Jump to content

Tudorica86

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cum e cu reputatia clubului? Poti aduce ceva jucatori decenti sau doar din liga a patra si maxim cativa jucatori de liga a treia? Si cum e cu jucatorii care sunt luati imediat de echipe de liga a treia, inca mai e valabila treaba asta? Sincer, abia astept sa incep o cariera cu Steaua, insa nu as vrea sa imi pierd imediat toti jucatorii. Si, ca o sugestie, cred ca reputatia Stelei ar trebui totusi marita (daca se poate face asta in activator), chiar daca e vorba de liga a patra. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie undeva la nivelul mediu spre bun al ligii a treia, astfel incat sa fie cat de cat interesati sa vina unii dintre jucatorii de mai sus (de ex. Rasdan sau Batfoi anul tecut).
  2. @Raulic - In L4 Bucuresti, playoff-ul se joaca intre primele 4 echipe din sezonul regulat, acestea incepand playoff-ul dupa cum urmeaza: locul 1 - 3 puncte, locul 2 - 2 puncte, locul 3 - 1 punct si locul 4 - 0 puncte, indiferent de numarul de puncte acumulate in sezonul regulat. Meciurile se joaca pe teren neutru (teoretic), intr-o singura mansa. Tot teoretic, acest sistem va fi valabil si in acest sezon.
  3. Este foarte ciudat, Pablo Brandan este, oricum, mult mai batran.
  4. Depinde de ceea ce urmaresti. Daca iti doresti sa cresti o echipa pana atingi un anumit nivel sau te plictisesti, ramai la acel club indiferent de oferte. Daca vrei o cariera in care sa obtii succes cat mai rapid, atunci accepta oferta.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy