Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rony

Fake Lnc

Recommended Posts

The contents of this file must be placed in Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update-1100\db\1110\lnc OR (if using Steam) Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2011\data\updates\update-1100\db\1110\lnc for the file to work. Remove any and all existing contents.

Pentru evitarea anumitor intrebari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mai usor e sa de duci in c:/program files/sports interactive/fm11/data/db/inc/all si sa stergi totul de acolo sau daca ai jocul updatat cu 11.1.0 sau 11.1.1 in c:/program files/sports interactive/fm11/data/updates/update-1110/db/1110/inc/all si la fel sa stergi totul de acolo.. si sa incepi joc nou.. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

in legatura cu asta stiu ca am gasit la fm 2009 parca un patch tot de genul dar care si schimba culorile competitiilor , la uefa cup era culorile marou acela si galben cum e acum... nu stiti pentru fm 2011 asa cv?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt atat de incompetent ori nu am creier suficient pentru a rezolva aceasta "mica" problema?! Nu stiu, dar am incercat mai multe variante si tot nu exista jucatori in nationala germaniei! Am jocul original, ultimele 4 editii toate le-am luat din magazin ori pe comanda online. Va rog frumos sa ma ajutati, VA IMPLOR! Nu pot sa incep sa joc daca nu e totul in ordine si abia astept! VA rog frumos cat de repede se poate, cine ma ajuta sa imi scrie pe private, sa imi lase un ID de mess ori un nr de mobil sa va contactez. Va MULTUMESC ANTICIPAT! SUNT DISPERAT DEJA!!! :((

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pwhahaha asta mai traieste ma? Incredibil jurica is back in business! Anahoret beware...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stergi fisierul fake.lnk din :

Football Manager 2011\data\db\1100\lnc\all

sau daca ai update

Football Manager 2011\data\updates\update-"x"\db\"x"\lnc\all

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy