Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Povestea Celor Doi Golani In Lumea Eleganta A Antrenoratului


leut

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Doi baieti, fotbalisti profesionisti si prieteni foarte buni cu 2 povesti foarte diferite dar cu o insemnitate asemanatoare.

Astazi sa-l prezentam pe primul, putin mai in varsta si poate putin mai talentat pe pozitia lui. Un baiat din Medias, fundas stanga de meserie, stangaci pur-sange scos de pe maidanele strazilor prafuite ale micului orasel si adus la antrenamente pe Sparta.

Multa rezistenta, multa dorinta de afirmare, agresivitate cat cuprinde dar putina tehnica. Cu toate acestea se impune la echipa a doua a orasului si se scoate cu un transfer la U Cluj. Reuseste sa promoveze si primeste oferta visurilor sale la 23 de ani, sa se intoarca la Medias in postura de titular la o echipa care a ajuns deja in primele 10 ale Romaniei. Asteapta fara sa stea pe ganduri si porneste cu capul inainte spre noua provocare. Trei sezoane e titular meci de meci fara probleme medicale, cu rezistenta si pasiune zburda pe teren impins din spate doar de fericirea ca a ajuns la singura echipa ce o iubeste cu adevarat dar.....

Miercuri, 25 mai, ora 20:00. Gaz Metan-Dinamo Bucuresti, finala cupei

Ambele echipe fara loc de cupe europene se bazau doar pe sansa aceasta de a salva acest sezon si de a prinde Europa League. Gaz Metan era abia in a doua finala din istorie si dupa un frumos loc 7 din sezonul propriu-zis lupta pentru cea mai mare performanta din istorie. In tribunele Stadionului National se auzeau dinamovisti suparati si putini dar energici suporteri gazisti entuziasmati de aceasta iluzie a Europa League tot mai aproape. Baiatul nostru, Moldo cum il strigau colegii si suporterii era titular pe partea stanga a apararii si cum noile zvonuri spuneau ca la 26 de ani a prins experienta si deja e o varianta pentru nationala unde Rat si Chivu deja erau amintiri iar Stefan Radu incepea sa decada. Meciul incepe si era un joc de lupta, multe dueluri, multe clinch-uri, fara menajari. Scorul era 0-0, min 86, eroul nostru primeste o minge pe partea stanga si porneste inca putin si poate reuseste, tribunele striga "DU-TE MOLDO, DU-TEEEEEEEEEE" si s-a dus..............

Sper ca povestea va avea durata ca astia doi sunt deja prin anul 2015 ca si antrenori si au multe de povestit. E abia inceputul si trebuie sa ma mai rafinez putin, dar sa imi revin dupa excursia de la mare.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Generaţia de Aur

S-a lasat Roby de cariera asa ca nu mai are farmec sa mai incerc sa mai imaginez ceva, poate la FM 11 ma mai rafinez. Si nu te lega de o greseala ca o recunosc si o corectez, din nefericire nu sunt perfect.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy