Jump to content

Mimo

Romania Research Team
  • Posts

    555
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Mimo

  1. Gruparea Șomuz Fălticeni a început în forță sezonul oficial 2020-2021. Formația antrenată de Daniel Stoica a câștigat primele meciuri de campionat, cu Bradu Borca și Sporting Juniorul Vasului, izbutind să treacă cu bine și de primele două tururi în Cupa României. Ar mai trebui precizat că înaintea debutului stagional au ajuns sub comanda lui Daniel Stoica doi jucători noi, este vorba de columbianul Camilo Andres Zapata, atacant în vârstă de 22 de ani aflat la prima experiență în țara noastră, și de ivorianul Jean Frederic Bady, mijlocaș de bandă, în vârstă de 23 de ani, care a fost adus de la Astra Giurgiu. Ambii au debutat deja pentru Șomuz în campionat și au făcut-o foarte bine. În contrapartidă, fălticenenii l-au cedat la Ceahlăul Piatra Neamț pe camerunezul Alexandre Song.

    „Suntem foarte mulțumiți de cum s-a prezentat echipa până acum. Așa cum am anunțat, pentru această ediție de campionat avem un obiectiv ambițios, și anume clasarea între primele două locuri ale Seriei I, care să ne permită participarea la barajul pentru promovarea în eșalonul secund. De asemenea, vizăm și un parcurs cât mai lung în Cupa României, acolo unde, în turul următor, vom întâlni, cel mai probabil, pe Foresta Suceava”, a declarat directorul sportiv al grupării fălticenene, Iulian Darabă.



     

  2. https://www.fcuniversitateacluj.ro/stiri/studentii-s-au-reunit-25-de-fotbalisti-la-primul-antrenament-din-2018

     

    Lotul prezent la reunire

    Portari: Călin Albuț, Iulian Dinu, Rareș Pop, Andrei Pop, Andrei Gorcea

    Fundași: Rareș Takacs, Paul Chiș, Octavian Abrudan, Mihai Onicaș, Andrei Cordoș, Tudor Telcean, Victor Manu

    Mijlocași: Gabriel Giurgiu, Adrian Micaș, Răzvan Greu, Octavian Ursu, Denis Hordouan, Andrei Cobârzan, Raul Saroși, Sebastian Salcău

    Atacanți: Cristian Ene, Dorin Goga, Iuliu Hațiegan, Valentin Lemnaru, Brian Lemac

    Învoit: George Florescu

     

    Sent from my SM-A510F using Tapatalk

  3. Amanam parteneriatul pana in vara. Daca nu se anunta ceva parteneriat, nu facem. Iar in vara, poate daca Hagi trimite mai mult de 4 jucatori la U Cluj, facem un parteneriat eventual pe un seozn.

  4. Ferhaoui Stephan 15-11-1996 nascut la Choisy-le-Roi, de creat, sau daca nu de adus de undeva prin Franta, habar nu am de unde a rasarit. Sa ma anuntati daca sa il creez sau nu.

    Giurgean Nicolae Antoniu de creat 04-11-98

    Iovu Sandu 57124190 de mutat de la Cugir.

    Kis Lorand 57149477 - am vazut ca a jucat in tur

    Szekely Lorand 57109459 - sper ca e portarul 

    Obreja Paul - 17.07.2000 nascut la Dej

  5. Sanatatea si-a dat putin cu firma in cap la meciul de cupa, e un mic scandal legat de numarul de juniori pe care trebuia sa-i trimita pe teren. 

    http://www.cjsport.ro/fotbal/foto-scandal-in-cupa-romaniei-sanatatea-cluj-a-castigat-la-santimbru-dar-ar-putea-pierde-calificarea-la-masa-verde/

    Asadar, conform articolului.

    Filip Lăzăreanu (7541912) de adus la Sanatatea. Aparent nu s-a retras dupa cum spune wiki, a jucat in meciul de cupa. 

    In rest, nu am cine stie ce informatii. Daca sunt jucatori care au plecat de la Sanatatea, lasati aici mesaj ca sa ii trimit unde trebuie.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy