Jump to content

nikolet17

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nikolet17

  1. Revin...Am reusit sa promovez cu U Craiova dupa o foarte buna campanie de transferuri in special jucatori liberi si tineri sunt pe la jumatatea celui de al doilea sezon pe prima pozitie la 4 puncte de urmatoarea clasata, in Cupa Romaniei sunt in al 5 - lea tur iar in Cupa Dobai in semifinale. Am ajuns de asemenea la un numar de 6.000 - 7.000 spectatori la meciurile de acasa ceea ce e foarte bine in ciuda faptului ca pretul unui bilet este de doar un dolar iar la inceperea sezonului am avut doar 1.100 abonamente vandute.

    Voi cum o duceti ?

  2. Destul de reusit acest sistem, Am luat si eu Craiova sunt la primul sezon.....sa vedem ce o iesii, pana acum toate bune si frumoase.........Primul loc in divizie la egalitate de puncte cu Gica Popescu, am iesit din cupa divizionarelor 3 si 4 si in Cupa Romaniei am reusit sa elimin TG Mures cu 2-1.........concluzie in Cupa Romaniei nu prea este realist.

    Abiodum Foarte bun pt divizia D

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy