Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


The New Andr


mcity74

Recommended Posts

In sfarsit acasa, atatia ani in care am stat departe de familie si prieteni am sperat ca daca ma intorc acasa voi deveni un fel de Villas-Boas al Romaniei.

Va rog sa ma scuzati, dupa multi ani petrecuti intr-un fel de " univers salbatic " am uitat ce's alea bune maniere si am uitat sa ma prezint.Ma numesc Tanase Rares Madalin,am 31 de ani si sunt antrenor " profesionist " de fotbal de la varsta de 26 de ani.Ca orice roman " ce se respecta " am plecat si eu din tara sperand la un viitor cat mai placut.

-------------------------------------

Majoritatea romanilor se duc in tarii gen : Italia,Germania,Spania,Franta,Libya pentru a muncii de obicei pe santiere sau " bone " pentru batrani sau batrane, insa eu am vrut ceva diferit, la o luna dupa ce am primit licenta de antrenor, cu ajutorul unei cunostinte am zburat direct in Insulele Virgine pentru a antrena o echipa mediocra din prima liga. 2 ani au fost de ajuns intr-o tara de ciobani subterani, in acesti 2 ani am reusit sa mentin echipa in prima liga, deci mi-am indeplinit obiectivele.Dupa o vacanta lunga in insulele Fiji ( dupa parerea mea cel mai frumos loc din lumefijiislandg.th.jpg

primesc o oferta de la o echipa din liga a2a din Australia, am acceptat-o deoarece Australia este o tara cu conditii mult mai bune decat cele din Insulele Virgine. Am petrecut 3 frumosi ani la echipa Green Gelly deoarece am simtit cu adevarat ce inseamna cuvantele " succes " si " esec " . In primul sezon am reusit sa promovez cu echipa in prima liga, in al 2lea am mentinut echipa in prima liga si in al treilea ( exact cand pretentiile patronului crescusera ) am dat-o in bara, am retrogradat din nou in liga a2-a. Dupa ce am strans cativa verzisori am hotarat sa ma intorc acasa sa am grija de familia mea ( ca doar am si eu 31 de ani, nu ? ) .

TO BE CONTINUED ........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy