartsa ei), ma roaga sa plimb cainele( care era o corcitura) in oras. Aleg sa ma duc cu el la satdion sa urmaresc antrenamentul echipei Scolar Resita, echipa locala care evolua in liga a III a.

De pe drum imi iau o punga de seminte, nelipsite atunci cand mergi sa urmaresti fotbal, fie el meci sau antrenament. I-am luat si cainelui niste boabe ca sa nu ma injure pe limba lui ca mananc in fata lui si lui nu-i dau nimic. Antrenamnetul a fost captivant. Nu ca ar fi fost spectacol cu balonul, dar te distrai cand vedeai cum fotbalisti dadeau pe langa minge. Neputandu-ma abtine am mai strigat indicatii tactice, fiind singurul spectator de la antrenament, nu era greu sa fiu auzit.

La finalul antrenamentului, surpiza vine. Directorul echipei Cristian Bobar, vine si ma invita pana in biroul lui. Acolo imi spune ca s-a distrat si a fost si impresionat atunci cand strigam tactici pentru antrenorii lui. Am aflat ca antrenorul principal nu de mult isi daduse demisia si ca cei care conduceau acum antrenamentele erau niste pusti. Dandu-si seama ca o cam inflorea, trecuse direct la subiect si imi zise: " Vrei sa antrenezi echipa?" Ramasem de-a dreptul socat. Totusi propozitia nu era gata: " E doar pentru un an. Vedem daca putem face treaba, daca nu ne vedem fiecare care de drumul lui. Salariul ar fi de 15.000 € pe ani+ 1000€ la semnatura. Fara sa ma mai gandesc accept oferta, semney pe loc si inaintr de plecare Bobar mai imi zice" Poti sa-ti pui cainele ca secund, oricum e mai bun decat ce avem." Gust gluma si ies din birou, fericit ca aveam o slujba banoasa in sfarsit. Urmatoarea zi aveam antrenament. Vedem atunci ce se va intampla...

P.S Asta e fm11. Am reusit sa imi iau un cd nou :P

Link to comment
Share on other sites

A doua zi la antrenament, mi-am dat seama de un lucru. Echipa avea potential, dar nu era cineva care sa-l exploateze, care sa-i stoarca pe jucatori. Sperand sa fiu eu acela care o va face am inceput antrenamentul cu un discurs de incurajare in care m-am si prezentat, dupa care i-am trimis la 10 ture de teren( echipa este tanara, deci nu stiu cat i-au afectat turele). Cel mai bun jucator este Sergiu Buda. Are niste centrari in el... Pfff! Greu sa nu dai gol din ele. Sper sa nu fi prins doar o zi buna :hmm

Dupa antrenament m-am salutat cu baietii si m-am retras in casa bunicii( da acolo voi sta cat timp voi antrena Resita, doar daca nu imi ia presedintele echipei o casa ceea ce nu cred ca se va intampla). Aveam nevoi de atacanti, asta ii prima concluzie. Poate si de un portar privind faptul ca portarul care e si capitanul nu prea stie sa prinda mingile :fight: .

Savurand un pahar de Cola, rup netu in doua cautand fotbalisti liberi de contract. N-aveam bani de transferuri, fiidnca predecesori mei l-au dat pe tot pentru niste petarde :bulb: . Ajungand la pagina cu fotbalisti tineri am o surpriza : Florentin Matei care o trecut pe la Steaua, e free agent. Il sun repede pe unu de la club, caruia nu-i stiu numele( ce ironie) si ii spun sa-l contacteze pe jucator. Pana primesc un raspuns mai caut jucatori si la finalul zilei ma prezint la club cu o lista cu 5 jucatori pe care vreau sa-i am la club. Acestia sunt: doi portari Razvan Bonta si Marius Dulcianu si 2 fundasi Dorel Bernard si CIprian Luca. Mi-am dat seama ca am destui atacanti la juniori care pot face fata la echipa mare.

Dupa cateva zile de antrenamente, primesc si cele 5 transferuri. Ar mai trebui sa vina un jucator si zilele urmatoare, imi zise patronul. Andre Dias daca am inteles bine. M-am uitat la atributele lui si pot zice ca m-as bucura mult sa fie la mine, la club.

Pun imediat informatii despre transferuri

Link to comment
Share on other sites

Florentin Matei- 17 ani, viteza foarte buna la fel si flexibilitatea. Nu prea imi place la el ca e cam egoist cu pasele, dar incerc eu sa-l ajut cu problema asta.

Dorel Bernard-36 ani, fundas central. Un fotbalist cu multa experienta in ligiile inferioare. Joc foarte bun de cap, dar mai slab cu inteligenta si cu creativitatea pe teren :twitch:

Ciprian Luca-33 ani, fundas central. Inca un fotbalist cu experienta in ligiile inferioare. Pot zice ca el si Bernard is cuplul perfect de fundasi centrali. Joc foarte bun de cap si un jucator extrem de dispus la efort. Din pacate nu are o viteza foarte buna, asa ca nu-l voi trimite prea des in fata.

Razvan Bonta-29 ani, portar- foarte bun la duelurile 1 la 1. Imi palce mult la el ca se sacrifica, nu ii e frica sa-si ia o minge in moaca. Destul de slab la degajari. Ca sa fac o comparatie, un fel de Pantilimon. Bun cu mana, slab cu piciorul. :angel_not:

Marius Dulcianu-29 ani, portar- se pozitioneaza foarte bine la cornere, lovituri libere etc, dar e si el slab la degajari. In privinta lui si la degajarile cu mana :((. E a doua mea varianta de portar

Link to comment
Share on other sites

Primul meci se apropia si nu pot zice ca voi avea un debut prea usor. Era ceva presiune, chiar daca era un meci amical. Adversarul meu era o echipa din prima liga din Slovakia, daca nu ma insel. Korona Kielce venise la Resita cu 2 zile iaintea meciului. S-or bucurat cand or gasit caonditii bune, la hotelul unde or fost cazati. Bine ca o vrut Bobar sa facem o impresie buna...

La ora meciului erau 11 grade afara, o temperatura destul de scazuta pentru mijlocul lui Iulie. Parca cand eram mic era mai cald :huh: . In fine revenim la meciul nostru. Asadar formula mea de start este urmatoarea:

Bonta-Dragu, Luca, Bernard, Caimac- Buda, F. Matei, Bresneni, Fritescu- Dochita, Avrat. Tactica e 4-4-2.

Le-am zis jucatorilor ca n-au ce pierde, ca e doar un amical cu o echipa mai buna doar pe foaie si poate la casele de pariuri. Baietii au atcat din primul mint, asa ca avrat a pocnit bara in minutul 14 dupa un corner. In minutul 38 era momentul sa sar de pe scaun cand Bernard a marcat cu capul dupa un corner batut de Luca. Aici o sa fac o paranteza si o sa zic ca Luca are doar vreo 7 la cornere :D.

La pauza le-am zis sa mentina jocul constant si sa se distreze, ca pentru asta e fotbalul facut. Distractia nu era pentru slovaci. ASta au aratat-o si in minutul 58 cand un fundas de-al lor era sa-l rupa pe MAtei. era un fault de ROSU, dar arbitrul care era roman nici galben nu o dat. E adevarat daca dadea galben gresea, fiindca el trebuia sa dea asta :rosu: . In fine sa trecem peste nervii mei si sa revenim la jocul care nu imi face bine la inimioara. In minutul 84 slovacii egaleaza prin Niedzielan care bate la vinclu o lovitura libera.

Scor final 1-1. Pot zice ca-s multumit de joc. Slovacii n-au fost cu nimic peste noi si joaca in prima liga slovaca...

Nu stiu cat de mult l-a afectat pe patron egalul la creier, dar m-a facut sa cred ca Craciunul e in Iulie. Mi-a cumparat o casa pe malul lacului e la Valiug. Fac mai mult pana la stadion acum dar se merita. !5 minute in plus e nimic...

Link to comment
Share on other sites

Al doilea amical se apropia si eu speram sa-l castig, fiidnca nu aveam un adversar de speriat. Marele nostru adversar era CS Sporting Pitesti. Ca sa ma relaxez mai mult in noua mea casa, mi-am luat doi caini lupi. Baita si fata daca va puneati o astfel de intrebARE :D. Spy si Maya i-am numit. Cum facea si antrenorul meu din tinerete de la fotbal, ma duc cu ei la antrenamente. Ironia e ca antrenorul meu o jucat la Resita ca fundas. Dar asta e o alta poveste... Revenind am vazut ca jucatorii sunt mai motivati dupa egalul cu Kielce, ceea ce ma bucura. Matei il exaspera la antrenamente pe Bernard. Al dracu copilul asta. Il intoarce pe Bernard pana ameteste ala si o ia la goana la W.C ca sa borasca. Asta ajunge mare jucator dac ramane la resita. Nu de alta, dar aici are loc in prima echipa, chiar in primul 11.

Ziua meciului a sosit, iar afara sunt 22 de grade. Pot zice ca imi conveneau mai mult 11 grade, dar n-a nu controlez vremea. 100 de fani ne incurajau din tribune. Nu ma asteptam sa vina atati, dar asta arata ca Resita vrea sa vada fotbal si sper ca eu le pot arata. Incep cu un clasic 4-4-2 cu : Dulcianu- Dragu, Luca, Feleaga, Caimac- Mozici- MaTEI- Mihailic, Zamfir- Suru, V.Popescu

Ma asez pe scaun si din minutul 2 sar de pe el cand Mozici are o incursiune a la Maradona, dar cred ca o ochit o cioara pe cer, ca altfel nu stiu cum a reusit sa dea centrarea aia. In minutul 10 ma linistesc cand Zamfir baga mingea cu capul in poarta dupa un corner. Presam in continuare si Suru introduce mingea in poarta dupa un sut a lui Popescu pe care portarul lor il respinfge fix in picioarele lui Suru. In minutul 29 Capitanul lor Dragusin suteaza de la vreo 25 de metri la coltul scurt lasand-l masca pe Dulcianu. In minutul 35 Mirciov prinde si el un sut superb, lasandu-ma pe mine sa dau cu capul in banca de rezerve.

La pauza i-am cam scuturat zicandu-le ca noi nu ne jucam. Trebuie sa iesim acolo si sa le aratam fanilor ca n-au venit degeaba.

Mesajul meu a fost auzit iar cam tarziu ce-i drept, in minutul 78 Cartu inscrie din penalty. In minutul 89 imi trec emotiile cand portarul lor scapa o centrare si Anca indeplineste o simpla formalitate.

Scor final: 4-2

Concluzie: 2-0 e cel mai periculos scor :fight: Trebuie ca fundasii mei sa invete sa nu mai urce asa mult cand avem 2-0 sau 1-0 etc...

Urmeaza meciul din cupa cu Inter Curtea de Arges. Nu cea din liga a 2 a si cea din liga a 4 a :D

Link to comment
Share on other sites

Meciul din cupa se apropia si aveam motive personale pentru a castiga. 100 € cash la victorie. Nu erau nu stiu ce, dar mergeau... Jucatorii erau din nou motivati, dar asa erau si inainte de meciul cu sport pitesti si n-a iesit prea bine... Boban mi-a zis ca daca promovam va mari stadionul. Nu cu mult, doar cu cateva sute de locuri, dar e ceva,... M-am bucurat cand am vazut ca jucatorii se intelegeau cu cainii mei, fiidnca urmau sa fie niste figuri destul de constante la antrenamente. Pacat ca nu ma lasa cu ei la meciuri, ca cica intervin in meci...

Pac pac vine ziua meciului. Pe staDIONUL Strand din Pistesti se aflau 200 de oameni in tribuna si o temperatura de 31 de grade. Jucatorii mei erau nervosi in privinta temperaturii. Nu eram obisnuiti sa jucam pe 31 de grade. LA Resita fiind munte erau maxim 25...

Incep cu formatia in stil 4-4-2: Bonta- Miok,Dragu, Luca, Bernard- Mozici, Buda, Matei, Cartu- Avrat, Marta. Am riscat cu Marta, dar s-a straduit la antrenamente si m-a impresionat determinarea lui.

Minutul 5 si deja pima bucurie. Brasoveanu un fundas de-al lor, isi baga mingea in propria poarta dupa ce nu s-a inteles cu portarul lor. Mozici face o cursa pe banda stanga si centreza in careu, de unde Luca da un cap bomba care intra in poarta Interului.

La pauza i-am felicitat pe baieti si le-am zis sa o tina tot asa. Dupa mi-am amintit de un alt scor de 2-0, dar nu le-am mai reamintit...

In minutul 60 ma prabusesc. Arvat ia un cartonas , puteti ghici care? Exact, fix asta :rosu: . Nici nu ma uit la el . A intrat ca un prost ca nu-l pot numi altcumva, a intrat la unul de la ei pe la spate aruncandu-l in tribune. Bine ca Mozici i-a pus o pasa filtranta lui Bernard care a trimis pe langa portarul lor in poarta. Final de meci si pot zice ca Mozici a fost MAGIC. Nu cred ca castigam fara el azi.

Scor final: 3-1

Am sarbatorit cu un Ursus victoria la un bar local, dupa care am pornit cu autocarul sprre Resita. in autocar s-a auzit numai imnul echipei. M-am bucurat cand am vazut bucuria fotbalistilor. Sper sa mai vad astfel de sarbatori dupa meciuri :pray:

Link to comment
Share on other sites

De bucurie le-am dat a doua zi liber jucatorilor. Meritau macar atat. In aceea dupa-amiaza aveam o conferinta de presa care speram sa mearga cat mai bine. Voi incerca sa evit evidentieri personale, deoarece nu mi se pare ca face bine colectivului. pana la urma toti de la portar la Mozici au contribuit la victorie.

Era ora 3 si eu asteptam jurnalisti de la ziarul local " Jurnal de Caras" , la vila mea de la marginea lacului. Reusisem sa-mi indeplinesc un prim obiectiv. Imi construisem un teren sintetic de fotbal in spatele casei. :D. Am incercat sa-l invat pe Spy sa joace fotbal. Dribleaza ok, dar sta prost cu finalizarea... Nu l-am incercat im poarta pana acum,oricum ^_^ Lasand glumele deoparte, uite ca vin jurnalisti.

Poftindu-i politicos in casa, ne-am asezat pe canapea si imediat ce reporterul i-a facut un semn cameramanului, care cred ca insemna incepe, mi-a fost adresata prima intrebare: " Cum va simtiti la prima victorie oficiala?" Nu stau pe ganduri si am zis: " Pai in primul rand vreau sa-i multumesc d-nului Boban, care a luat un samantar si l-a facut domn . In al doilea rand vreau sa le multumesc jucatorilor care ma respecta si care isi dau viata peteren, la fiecare meci fie el amical sau meci cu miza." Restul interviului nu a mai fost atat de mult despre fotbal. Restul a constat in " Cum vi se pare resita?" " Cum v-ati acomodat?" " Ce preferati sa beti?" etc.

Bucurandu-ma ca se termina, ii conduc pana la usa, dupa care ma arunc pe canapea si deschid TV-ul pe postul BanatTV, unde era o stire despre meciul Scolar- Cu iNter curtea de Arges. M-am uitat din nou la faze si parca imi parea rau ca nnu l-am laudat in interviu pe Mozici, dar asta e. Merg in bucatarie, gandindu-ma sa ma relaxez imi iau o bere si ma duc pe terasa sa o beau la lumian becului cu cei doi caini ai mei.

Ma culc gandindu-ma ce zi am maine. Antrenament, conferinta de presa la stadion( cel de acasa mi s-a parut mai mult ca o conferinta personala) si o discutie cu patronul si Boban.

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce au trecut toate laudele si toate aprecierile de dupa meciu cu Inter curtea de Arges, urma un alt amical de foc, cu Snagov. Aceasta echipa nu pot zice ca este o forta in Divizia B, dar nici nu este o echipa de pluton. Poate vi-ati dat seama ca eu si amicalele le joc cu miza :food: .

Ceea ce m-a enervat a fost ca jucatorii au inceput sa fie delasatori. Trebuie sa-i reeaduc cu picioarele pe pamant, ca altfel se pierde echipa., Totusi, am si vesti bune. Tot mai multi fani vin sa urmareasca antrenamentele, care de altfel sunt toate deschise publicului. Matei este favoritul lor de departe. La antrenamente, fanii il tachineza cu ,, Messi" sau ,, Gica". Sper numai sa nu i se urce la cap.

Meciul cu Sangov a venit si in tribune, 100 de fani scandeaza ,, Rosso-neri". Temperatura este destul de ridicata, aprox 25 de grade. M-am descis a incep cu Bonta- Dragu, Feleaga, Luca, Miok-Cojocaru, Cartu, Matei, Mozici- Avrat, Suru. Ma asez pe banca si incep sa trag dintr-o sticla de Dorna, ca sa nu ma stresez prea mult. Nu prea era nevoie, fiidnca in min. 23 Suru are o torpila de exceptie, care se opreste in plasa Snagovului. Il aplaud linistit, strigandu-le fundasilor, sa nu mai urce asa des acum. Restul meciului a fost destul de sec. Fara ocazi mari, poate doar sutul lui Mozici care l-o prins portarul Snagovului.

Scor final : 1-0

Dupa meci i-am felicitat pe baieti pentru atitudine, spunandu-le ca mai avem un amical pana la turul 2 din cupa. Sper ca Ariesul Turda sa nu ne strice moralul inainte de cupa...

Link to comment
Share on other sites

M-am decis ca dupa victoria cu Snagov, sa scot jucatorii la o iesire intr-o Duminica. Trei Ape, a fost destinatia aleasa. Am mancat niste mici, am schimbat o vorba si ne-am imbaiat. Seara ne-am retras la casele noastre linistit, pregatindu-ne pentru antrenamentul de a doua zi. Inainte sa ma culc, am mai cercetat putin foile tactice si am decis ca suntem pregatiti pentru meciul din cupa.

Meciul Cu Turda a sosit. Jucam acasa ca intotdeana si in fata a 100 de ani, tot ca intotdeauna. Vremea ma ingrijoreaza: 9 grade si cer noros <_< . Nu stiu ce are vremea... In fine m-am decis sa incep cu Dulcianu- Miok, Cojocaru, Bernard, Gurici- Matei, Ciobai, Cartu, Friteanu- Dochita, Popescu

Meciul incepe cu noi in atac si in minutul 6 Matei inscrie cu un sut deviat, dupa un corner. Urmeaza cateva atacuri succesive ale lor in care si inscriu printr-un pusti Strandu. La pauza i-am certat pentru usurinta cu care au primit golul. Le-am zis ca trebuie sa fie mai atenti. M-au ascultat si in repriza a II a , Dochita a inscris cu capul dupa o minge centrata de Buda.

Scor final: 2-1

I-am felicitat la final si le-am spus ca suntem pregatiti sa intalnim Maramuresul in cupa.

Pot zice ca echipa a inceput sa mearga destul de bine. Legam victorii si cred ca ce e mai important, ne-am format un stil de joc potrivit.

Link to comment
Share on other sites

Da interesant,totusi de ce nu l-ai bagat pe Mozici in ultimul joc?Mai aduci ceva in perioada asta de transferuri sau lasi pentru la iarna,mi se pare ca iti trebuie un jucator de banda ca numai cu Matei nu faci nimic iti trebuie unul si in partea cealalta ca sa dezechilibrezi apararea adversa :D.Ce parere ai?

Link to comment
Share on other sites

Pe Matei il joc mai mult in centru cu Cartu. Pe benzi ii folosesc pe Mozici si Friteanu care ii un tanar cu mult potential. As mai aduce si un atacant, fiidnca Avrat nu se ridica la nivelul asteptarilor si ceilalti is buni dar n-au experienta. Din pacate nu mai am bani...

Daca ma gandesc acum in centrul liniei de mijlorc l-as putea folosi si pe Mihailovici ;)

Link to comment
Share on other sites

Da t-as da o lista cu atacanti dar nu stiu daca ti poti permite,au salarii mari,dar merita aruncat un ochi:

-Guayre(un spaniol de 31 ani,are experienta pentru echipa ar fi bun :D)

-lenny(brazilian 23 de ani)

-marcelinho(24 ani tot brazilian)

Urcam un pic standardul si ajungem la:

-Arthuro(brazilian)

-Luciano Figeroa(argetinian 37 de ani)

-Ahmed Soukouna(francez 21 de ani)

Si cel mai bun atacant liber de contract:

-Jan Vennegoor of Hesselink(olandez 32 de ani,asta sigur nu ti-l permiti fiind cel mai bun sigur e deja luat,dar poate il iei pe viitor)

Sper ca te ajuta.Succes in continuare!!!!!!(vezi ce iti face patronul cadou de sarbatori poate un buget mai mare :) )

Link to comment
Share on other sites

Trec zilele, trec si vine si meciul de cupa. Ploaia este la datorie si ne face terenul fleasca inainte sa iesim pe el. Decid sa incep cu Dulcianu( Bonda s-a rupt)- Dragu, Bernard, Luca, Miok-Matei, Cartu, Mihailovici, Friteanu- Suru, Avrat. Incepem in forta si in minutul 5 Matei tinteste bara din lovitura libera. Cum actiunile se razbuna Maramuresul inscrie dintr-un penalty inexistent dupa parerea mea. Egalam repede si in minutul 26 Avrat reia cu capul dupa o centrare a lui Matei. Pac pac ne dam doua autogolrui in minutele 41 si 45+4 si uite asa la pauza Resita-UCU Maramures-1-3.

La pauza, cred ca i-am bagat pe jucatorii in pamant de rusine. I-am injurat, i-am amenintat etc. Pe Dulcianu vroiam sa-l arunc pe geam, deoarece el si-a dat acele autogoluri.

Uite asa incepe repriza a doua si in minutul 52 Matei ma face sa sper cand inscrie dupa o cursa de 30 de m. In cazul meu speranta moare prima, fiidnca Stirbu un jucator de-al lor inscrie cu capul si face 2-4. Nu ma mai stresez si ma uit linistit cum Maramuresul ne da o lectie de fotbal...

Nu va mai zic ce le-am spus dupa meci in vestiar, ar fi prea obscen.

Concluzie: CUM DRQ SA ITI DAI DOUA AUTOGOLURI, CAND ADVERSARUL NICI NU TE PRESEAZA !!!

Link to comment
Share on other sites

A doua zi nici nu m-am mai stresat sa merg la antrenament, de nervos ce eram. Bine ca mi-am adus eu nsite secunzi ca lumea, care pot conduce un antrenament doua daca-s plecat. Dar trebuia sa ma intorc, ca urma meciul din prima etapa de campionat cu Beiusul.

Afar sunt 22 de grade si jucatorii mei par motivati. PAr,doar. Le spun ca inca un meci ca cel cu Maramuresul si le iau salarile.In teren incep cu Bonta- Dragu, Feleaga, Bernard, Miok- Mozici, Matei, Mihaila,, Buda- Arvat, Popescu. Meciul incepe ca intotdeauna bine pentru noi si Arvat inscrie in minutl 10 cu capul dupa un coner batut de Matei. In minutul 29 ne-a trecut glontul pe la ureche, cand un fotbalist de la Beius, Silaghi a rata cu poarta goala.

La pauza i-am felicitat si le-am zis sa o tina tot asa.

Nu cred ca am facut bine, fiidnca in minutul 48 Farcuta trage de la marginaea careului la coltul scurt si inscrie. inminutul 58 iar sar de pe banca cand Mozici are un sut de exceptie de la aproximativ 25 de metri. Cand ma relaxam si ziceam ca meciul ii jucat, Silaghi se razbuna pe ratarea aia si in minutul 90 + 5 inscrie cu capul...

La final, nu m-am suparat asa rau pe egal, fiidnca Beiusul batuse iniante pe Poli II, dar totusi nu mi-o fost tot una...

La final antrenorul lor mi-o laudat defensiva. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Inainte de meciul urmator de campionat, patronul ma cheama in biroul lui. Ma duc cu ceva emotii. Totusi nu credeam ca ma putea da afara, mai ales dupa egalul cu Beisul care ra a doua favorita la promovare,. Bat la usa si o voce extrem de cunoscuta striga:

" Intra!"striga directorul Boban.

Intru, il salut si el fara nicio inhibitie trece direct la subiect:

" M-a dezamagit meciul cu Maramuresul.( ce coincidenta si pe mine). Dar m-a multumit meciul cu Beiusul, de aceea iti propun ceva. Prelungirea contractului. De ce sa asteptam pana la vara? Echipa merge bine, fanii te iubesc si jucatorii te asculta. Marirea salariului intra si ea in noul contract. 35.000€ pe an. Ei, ce zici batem palma?"

M-am gandit putin. Prelungirea contractului, salariu mai mare si bineinteles presiune mai mare... Accept intr-un final si ma duc acasa linsitit ca am viitorul asigurat.

Mi-am dat seama de ce am primit aceea casa la Valiug. Avea probleme cu gazul iarna, ceea ce insemnau multe cheltuieli. Cu noul meu salar, asta va fi primul lucru care-l voi repara la casa.

Link to comment
Share on other sites

A sosit si zua meciului cu Tr-Severin. Va fi un meci greu, chiar daca pe hartie nu pare asa. Am urmarit ultimele meciuri ale adversarilor nostri si am vazut ca au un pressing extrem de incomod. Ca intotdeauna pornesc cu o mentalitate ofensiva si ii trimiti din primul minut pe teren pe : Bonta-Miok,Dragu,Bernard,Feleaga-Buda,Mozici,Matei,Mihaila-Popescu,Avrat. Le spun jucatorilor sa atace cu toti, ca altfel nu avem nicio o sansa sa-i batem.

Din pacate, nu prea mi-au ascultat sfaturile si poate de aceea prima repriza a fost extrem de proasta de ambele parti, animata putin poate doar de sutul lui Mozici care s-a scurs incet pe langa poarta. La pauza le spun din nou. " Atacati, ca altfel ne bat astia de ne kakam pe noi". De data am fost auzit si in minutul 54 dupa un sut a lui popescu, mingea deviata de portarul Severinului ajunge la Buda care indeplineste o simpla formalitate. Nu prea au mai fost alte ocazii, dar in minutul 90 scorul devine 2-0 pentru noi. :yahoo: Matei da o centrare de exceptie, dar din fericire de data asta , fix pe directia portarului lor care scapa mingea in poarta. Deci, autogol si 2-0 pentru noi.

La finalu meciului, caintotdeauna i felicit si le zic ca o asemenea mentalitae ne va aduce numai castiguri. Ei imi spun ca o sa o tina tot asa.Sper sa se tina de cuvant...

La conferinta de presa de dupa meci, am spus ca ma bucur ca am castigat si ca sper sa fie prima victorie dintre multe altele. Se pare ca conducerea, jucatorii si fanii au apreciat acest comentariu.

Zilele urmatoare au fost destul de linistie, dar eu ma gandeam ce meci urma, cu FC Timisoara II. Nu ca ar avea o echipa a 2 a foarte buna, dar privind transferurile facute, fotbalisti ca Magera sau Taborda isi fac acum culcus la echipa a doua.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy