Jump to content

woogiefan

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Ai avut ghinion ca ai picat cu Liverpool. Speram la anul la mai mult noroc la tragerea la sorti.
  2. Iata ca am terminat si primul sezon. In clasament am terminat pe pozitia a 3-a, prima care promoveaza (datorita echipelor secunde care nu pot promova). Patronul si fanii sunt multumiti, am primit chiar o oferta de prelungire a contractului, pe care am acceptat-o. In cupa ne-am descurcat destul de bine zic eu. Obiectivul era sa fim competitivi, am ajuns in semifinale. Nu prea inteleg cum e treaba cu echipele secunde, avand in vedere ca Terengganu II mi-a pus probleme mult mai mari decat prima echipa dar in fine, treaba e cam ciudata pe aici. Cu banii stam destul de rau, cu vreo 100K pe minus. Patronul nu vrea sa imi sponsorizeze un curs de antrenor asa ca va trebui sa mai astept putin. Cam asta ar fi bugetul pentru perioada de transferuri:
  3. Tot timpul mi-a placut sa antrenez in mai obscure, sa ma indepartez de Europa. Asa ca in aceasta cariera voi incerca sa pornesc de jos si sa ajung unul dintre cei mai titrati manageri din lume. Am inceput cu ligile din India, Malayesia, Columbia si Uruguay activate, pe parcurs voi activa mai multe, in functie de succesul pe care o sa il am. De asemenea, am inceput fara Coaching Badges si ca jucator de duminica. Jocul a inceput pe 1 Ianuarie 2018. In luna mai am fost invitat la diverse interviuri, prin liga a doua din Uruguay si prin Malayesia. La sfarsitul lunii mi-a fost oferit si primul job, de catre FELDA United, din divizia secunda a Malayesiei. Acesta este lotul cu care am inceput. Probabil ca nu ii pasa nimanui, ca oricum nu ii stie numeni. Momentan ne aflam pe locul 3, obiectivul fiind promovarea prin castigarea ligii.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy