Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Sign Up: Veteranii Fmro Vs Userii Fmro


Guest Debilian Muciulescu

Recommended Posts

Guest Debilian Muciulescu

- ideea nu-mi apartine -

WTF ???

La sfarsitul sezonului trecut controversatul om de afaceri S.O.V. a incercat sa cumpere unul dintre marile cluburi ale capitalei. Fiind refuzat de catre toti cei carora le-a promis diverse sume in schimbul unei echipe de calibru, SOV s-a retras in provincie jurand razbunare capitalei. A gasit un loc primitor la bunul sau prieten D.S. si in orasul acestuia: Bacau, loc unde a infiintat rapid o echipa pe care a denumit-o Veteranii FMRo, echipa ce urmeaza sa joace pe stadionul pe care D.S. i l-a pus la dispozitie sub forma de imprumut. Imediat dupa infiintare a cumparat un loc direct in Liga a II-a in Seria I in ciuda protestelor iscate in randul suporterilor din toata tara inflamati de usurinta cu care banul dicteaza in fotbalul romanesc. SOV a declarat la scurt timp in presa ca isi va pune intreaga avere la bataie cu scopul de a face rapid o echipa de calibru din Veteranii FMRo si ca nu va ezita sa foloseasca cele mai murdare mijloace in a-si atinge scopul.

Imediat dupa ce a infiintat clubul SOV l-a atras pentru o suma fabuloasa pe Gheorghe Hagi ca antrenor al Veteranilor. Miscarea a mai reparat din imaginea lui SOV, a clubului si a proiectului desi voci din presa prevad un nou dezastru al Regelui.

Aceasta adevarata revolutie din fotbalul romanesc starnita de maleficul SOV, l-a perturbat pe un fost mare jucator de tenis roman din partida de vanatoare pe care o sustinea intr-un continent indepartat. Intors in tara val-vartej I.T., unul dintre cei mai priceputi si respectati oameni de afaceri romani a promis ca va intra in fotbal desi priceperea lui in domeniu nu era chiar excelenta. Nerezistand sa vada opinia publica devastata de actiunile scrupuloase ale lui SOV, IT a cumparat echipa locala din orasul sau de bastina, Campia Turzii, pe care a redenumit-o Userii FMRo starnind valuri de simpatie si suport in intreaga tara. Userii FMRo vor concura in Seria II a Ligii a II-a, dar intreaga opinie publica asteapta confruntarea dintre temuta si malefica echipa a Veteranilor si cea mai puternic sustinuta echipa de provincie din Romania, echipa Userilor, presa speculand ca acest lucru se va petrece imediat ce cele doua echipe vor promova in prima Liga.

IT a reusit sa-l convinga pe respectatul si reputatul antrenor Dan Petrescu sa i se alature acestui proiect ambitios si sa preia echipa Userilor.

IT a castigat inimile multor fani din Romania declarand ca echipa sa va fi un exemplu de fair-play in conuduita sportiva. Auzind aceasta declaratie SOV a fost surprins de catre camerele unei televiziuni nationale pe care o detinea razand cu gura pana la urechi si declarand in hohote ca "Dorm linistit. Hagi garanteaza pentru mine". Presa speculeaza ca agenda de telefon a lui SOV contine numerele tuturor arbitrilor din primele doua esaloane. SOV a mai declarat ca oricum a cumparat loc in Seria I pentru ca de acolo se promoveaza mai usor fiind doar 14 echipe. Reactia lui IT nu a putut fi descifrata datorita mustatii enorme sub care acesta isi ascunde identitatea.

IT si-a pus in aplicare proiectul sau si in timp record a marit stadionul echipei la 50.000 de locuri si a realizat o baza sportiva de nivel european impreuna cu o academie de copii si juniori dupa modelul Ajax care l-ar face gelos pana si pe SOV. SOV s-a declarat neimpresionat de eforturile mustaciosului si a zis ca el nu baga bani in proiecte care sa functioneze peste cativa ani si prefera sa joace pe un stadion de imprumut. In plus echipa sa actuala e suficient de buna pentru a promova cu maxim de puncte si chiar a declarat ca peste 3 ani aduce la Bacau imnul Ligii Campionilor sa gadile urechile prietenului sau bun, D.S., implinindu-i acestuia un vis stravechi. Totusi numarul suporterilor pentru clubul lui SOV se asteapta sa fie minim datorita modului dizgratios si lipsit de respect in care acesta a inteles sa trateze fotbalul in contrast cu cei peste 50.000 de suporteri care si-au anuntat prezenta la primul antrenament al Userilor.

Lucrurile erau clare: doua noi echipe isi faceau aparitia in peisajul ligii secunde gata sa ia cu asalt lumea buna a fotbalului autohton. Dar asta e tot ceea ce au in comun cele doua echipe, deoarece daca una dintre ele, Userii reprezinta ceea ce e mai frumos, pur, imaculat, neprihanit si plin de fair-play in fotbal, celalata, Veteranii reprezinta cea mai controversata si dispretuita echipa din istorie, intrecand cu mult echipele Armatei si Securitatii din vremuri odioase. Totusi, care dintre ele va cuceri prima un campionat si pana unde vor reusi ele sa ajunga in Europa ?

Detalii:

Toti componentii echipei Userii ii urasc pe Veterani si prefera sa joace in tricourile proaspat rebrenduitei echipe din Campia Turzii. De asemenea ei au jurat recunostiinta vesnica lui IT pentru sansa de a juca intr-o echipa cu asemenea sustinere nationala. In plus ei sunt cunoscuti ca jucatori profesionisti pana la capat, dominati de fair-play si foarte calculati dpdv al temperamentului.

Veteranii sunt cunoscuti drept jucatori foarte talentati dar extremi de temperamentali si conflictuali. Recentele amenintari primite de la diversi indivizi anonimi i-au facut sa fie foarte uniti intre ei si devotati culorilor clubului si lui SOV, care le-a umplut buzunarele pentru a-i convinge sa joace in divizia secunda. Totusi, se pare ca unul dintre ei ii uraste pe toti ceilalti coechipieri desi acest lucru este la aceasta ora o pura speculatie. Toti veteranii ii urasc pe useri.

Experimentul: Oare temperamentalul SOV ii va ajuta sau ii va desparti pe Veterani ? Ce se va intampla cu proiectul lui IT care mizeaza pe tineretul crescut in propria academie ? Si mai ales, ce se va intampla cand Veteranii vor juca cu Userii ???

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 332
  • Created
  • Last Reply
Guest Debilian Muciulescu

Sign Up:

Sign-upul incepe din acest moment si se incheie peste o saptamana, joi 5 martie ora 23.00.

Echipa Veteranilor va fi formata din cei care au peste 1000 de posturi pe forum in acest moment.

Ei vor primi CA 70, PA -10 si au 150 de puncte care le pot folosi pentru atribute (de ex. 20 la positioning si 20 la marking inseamna in total 40 de puncte folosite).

Veteranii sunt loiali echipei lor si lui SOV si ii urasc pe useri.

Ei formeaza o echipa redutabila datorita faptului ca sunt prieteni buni si fiecare veteran are cate 3 coechipieri ca fav. staff.

Doar unul dintre ei ii uraste pe toti (acesta va fi ales aleatoriu la sfarsitul sign-upului si va fi secret).

Veteranii au ambition, controversy, loyalty, dirtiness 20 si pressure, professionalism, sportmanship, temperament 1 si pref move argues with officials, dives into tackles

Echipa Userilor va fi formata din toti cei care nu au 1000 de posturi pe forum in acest moment.

Ei vor primi CA 75, PA -9 si au 120 de puncte pe care le pot folosi pentru atribute (de ex. 20 la positioning si 20 la marking inseamna in total 40 de puncte folosite).

Userii sunt loiali echipei lor si lui IT si ii urasc pe veterani.

Userii au ambition, loyalty, pressure, professionalism, sportmanship, temperament 20 si controversy, dirtiness 1 si pref move does not dives into tackles.

Celelalte atribute ale tuturor jucatorilor vor fi random indiferent ca vb de veterani sau useri.

Reputatia tuturor jucatorilor va fi 1.

Varsta jucatorilor din ambele echipe va fi intre 16 si 21 de ani inclusiv la debutul jocului. (Fiecare isi alege data nasterii a.i. sa se incadreze in aceste limite)

Nationalitatea poate fi oricare (dar atentie la regulile Ligii a II-a). E permisa si dubla cetatenie.

SOV - are ca fav club Veteranii, disliked clubs Userii, disliked people IT si are ambition, controversy, determination, loyalty, mind games, motivating, business, interference, resources 20, pressure, professionalism, sportmanship, temperament, man management, patience, fan confidence 1

IT - are ca fav club Userii, disliked clubs Veteranii, disliked peoiple SOV si are ambition, determination, loyalty, mind games, motivating, business, resources, pressure, professionalism, sportmanship, temperament, man management, patience 20, controversy, interference 1 fan confidence 200

Veteranii vor juca pe stadionul de imprumut al FCM-ului din Bacau, vor avea baza de antrenament minim necesara, putini suporteri, dar foarte multi bani. Reputation 4000.

Userii vor juca pe un stadion de 5 stele cu 50.000 de locuri, vor avea baza de antrenament si cademie de standard european, multi suporteri si fonduri decente. Reputation 4000.

Dati cu subsemnatul in functie de echipa la care va incadrati astfel:

- data nasterii a.i. varsta sa fie intre 16 si 21 de ani inclusiv la debutul jocului

- nationalitatea

- pozitia in teren (pozitia primara si cea secundara). veti primi 100% pentru cea primara si 50% pentru cea secundara

- abilitati si cate puncte cheltuiti pt fiecare in limita echipei din care faceti parte

- inaltime, greutate si picior/picioare (La picior aveti de ales intre left only, right only, both right (adica L 15, R 20), both left (L 20, R 15))

- numar pe tricou preferat

- pref moves (max 2)

- fav people (max 3) <- veteranii isi aleg dintre coechipieri

- fav clubs (max 2)

- disliked people (max 3)

- disliked clubs (max 2)

Jocul va cuprinde mai multe ligi din Europa.

Veteranii FMRo

Iulli_86

Legi

Cornel

Ballack

Solsein

Kellerman

Craius

Ovidiu

Mihai

Ilici Man

Sammy

FC Parma

Ovidiu10

Shearer

+

Claudio

Userii FMRo

Ecko

Allexredog

Poke

HesseLink

Roby

Patryck_SmackDown

Un_mare_manager

Johnny Cage

Exxpunk

Chelooo20

Iron

Deck

Tzandarel

Bogy91

Avlad

Shinoda

Maverickku

Darkalex

Bogdy26

Yarandil

Numarul

D3tyny

Andrey_y21

Vl4d

Teebee77

4KY

Bigu_stelistu

RazvanV2007

Littleboy

Marius_r

Sisu_stelistul

Floare

Harh

Angel4alex, Prodigy - data viitoare cititi regulile cu atentie (de ex. partea de atribute)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

am o observatie de facut. does/does not dive into tackles se refera la cum intra la minge nu daca simuleaza. dives into tackles inseamna ca jucatorul prefera sa intre prin alunecare.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Cosmin Manea

- data nasterii - 11.06.92

- nationalitatea - Romana

- pozitia in teren - ST

- abilitati si cate puncte cheltuiti pt fiecare in limita echipei din care faceti parte : Dribbling 17, Finishing 17 Freekicks 16, Tehnique 15, Positioning 20

- inaltime, greutate si picior/picioare 1,77/ 60/ right only

- numar pe tricou preferat - 10

- pref moves - Curls ball, Hits freekicks with power

- fav people - Del Piero, Valeriu Rachita, Mircea Dridea

- fav clubs - Petrolul, Juventus

- disliked people - Florin Bercea, Liviu Luca

- disliked clubs - Steaua, Rapid

Daca sunt greseli, le remediez cand vin de la munca. :B:

Link to comment
Share on other sites

- data nasterii: 11/August/1987;

- nationalitatea: Romana;

- pozitia in teren: DR 100% ; MR 50%;

- abilitati si cate puncte cheltuiti pt fiecare in limita echipei din care faceti parte : Off the ball 15, Penalty tacking: 17, Corners 18, Tackling 20, Anticipation 18, Determination 18, Positioning 14;

- inaltime, greutate si picior/picioare : 187/76 both right

- numar pe tricou preferat: 13

- pref moves (max 2): Curls Ball, Foward Runs;

- fav people (max 3) : n-am;

- fav clubs (max 2): CSM Rm. Valcea, Dinamo Buc.;

- disliked people (max 3): n-am;

- disliked clubs (max 2): Steaua Buc., U. Craiova.

Link to comment
Share on other sites

Mihai Constantin

19 August 1991

Romana

AMC/MC

Passing 15

Dribling 15

Off the ball 15

Creativity 15

Technique 15

Decisions 15

Long Shots 15

Pace 15

187 cm;78 kg; both left

shirt number: 19

PPM : Dictates Tempo

Try Killer Balls Often

fav pers: -

disliked pers: gigi becali;cristi borcea

disliked clubs: dinamo;veteranii

Link to comment
Share on other sites

Flavius Piron:

- data nasterii: 30.04.1987;

- nationalitatea: Romana;

- pozitia in teren: ST 100% ; AMC 50%;

- abilitati si cate puncte cheltuiti pt fiecare in limita echipei din care faceti parte : Off the ball 15, Dribbling 15, Acceleration 20, Jumping 20, Composure 15, Finishing 15, Heading 20;

- inaltime, greutate si picior/picioare : 187/85 both right

- numar pe tricou preferat: 87

- pref moves (max 2): Gets Crowd Going, Places Shots;

- fav people (max 3) : J. Zanetti, Z. Ibrahimovic, D. Petrescu;

- fav clubs (max 2): FC Brasov, Inter Milan;

- disliked people (max 3): C. Ronaldo, Becali, Borcea;

- disliked clubs (max 2): Dinamo, Rapid.

Link to comment
Share on other sites

Guest Debilian Muciulescu
Pai din cate stiu sa ai peste 1000 de posturi nu inseamna sa fi veteran. A fi veteran inseamna sa fi in grupul veteranilor sau sa ai ceva vechime...de exemplu sunt si veterani cu mai putin de 1000 posturi.

e corect ceea ce spui. <_< surprinzator...

dar am ales aceasta varianta din comoditate.

pe tine vad ca oricum nu te afecteaza in nici un fel, deci...

subject closed.

PS: m-ai facut sa postez... :surfdude:

Link to comment
Share on other sites

Olar Robert

- data nasterii: 22.04.1993

- nationalitatea: Romana

- pozitia in teren: ST 100% ; MC 50%;

Abilitati: Off the ball 15, Dribbling 20, Acceleration 10, Jumping 15, Composure 20, Finishing 19, Heading 10;

- inaltime, greutate si picior/picioare : 170/60 both right

- numar: 7,99,(666)

- pref moves (max 2): Hits freekicks with power, Places Shots;

- fav people (max 3) : Z. Ibrahimovic,Messi,Torres

- fav clubs (max 2): Steaua,Liverpool;

- disliked people (max 3): C. Ronaldo, Jiji Becali,Hristo Stoichkov

- disliked clubs (max 2): Dinamo, Man.United.

Link to comment
Share on other sites

Guest Debilian Muciulescu
Ar trebui specificat de cate ori se poate alege o pozitie. In caz contrar, se va ajunge ca in echipa sa fie 10 atacanti si unele pozitii sa ramana descoperite.

Unii vor face tusa.

Viata-i grea!

Link to comment
Share on other sites

Olar Robert

- data nasterii: 22.04.1993

- nationalitatea: Romana

- pozitia in teren: ST 100% ; MC 50%;

Abilitati: Off the ball 15, Dribbling 20, Acceleration 10, Jumping 15, Composure 20, Finishing 19, Heading 10;

- inaltime, greutate si picior/picioare : 170/60 both right

- numar: 7,99,(666)

- pref moves (max 2): Hits freekicks with power, Places Shots;

- fav people (max 3) : Z. Ibrahimovic,Messi,Torres

- fav clubs (max 2): Steaua,Liverpool;

- disliked people (max 3): C. Ronaldo, Jiji Becali,Hristo Stoichkov

- disliked clubs (max 2): Dinamo, Man.United.

marfa, citesc cu placere!

Link to comment
Share on other sites

Serban Patrik Florin

22.10.1992

Romana

AMC/MC

Passing 15

Dribling 15

Off the ball 15

Creativity 15

Technique 15

Decisions 15

Long Shots 15

Pace 15

185 cm;75 kg; both left

shirt number: 19

PPM : Dictates Tempo

Try Killer Balls Often

fav pers: Messi,Del Piero,Nedved

disliked pers: Cristiano Ronaldo,Gigi Becali,Cristi Borcea

disliked clubs: Dinamo;Veteranii

Link to comment
Share on other sites

Nume: Florin Stancu

- data nasterii : 07 Aprilie 1990

- nationalitatea : Romana

- pozitia in teren (pozitia primara si cea secundara) : Primara:AMC - Secundara: MC

- abilitati : Dribbling-18,Finishing-18,Long Shots-15,Passing-15,Technique-12,Composure-15,Acceleration,-15,Stamina-12

- inaltime, greutate si picior/picioare : 1,90/92 both right

- numar pe tricou preferat : 7 - 14

- pref moves (max 2) : Hits freekicks with power,Shoots with power

- fav people (max 3) : Adi Mutu , Banel Nicolita si desigur Gigel Coman

- fav clubs (max 2) : "U" Cluj,Real Madrid

- disliked people (max 3) : Mirel Radoi

- disliked clubs (max 2) : Ac Milan , Steaua

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Pai din cate stiu sa ai peste 1000 de posturi nu inseamna sa fi veteran. A fi veteran inseamna sa fi in grupul veteranilor sau sa ai ceva vechime...de exemplu sunt si veterani cu mai putin de 1000 posturi.

In cazul tau, poti sa ai si 1000000000 de posturi, ca nu o sa ajungi niciodata veteran.

Link to comment
Share on other sites

Tiugan Catalin

- data nasterii: 10.03.1989

- nationalitatea: Romana

- pozitia in teren: AML, ST

- abilitati: Dribling-20, Passing-20, Technique-20, Creativity-20, Pace-20, Stamina-20

- inaltime, greutate si picior/picioare: 1,75 / 64kg / both right

- numar pe tricou preferat: 11

- pref moves (max 2): Tries Killer Balls Often, Places Shoots

- fav people (max 3): Ronaldinho, Robinho, Henry

- fav clubs (max 2): Steaua, FC Barcelona :D

- disliked people (max 3)

- disliked clubs (max 2): Dinamo , Real Madrid

Link to comment
Share on other sites

- nume: Radulion Punkerescu

- data nasterii: 8/iulie/1990

- nationalitatea: Romana;

- pozitia in teren: MC 100% ; AMC 50%;

- abilitati si cate puncte cheltuiti pt fiecare in limita echipei din care faceti parte : Off the ball 13, Penalty tacking: 17, Dribbling 19, Tackling 14, Free kick taking 20, Determination 17, Long shots 20;

- inaltime, greutate si picior/picioare : 186/80 both right

- numar pe tricou preferat: 10

- pref moves (max 2): Try Killer Balls Often, long shots often;

- fav people (max 3) : Ronaldinho, Deck ;

- fav clubs (max 2): Fc Vaslui, Barcelona;

- disliked people (max 3): Mirel Radoi;

- disliked clubs (max 2): Poli Iasi.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

- nume : Petroiu Iulian

- data nasterii 17

- nationalitatea : roman

- pozitia in teren : mr si ml secundara

- acceleration 20, pace 20, crossing 18, off the ball 17, Dribling-20, Technique 17, work rate 18, determination 20

- inaltime, greutate si picior/picioare: 1.77;72kg both right

- numar pe tricou preferat 23

- pref moves (max 2): places shots, moves into channels

- fav people (max 3) <-Noelu', Anajoret, Mihai

- fav clubs (max 2) : Inter, Otelul

- disliked people (max 3): -

- disliked clubs (max 2): -

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy