Jump to content

Foresta Suceava

Featured Replies

• Author
comment_357073
On 20.10.2016 at 8:34 AM, chrisybvbassa said:

Nu mai bine scrii si un storyline decat sa pui doar link-uri?

Ai avea mai multi urmaritori.

storyline, ok. Ca in fiecare an de FM,incep cu Foresta Suceava sau cum se numeste echipa mea locala,anul trecut Rapid CFR Suceava,anul acesta Foresta Suceava.Imi doresc sa ii vad in prima liga.Regulamentul din Romania permite sa ai multe imprumuturi asa ca la fel,in fiecare an iau imprumuturi pe banda rulanta pentru ca la Suceava nu sunt bani si e o realitate,chiar nu sunt bani pentru transferuri asadar ca trebuie sa ma multumesc cu crescutul de jucatori alor alte echipe. Am inceput fluctuant campionatul,in 6 partide avem 4 victorii,un egal si o infrangere, acum recent reusind si prima victorie acasa din sezon. mai multe vor continua... Suceava traieste! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy