Jump to content

Am Mai Multe Probleme

Booghy

Recommended Posts

Posted

Eu sunt la Steaua in anul 2012 .

1)Antrenorul Secund( Steffen Freund) ma inebuneste la cap ca imi trebuie fundas dreapta desi eu ii am pe Golanski , Manuel Ruz si pe Stephen Kelly(pe asta l-am luat ca asa a zis asistenul secund).

2)Si mai am o problema , am castigat titlul , Bheeecali mi-a dat 20 milioane de euro de transferuri ca am castigat titlul , am mai vandut jucatori multi si nush cum naibi am ajuns la 40 milioane euro de transferuri , ma rog , si ma chinui cu echipele mici dar pe echipele mari le bat de le suna apa in cap . In Playoff-ul UCL am intalnit Ujpest :hysterical: . In meciul tur dp Ghencea am condus cu 1-0 din min 2 , am dat numai bare , si am luat un gol de ..... :thumbdown: in min 96 desi de la margine se aratasera 3 min de prelungire .

EDIT: Joc 4-2(mijlocasi centrali)-2(wingeri)-2 atacanti

3) Ce pot sa fac ca sa creasca squad harmony?

Posted

Asa am si eu o problema la Cetatea Suceava.Asistentul ma freaca la cap sa-mi iau mijlocas dreapta,dar am 5 pe acel post+cei de la echipa 2.cele mai bune solutii sunt : ori il dai afara,ori il ignori la acele cereri de fundas dreapta.

Posted

Si cu squad harmony ce fac? Ca daca m-am luam pana acum dupa antrenorul ala secund care zice sa iau 100 pe aceiasi pozitie si cred ca de la asta s-a stricat squad harmony

• Generaţia de Aur
Posted

Pt squad harmony:

-nu tine niciodata mai multi jucatori daca nu le poti asigura fiecaruia macar 10 meciuri ca titular pe an ( 21 ajung, plus vreo 5,6 de 17-18 ani la rezerve, care sa fie de perspectiva; cei de mare perspectiva, carora nu le poti asigura meciuri, imprumuta-i neaparat, dar doar daca echipa aleasa iti promite sa ii bage titulari )

-ofera des contracte noi

-vinde jucatorii incorigibili (care nu vor sa accepte contracte noi si se gandesc la plecare nonstop)

-improspateaza an de an echipa cu 2,3 jucatori

-nu critica prea mult echipa la infrangeri in deplasare

PS: cu becali vorbeam, nu cu tine

Posted

Parca castigatoarea campionatului e blestemata in FM 10 .

Ex: In 2009/2010 a castigat Rapid campionatul , iar in 2010/2011 a terminat pe locul 6

In 2010/2011 a castigat Brasov campionatul , iar in 2011/2012 a terminat pe locul 14(era sa retrogadeze)

In 2011/2012 am castigat campionatul cu Steaua , si dupa 6 meciuri jucate(am pierdut cu U Cluj , Jiul Petrosani, etc.)

Nu stiu ce tactica sa mai folosesc. Am folosit 4-2-2-2 , 4-3-3 , 4-4-2. Acum joc cu 5-4-1 si am pierdut cu Jiul.

• Generaţia de Aur
Posted

E o problema. In salvarea cu Lille ( 20 de sezoane ), am observat ca an de an trebuia sa joc si mai ofensiv, altfel nu aveam nici o sansa. Dupa locul 2 in primul sezon, am luat locul 5 anul urmator, apoi mi-am dat seama ca trebuie variate tacticile. Am ajuns sa am vreo 8 tactici bine puse la punct de-alungul salvarii, pe care le tot schimb an de an, ca sa nu ma faca AI-ul. Dar de obicei daca incep sezonul cu o tactica, il termin cu ea, exceptie facand deplasarile din primavara CL, unde trebuie analizat jocul la detaliu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy