Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Sliven 2000


Sorinell

Recommended Posts

Salut..sunt nou pe acest forum si in lumea managerilor si tocmai de aceea imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta si nu am vazut...Cum spune si titlul am inceput o cariera in Bulgaria la Sliven 2000,o echipa promovata de un an de zile in prima liga..Cand am preluat echipa am gasit un lot destul de slab..4-5 jucatori cu care se putea incepe o reconstructie in rest pusti de under 19 cu care chiar nu aveam ce sa fac..Drept pentru care am inceput sa aduc jucatori,liberi de contract desigur,obiectivul fiind salvarea de la retrogradare..In 2 luni am reusit sa aduc 9 jucatori,destul de buni zic eu: Emanuel Anafri,

Chapanga

Kostov

Ahodikpe

Masina

Karamanov

Trifonov

BamBa si fostul pusti al stelei Florentin Matei.O sa va pun si sceen-uri daca este nevoie.

Cu toate acestea aM format un prim 11 cu o tactica 4-4-2 standard pe contra-atac.In tur echipa a jucat cat de cat bine reusind sa ma clasez pe locul 13 la 2 puncte de primul loc retrogradabil.In retur echipa joaca dezastruos am facut cateva modificari intre jucatori dar degeaba.In privinta asta vreau sa imi da-ti niste sfaturi.Este nevoie de omogenitate de jucatori mai buni? Nu stiu la ce sa ma gandesc..daca m-ati ajuta as fi foarte recunoscator..Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

1. Ai avut meciuri de verificare inaintea returului?

2. Ce conditie aveau jucatorii? Sub nivel de Match Fit (Lacking match fitness, etc...)?

3. Esti atent la Match Preparation? La ce nivel se afla: Formation, Mentality, Passing Style, Creative Freedom, Closing Down, Marking, Tempo, Width, din Match Preparation.

Aici depinde si de jucatori, si cat de bune sunt "Mental Attributes". Sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare, si nu doar alcaturiea unei tactici. Daca ai nivele scazute la Match Preparation, considera Team Blend cu nivel de intensitate 100% pentru o luna de zile si vei vedea imbunatatiri. Alcatuirea unor meciuri de verificare in pauza de iarna este vitala pentru forma cu care vor incepe jucatorii returul. Dar de multe ori nu consta neaparat in cele 3 puncte mentionate mai sus. Uneori, ca si starea psihica a unui om pe durata unei luni, are perioade faste si perioade nefaste. Daca nu joci cu echipe care domina an de an fiecare sezon de fotbal, vei experimenta si perioade nefaste in care orice modificari ai face echipa nu va juca asa cum vrei tu.

Pentru cele mai bune rezultate considera cele 3 puncte de mai sus, si incearca sa formezi un 11 stabil fara sa-l modifici prea mult pe perioada sezonului.

Multa bafta!

Link to comment
Share on other sites

Am aranjat 4 meciuri amicale cu echipe din Romania care stiam nivelul fiecareia iar conditia jucatorilor din primul 11 alterna intre 95%-100%.

La Match Preparation cred ca este problema pentru ca nu mi s.a parut ceva de luat in seama si am lasat pe mana asistentului.

Iti multumesc mult pentru ajutor o sa incerc sa umblu pe la Match Preparation.Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy