FM Career - jocul standard
Discutii generale despre jocul standard
153 topics in this forum
-
am o intrebare...la putin timp dupa ce mi-am terminat stadionul i-a dat expand ground si upgrade la youth facilities si mi-a aparut ca le va termina in toamna sezonului urmator...dar acum am vazut ca se vor termina in 2018 si eu sunt in 2016...de ce s-a intamplat asta?"...ca sa creasca capacitatea stadionului cu 4000 de locuri ii ia 2 ani??
-
- 6 replies
- 2.2k views
-
-
Howdy, De un sezon si ceva mi se accidenteaza aberant de multi jucatori...chiar si 2 pe meci.Si asta se intampla aproape in fiecare meci, uneori mai scap 2-3 meciuri, dar oricum nu fara 3-4 accidentari pe luna.Accidentari de obicei de 2-3 luni.Am schimbat si echipa si antrenorii si physios...si nimic, am setat tackling pe cautious&stuff.Deja devine enervant si ma gandesc sa renunt la salvare...acum cateva meciuri nu aveam echipa sa joc in UCL.
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, Am si eu o mica problema. Am ajuns cu echipa pana in anul 2018 si in pauza dintre sezoane, cand sa setez bonusurile pentru castigare, domnul FM 2013 da o eroare. Atasez screen shot cu eroare. Daca cineva are idee despre eroare si cum se poate remedia va rog sa-mi transmiteti. Precizes ca jocul este original.
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
de cateva zile mi-a aparut o problema la player history...ba nu imi apare pretul cu care am cumparat jucatorii respectivi, ba imi lipseste un sezon, ba imi apare ca i-am cumparat de la o echipa aiurea...si se tot schimba intre ele...a mai avut cineva problema asta? am incercat sa reinstalez si tot la fel imi face....idei va rog?
-
- 6 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, De cand joc FM nu am vazut niciodata optiunea de a reprograma un meci sau macar incercarea de a reprograma(cu solicitare la liga). Ar fi ideal sa se poata face acest lucru deoarece am avut de curand meci in prima liga duminica si apoi am avut marti in Champions League. Eu spun ca ar fi buna ideea de a face o solicitare la liga sa se reprogrameze un meci, macar cu o zi mai devreme sau mai tarziu. Voi ce ziceti de ideea asta?
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
As putea parea novice intreband asta, desi joc de o viata jocul asta niciodata nu mi-am pus intrebarea asta, se poate face ceva in joc pentru a "incuraja" schimbarea patronului?
-
- 4 replies
- 2.2k views
-
-
Salutare! Am reinstalat jocul iarna asta pe laptop, sperand ca voi avea cu ce sa-mi ocup concediul. Problema este ca, dupa instalarea via Steam, imi apare prima pagina a jocului ca in print-screenul atasat. Ce as putea sa fac pentru remedierea problemei? Tin sa mentinonez ca jocul a mai fost intalat pe laptop in aceasta vara si am jucat cateva sezoane fara probleme tehnice.
-
- 0 replies
- 2.2k views
-
-
Salut!am si eu o mica/mare problema cu jocul..cand mi-am facut contul la steam,am bagat o veche adresa de mail.Intre timp mi-am formatat laptopul iar, cand incerc sa il instalez,cei de la Steam,imi trimit pe mail un anumit COD..si aici problema:)..nu-mi mai stiu parola de la mail..si nici cele 2 intrebari pt a-mi recupera contul...parola am schimbat-o cand eram beat..si na..iar raspunsurile nu le mai tin minte,mailu fiind extrem de vechi..Va multumesc!
-
- 5 replies
- 2.1k views
-
-
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa pot adauga campionat ca : Cipru sau alte tari mai mici. Ar fi interesant .
-
- 4 replies
- 2.1k views
-
-
Salut, am instalat jocul pe 2 calculatoare... Pe primul (cel de acasa) steam-ul se poate conecta la internet sa-si faca update-uri etc, iar cel de al doilea (din deplasare) care nu are conexiune la internet. Ehh pe cel de acasa ma joc fara nici o problema, salvez jocul, pun salvarea pe stick si cand incerc sa rulez salvarea pe calculatorul din deplasare imi zice ca nu o poate incarca... Daca stie careva care e problema si ma poate ajuta, ii multumesc anticipat. P.S. Cu salvarea asta sunt in sezonul al doilea (la jumatate, luna februarie), si am mai mutat salvarea de pe un calculator pe altul pana acum si nu mi-a facut probleme. Problemele apar doar pe calc din deplasare…
-
- 5 replies
- 2.1k views
-
-
Salut,as dori daca se poate sa revin la patch 13.3.2...si nu stiu cum sa fac,in steam nu gasesc nimic despre asta. Ma poate ajuta cineva?daca stie cineva cum se procedeaza? si cum sa fac sa nu isi mai faca update jocul de acum incolo. Va Multumesc!!!!!
-
- 3 replies
- 2.1k views
-
-
-
Ce campionate selectati cand incepeti o noua cariera? Pe toate le puneti pe "Playable" sau "view only" ? Ce bifati la baza de date custom ?
-
- 4 replies
- 2.1k views
-
-
Cum instalez ? "Huge Database for FM 2013" care a fost pus la downloads...Am facut cum zice acolo, dar la new game, tot pana la a 2a liga imi arata..
-
- 2 replies
- 2.1k views
-
-
Imi puteti spune cum se transfera din editor? Un prieten vrea sa stie iar eu nu pot sa-l fac sa inteleaga. Va rog
-
- 3 replies
- 2.1k views
-
-
-
Salutare, Ati putea sa ma ajuti cu niste printscreen-uri la urmatorii jucatori : Rafael Stanescu (Dinamo) Alexandru Vagner (FC Brasov) Valeriu Lupu (Steaua) Alexandru Mateiu (FC Brasov) Cristian Puskas (Steaua) Alexandru Florean (FC Bihor Oradea) Fac niste cercetare si vreau sa vad cum se dezvolta in alte scenarii. Am avea nevoie de screen cu Attributes si echipele pe la care au trecut. Va multumesc anticipat.
-
- 4 replies
- 2.1k views
-
-
-
Am o licenta de Counter Strike Go si una de Dota 2.In schimbul lor as vrea una de football manager daca aveti Multumesc!
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Salut.As avea o intrebare.Sper ca ma puteti ajuta.As avea nevoie de ceva bani in FM 13.Sunt in timpul pauzei de iarna,cu Pandurii in sezonul II,si as vrea sa imi intaresc echipa cu cativa jucatori ale caror contracte vor expira in vara,printre care si Nicusor Stanciu. Problema este ca inainte sa imi dau seama ca imi pot intari echipa cu multi jucatori de calitate in vara,am facut un transfer destul de scump Salnaes(1.7 milioane).Am vrut sa am un jucator polivalent mai departe in UCL,desi nu stiu daca il voi arunca in joc din prima,fiindca are doar 19 ani. Acum as avea nevoie ne niste bani,destul de rapid.Problema este ca de la conducere nu pot sa primesc nimic,chiar da…
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Salut, am cautat pe forum dar nu am gasit problema asta, si vroiam sa va intreb daca stiti despre ce e vorba. Imi cer scuze daca nu trebuia sa creez un topic nou. Mersi
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Salut, un print screen cu georgi milanov si cu lazar markovic..daca ar putea cineva sa ma ajute, imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie..multumesc anticipat
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
sulutare tuturor am si eu o mare problema cu fm 2013 imi merge foarte greu jocul dureaza cateva minute sa treaca o zi jocul este cumparat,iar calculatorul are urmatoarea configuratie:amd athlon dual core 4000+ merge la 2100,4gb ram nvidia 9400 gt 1 gb win 7 64 bit.Folosesc in joc doar romania cu cele 4 ligi pe huge si am megapack 5.0 pentru facepack am incercat si fara el si tot asa merge ce credeti ca poate fi problema?
-
- 2 replies
- 2k views
-
-
Am inceput o cariera la benfica si am observat ca aveam 3 jucatori care erau deja transferati (filip djuricic, elbio alvarez ,clesio bauque ) ;cand am intrat sa vad cat de buni sunt am observat ca la attributes aveau linie(-) la toate capitolele.Stie cineva daca e ceva normal sau daca e o problema la mine?si daca e o problema la mine stiti cum poate fi rezolvata?
-
- 4 replies
- 1.9k views
-
-
Salut.. De curand am descarcat FM 2013 de pe filelist(am auzit ca a aparut varianta cu un crack bun) si chiar a functionat si inca functioneaza. Dar m-am gandit ca vreu sa ma joc prin editor si cand sa intru in editor... nu era. Deci cam asta e problema ca nu am FM editor. Anul acesta asa e jocul fara editor sau trebuie hackuit putin? Astept niste raspunsuri. Multumesc anticipat.
-
- 2 replies
- 1.9k views
-