Jump to content

Si Asa Incepe...


razvan281

Recommended Posts

O simpla seara de ianuarie in nordul Londrei , o simpla iesire cu prietenii mei si cu fostii colegi de la Academia de fotbal din Leeds la o bere intr-unul din puburile londoneze.Am ramas prieteni desi am fost la Leeds decat 6 luni , doar ca antrenor la echipa de juniori.Acea seara avea insa sa fie una de vis...si nu din cauza berii Carlsberg. Tot ce aveam inainte de asta...o experienta nereusita la Oxford , o incercare de a urca in clasamentul din Championship cu Notthingam Forrest si antrenor principal 2 luni la Leeds United.Nicio realizare maiastra , doar mici provocari care au culminat cu insuccese. Totusi a venit o raza de soare si pe strada mea....venind spre casa infrigurat si inghetat de cele -9 grade aspre , agitate si mai rau de Tamisa aud ceva....TRRR ! TRRR! TRRRR! Era telefonul meu....raspund...nu stiam cine e.

-Da , va rog !

-Buna seara , Razvan Ionut la telefon ?

-Da , raspund eu mirat , nestiind cine este

-Sunt Robert Pride , managerul clubului de fotbal West Ham United

-Da , buna seara !

-Am vrea sa fiti maine dimineata prezenti pentru discutii la sediul clubului.Domnul Gianfranco Zola tocmai si-a reziliat contractul de comun acord cu noi , a plecat la Juventus Torino.

- Eu socat incerc sa raspund.....este o oferta de manager general sa inteleg

-Da , este ! Sunteti de acord ?

-Da sunt ! Maine vom discuta... (Socat ma indrept spre casa , ma pun in pat si incep sa ma gandesc cum va fi cand voi intalni marile forte din Premier League...un vis devenit realitate...dar cum s-a intamplat ?)

Ora 9:00 , Upton Park Stadium In biroul lui Robert Pride paseste Razvan Ionut , putin emotionat….

-Luati loc , rosteste pe un glas usor ragusti Brian Pride. Acesta este contractul si proiectul nostru...Dorim sa formam la West Ham o echipa care sa se bata an de an pentru Europa League , si in viitor sa formam o echipa competitiva care sa atace chiar grupele UEFA Champions League.

-Foarte interesant proiect , se vrea performanta la West Ham.

-Dupa cum vedeti , da.Ce credeti ? Proiectul vi se pare bun ? Salariul de 500 000 de lire sterline vi se pare bun ?

-Eu , usor uimit: Da , e foarte bine.Totul este perfect.Semnam acum ?

-Da ! Acum...de joi vreau sa incepeti treaba.

In speranta unei colaborari indelungate si plina de performante.... Razvan Ionut si Brian Pride ciocnesc cate un pahar de sampanie si ajung la un acord ca peste o zi Razvan Ionut sa fie prezent la antrenamentele lui West Ham.

Iau cateva acte , merg spre masina si plec spre casa…am reusit in sfarsit…am ajuns antrenor in Premier League.

28 ianuarie...o zi mare din doua motive.Implinesc 37 de ani si fac primul antrenament la West Ham , primul meu antrenament la o echipa mare.

Am un lot talentat , sper sa reusesc.Urati-mi success…

Link to comment
Share on other sites

Doar de infrumusetare.Am inceput direct la West Ham.

Am facut si cateva transferuri la echipa , majoritatea jucatori liberi de contract si anume Soley , Mitea , Yildray si Van Der Meyde dar si Tobias Linderoth , Mihai Costea si Alen Stevanovic (pusti de 18 ani de la Inter Reserves , foarte tehnic)

Momentan sunt in discutii cu mai multi atacanti si sper ca in zilele urmatoare sa semneze unul din ei.

asdsh.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy