Jump to content
  • 0

Jucatori In Fm 2014


Bogonici

Question

Dupa cum probabil stiti,ieri a aparut versiunea Beta a jocului,in care este inclusa mai mult ca sigur si Liga 1.

Eu cel putin nu am in plan sa imi cumpar jocul acum.Probabil il voi cumpara in iarna cum am facut si cu Fm 13.Dar asta e mai putin important acum.

Cei ce au cumparat jocul nu pot sa posteze cateva imagini cu atributele jucatorilor din joc? I-ar ajuta pe multi sa isi faca o idee despre cum a fost realizat jocul anul asta si sa stranga informatii despre cum arata echipa lor preferata in FM 14.

Lucrul asta i-ar ajuta pe multi impatimiti ai seriei,care v-ar fi profund recunoscatori.

Pentru inceput,esti cineva dispus sa posteze niste screenshoturi cu urmatorii jucatori:Matulevicius,Erico da Silva(Pandurii),Maxim,Budescu,Ciucur ,Eric de Oliveira ,Takayuki,Boudjemaa si Alcenat.

Va multumesc anticipat pentru ajutor ;)

Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

Multumesc mult pentru amabilitate.Alcenat e cam slabut,..Maxim pare un jucator mai mult decat promitator,tinand cont ca are doar 23 de ani.

As fi curios cum arata Rotariu de la Dinamo.Daca seamana a wonderkid :yes: .Daca nu cer prea mult as putea sa arunc un ochi si pe cum arata Distefano,Markovic(Gaz Metan),Anton(Pandurii),Iorga ,Astafei,Mustlivar,Marc si Antal.Multumesc anticipat.

V-as ruga,daca puteti si aveti timp desigur,sa mai propuneti si alti jucatori promitatori din noul joc.Pentru mine cel putin Erico este o surpriza placuta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy