Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP


BogdanLupu03

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About BogdanLupu03

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah, deci nu e de la activator. Nu am mai observat problema pana acum personal
 2. Am descarcat doar fisierul pe care l-a atasat pe 5 ianuarie, atat. In rest, jocul e 100% curat. Edit: Era o intrebare sau o afirmatie? :))
 3. Legat de fisierul atasat de @kan-guru . Am gasit o prima eroare in joc abia in sezonul 5. Eroarea vine in pagubosul sezon in care se joaca WC in Quatar, iarna. In Europa League First Knockout Round de dupa grupe am fost eliminat dupa ce am jucat un singur tur, lipsind returul.
 4. Am scris mai sus ca am modificat putin salvarea in editor ca sa o pot juca (reputatia, statutul clubului profesionist, anumite posturi gresite ale jucatorilor). Am pus o reputatie mare, pentru ca brandul Stelei vinde. Finantele sunt problema, nu prea ai ce vinde. Totusi, atrag destui jucatori buni liber de contract.
 5. Am inceput sezonul 3 si pana acum merge fara probleme.
 6. Bun fisierul oricum, l-am "lucrat" eu putin in editor ca sa pot juca cu Steaua. La sfarsitul primului sezon nu a dat niciun crash sau alta eroare. Inca nu am apucat sa ajung la 30 iunie, revin cu update.
 7. Am incercat eu sa joc cu editul pus de tine, intr-o salvare cu Steaua. Dar e imposibil. Toti jucatorii imi sunt luati de echipe de liga a 3a inca de la inceput, eu fiind considerat club amator.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy