Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


○Unirea Urziceni 2011○


wenolix

Recommended Posts

○Dupa ce Ion Dinu a preluat Unirea Urziceni 2011, am hotarat sa incep si eu o mica aventura la ei.

HMt7U.png

○Semnez un contract pe doi ani si cu un salariu de 68.000 € p/a.

○Obiectivul este sa incerc sa terminam prin mijlocul clasamentului, pentru acest obiectiv primesc 725k de salarii si 16k de transferuri.

○Acesta este lotul care imi este pus la dispozitie :

DDpVf.jpg

○M-am gandit sa scap de cativa jucatori care sunt imprumutati, ma uit printre ei si gasesc niste jucatori care nu prea imi convin, George Curca a revenit la Dinamo Bucuresti, Ioan Mera la FC Timisoara, Fabian Teusan la U Cluj, Georgian Marcu la Astra 2009, Valentin Busca la U Cluj, Sergiu Homei la Dinamo Bucuresti, Sergiu Scarlatescu la Dinamo Bucuresti, Marius Ionita la Dinamo Bucuresti, Arthur Patras la FC Timisoara si Paul Tene la U Cluj.

Link to comment
Share on other sites

•Abbe Ibrahim - este un jucator de viitor, un atacant desavarsit, a venit liber de contract, este togolez, care a mai jucat si la Ceahlaul P.Neamt, Manchester United si Chelsea.

wEXb1.png

•Ajdin Maksumic - la fel ca Ibrahim, arata foarte bine la atribute, un fundas central inalt si solid, a venit liber de contract, este din bosnian, a mai jucat si la Sarajevo, Pandurii si Dinamo II.

XQpzY.png

•Antonio Barijho - un atacant foarte talentat si experimentat, a venit liber de contract, este argentinian, a mai jucat si la Boca, Banfield, Independiente.

e421x.png

•Bogdan Dolha - este un mijlocas central care arata foarte bine la atribute, a venit de la U Cluj pe 14k €, este roman si toata cariera lui a jucat la U Cluj, doar un sezon a fost imprumutat la Avantul Reghin.

GtUp6.png

•Peter Cvirik -este un fundas central bun si foarte experimentat, o sa il folosesc si ca fundas stanga, este slovac si a venit liber de contract, a mai jucat la U Cluj, Senica, Zilina si multe altele.

6Ft1A.png

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Bafta...Ibrahim ala l-am luat la U Cluj si joaca foarte bine,chiar daca rateaza de multe ori singur cu portarul ramane si de 5-6 ori pe meci sg cu portarul si 1-2 tot le baga :)

Link to comment
Share on other sites

•Vladimir Yurchenko - pe departe cel mai bun jucator adus, il folosesc si ca mijlocas stanga, dar foarte rar atacant deoarece avem 4. A venit liber de contract , este belarusian si a mai jucat la Saturn si Dinamo Minsk.

IPVJH.png

•Zdenko Baotic - un portar foarte experimentat, backup-ul lui Cornel Cernea, a fost adus liber de contract, este bosnian, a mai jucat si la Otelul Galati

lq161.png

•Probabil am picat cu cea mai usoara echipa posibila, avea cel mai putini coeficienti din seeded teams.

v0E4c.png

•Acesta cred ca va fi lotul final pana la terminarea turului.

FV5ae.png

•Asadar am castigat supercupa, ne-am chinuit putin dar am reusit, poate a fost vorba si de noroc, deoarece CFR a jucat bine. I-am condus inca din primele minute cu un gol fabulos marcat de Vladimir Yurchenko, pana la pauza nu s-a mai inscris. Dupa pauza CFR-isti au profitat de un penalty provocat de Bogdan Dolha si au marcat prin Panin, dupa doar cateva minute Antonio Barijho a facut diferenta.

SFril.png

Link to comment
Share on other sites

Yurchenko?Si eu l-am luat la Benfica si juca destul de bine când aveam nevoie de el,dar mi l-a furat Udinese pe 2.7milioane,a zis patronul că e prea bună oferta.După 2 sezoane l-au vândut la AC Milant pe 8 miloane.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy