Jump to content

Runda 4 - Cei cinci scorpioni

A patra etapă vă găseşte în ingrata postură de a pregăti o echipă candidată la retrogradare, care începe sezonul cu doar cinci jucători

1. Loc de înscrieri Punctajul este aici: Mod de calcul al punctajului Clasamentul general la zi este aici: CLASAMENT GENERAL Salvările se vor posta sub formă de download link de pe siteuri de hosting externe forumului

2. Started by Mihai,

Ne-am gândit că nu aţi mai avut de ceva vreme o aventură palpitantă, aşa că pentru această rundă am ales ceva special, cu un nisip fin, pe care să îl simţiţi între degetele de la picioare, prin adidaşii găuriţi de la echipamentul de prezentare. Glumeam, situaţia nu e chiar atât de disperată, avem stadion de 8000 de locuri, suntem al treilea sezon la rând în Liga 1, am terminat pe locul trei acum 30 de ani. Am uitat să vă spun esenţialul: avem doar cinci jucători în lot, restul sunt gri. Iar perioada de transfer se termină peste o săptămână. Obiectivele nu sunt majore: - salvarea de la retrogradare - trecerea de turul doi al Cupei, nu de alt…

• 5 replies
    • 1.4k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy