Jump to content

FM Career - jocul standard

Discutii generale despre jocul standard

1. Started by Mihai,

Your computer must meet the following system requirements to run this game. The game may not run, or you may experience decreased performance on computers that do not fulfil these requirements. Synopsis of PC Hardware requirements OS * Windows XP/Vista/W7/W8 Processor * XP : 1.6GHz or Faster * Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Family, AMD Athlon Memory * XP/Vista/W7/W8 : 1.0GB RAM Hard Drive Space * 2GB DVD-Drive * 4x Speed Video Card * 128MB** **Supported Chipsets : (see below) Sound Card * DirectX 9.0c …

• 8 replies
    • 3.8k views
  2. Started by Mitza28,

Deci,FM 13 v-a fi si el pe Steam. Eu as vrea să-mi cumpăr FM 13 de prin magazine,Altex cred.Dacă îmi cumpăr asa jocul,cum fac cu patchurile si cu editorul?Nu merg doar dacă îmi cumpăr jocul din Steam?

• 50 replies
    • 8.8k views
  3. Started by Mihai,

El Grande Jefe pleaca in vizita la sefii ai mai mari in weekendul viitor. In cadrul sederii pe acolo, va avea si un meeting cu SI Games la care se va discuta si despre FM 2013. Orice idei interesante aveti si credeti ca merita discutate acolo le astept pe acest topic. Trolii si OT-urile pe acest topic vor fi pedepsiti cu executii publice

• 220 replies
    • 28k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy