Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP


Tudorica86

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum e cu reputatia clubului? Poti aduce ceva jucatori decenti sau doar din liga a patra si maxim cativa jucatori de liga a treia? Si cum e cu jucatorii care sunt luati imediat de echipe de liga a treia, inca mai e valabila treaba asta? Sincer, abia astept sa incep o cariera cu Steaua, insa nu as vrea sa imi pierd imediat toti jucatorii. Si, ca o sugestie, cred ca reputatia Stelei ar trebui totusi marita (daca se poate face asta in activator), chiar daca e vorba de liga a patra. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie undeva la nivelul mediu spre bun al ligii a treia, astfel incat sa fie cat de cat interesati sa vina unii dintre jucatorii de mai sus (de ex. Rasdan sau Batfoi anul tecut).
 2. @Raulic - In L4 Bucuresti, playoff-ul se joaca intre primele 4 echipe din sezonul regulat, acestea incepand playoff-ul dupa cum urmeaza: locul 1 - 3 puncte, locul 2 - 2 puncte, locul 3 - 1 punct si locul 4 - 0 puncte, indiferent de numarul de puncte acumulate in sezonul regulat. Meciurile se joaca pe teren neutru (teoretic), intr-o singura mansa. Tot teoretic, acest sistem va fi valabil si in acest sezon.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy