Jump to content

MisterOk

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About MisterOk

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Location
  Campulung Moldovenesc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad ca au facut ceva si pentru noi,are cineva idee ce ?
 2. MisterOk

  FM19 - Activator L3-L4

  Nu e bai, încă mai am medical pana pe 12,este timp :))
 3. MisterOk

  FM 2019 Romania Issues

  @Raulic Încercat pana în iarna, merge brici.
 4. MisterOk

  FM19 - Activator L3-L4

  Super, mulțumim, dacă ai nevoie de ceva imformatii pe Suceava îți stau la dispoziție.
 5. MisterOk

  FM 2019 Romania Issues

  Soluția pentru a nu a inregiatra jucători u21 pentru L1 este următoare : https://www.fmscout.com/c-fm19-leagues.html?id=5302 Descărcați Romanian League update și când va cere sa înregistrați jucători pentru L1, pe cei u21 nu ii selectați, ei vor fi eligibili și așa, simulat pana la primul meci din campionat cu Voluntari,eu fiind cu Viitorul unde am făcut o echipa sub u21 fără ai înregistra și a mers, cât despre jucători u21 veniți prin transfer sau împrumut nu știu ce sa zic dar mai mult ca sigur nu, încă nu am testat teoria asta. Oricum fata de varianta originala când trebuia sa înregistrezi toți jucătorii, indiferent de vârstă eu zic ca asta e un câștig.
 6. MisterOk

  FM 2019 Romania Issues

  Deci fotbalul românesc nu e jucabil absolut deloc, cel puțin dacă începi o cariera cu Viitorul și lotul tău e de peste 60 % cu jucători sub u21 care nu ar trebui sa fie înregistrați,strică tot farmecul, anul asta au fost nesimțiți, cam puturoși, la anul o să mă gândesc de doua ori înainte sa îl cumpăr, ca nu se poate așa, pentru alți se poate și pentru alți nu.
 7. MisterOk

  CS Sedan Ardennes-O echipa uitata

  Turul este gata,este bine dar se putea si mai bine,am pierdut puncte cu echipe mici si pe final de meci,astea pe final de meci nu inteleg ce se intampla,doar poate in timp ne vom redresa,asteptam perioada de transferuri pentru a aduce obligatoriu un fundas central cu viteza,chiar doi. Daca in campionat stam ok,cupa ramane un factor major pentru a mai strange nici banuti,ne astepta un meci dificil,cu o echipa din liga noastra,plecam cu a doua sansa dar speram sa trecem peste acest hop si sa aducem o echipa de Ligue 1 acasa.
 8. MisterOk

  CS Sedan Ardennes-O echipa uitata

  Nu ar fi rau daca as avea ca sponsor Sedanu :)) Activator,l-am pus ieri si mi-a sarit in ochi echipa si am zis ca de ce nu.
 9. Salutare.O echipa cu traditie si uitata de ceva vreme in ligile inferioare ale Frantei.De aici incepe tot. De precizat ca e prima cariera in Franta pe care o fac de la FM14 datorita acestei echipe,avem a opta sansa de promovoare,dar lotul e unul bun pentru o liga inferiorara,avem niste adversari puternici,dar speram ca totul ca vi bine la final. Echipa cu care vom incerca promovarea : Istoria echipei : Liga din care vom face parte : Rezulatate amicale :
 10. Da,am avut inainte pack-ul ala de DF11 si a mers perfect,nu asta ce are,m-am uitat si dupa config.,poate lipsea dar nu ii nici asta cauza. https://prnt.sc/klkvmj
 11. Un pic de ajutor va rog, Am descarcat torrent-ul plus updat-urile si nu se vad in joc de nici o culoare,la fel si cu logo-urile,am dat si clear cache,reload skin,etc... Poate cineva are o solutie.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy