Jump to content

Romania - Ligile inferioare

Recommended Posts

Posted

Am observat ca in ultimul timp,  tot mai multi dintre noi incep cariere in ligile inferioare din Romania asa ca m-am gandit ca un topic de genul acesta ar putea fi folositor tuturor care au probleme in a gasi jucatori buni pentru echipele lor. Putin ajutor nu strica :D

Cred ca cel mai bine ar fi sa postam in formatul acesta : nume jucator, varsta, pozitie + un screenshot cu atributele * de preferat decupata in paint sau orice alt program doar partea cu atributele si statisticile : goluri, avr rating, assists *

pentru upload recomand https://imgbb.com/

Incep eu cu cateva recomandari de jucatori care m-au ajutat pe mine in primul sezon la Liga 4.

Alin Negut, 22 - ST 

negut.png

Mihai Dina, 34 - ST

costea.png

Darius Costea, 22 - AML

m9Pr1Im.png

Posted

Un jucator pivotal in succesul meu in primul sezon din Liga 4. Folosit ca MC - Box to box.

Lucian Todea, 33 - MC (ML,AMLC)

todea.png

Chiar daca din punct de vedere fizic sta cam prost, a avut parte de un sezon fantastic. 12 goluri si 15 assisturi in 33 meciuri, 7 player of the match, 82% passing completion rate, 93% tackles won si un av rat de 7.68

Posted

In cautarea unui fundas stanga cu viteza si bun pe centrari, l-am imprumutat de la UTA pe :

Wilsson Owusu, 21 - DL/WBL/M/AML

Owosu.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy