Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

Help Cu Tactica

ShAlkE

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am o echipa de invidiat, abia a inceput sez. 2 si nu merge nici o tactica pe care am incercat-o, de la 4-5-1 attk, 4-3-3, 4-4-2 pana la char 4-6-0.

Astept sugestii ca innebunesc :(

Am postat si screen cu echipa.

Daca are cineva timp sa ma ajute... ma gaseste pe mess id shalk3.

PS. am citit o multime de topicuri despre tactici and co..

post-316-1245425712_thumb.jpg

• Generaţia de Aur
Posted

nu stiu ce atribute au jucatorii tai ca sa pot sa iti dau mai multe detalii despre cum as juca cu ei.

• 3 weeks later...
Posted

mdea klar

Eu folosesc 451 cu mentality putin peste normal la toti jucatorii, mai putin DMC-ul si cei doi Fundasi centrali care sunt putin sub normal mentality. Ceilalti doi Mijlocasi centrali sunt pe free role si cu toate setarile la maximum, strikerul e pe normal, cu hold up ball obligatoriu. In rest sunt foarte importante cornerele si cum le setezi.

Eu sunt pe locul 5 in GW Clough si sunt in al 9-lea sezon. Pot spune ca tactica asta merge foarte bine :) Si inca un lucru, nu folosesc noul wizard de creare a tacticii, ci sunt tot pe classical mode. Sper sa te ajute :)

Posted

Eu folosesc 451 cu mentality putin peste normal la toti jucatorii, mai putin DMC-ul si cei doi Fundasi centrali care sunt putin sub normal mentality. Ceilalti doi Mijlocasi centrali sunt pe free role si cu toate setarile la maximum, strikerul e pe normal, cu hold up ball obligatoriu. In rest sunt foarte importante cornerele si cum le setezi.

Eu sunt pe locul 5 in GW Clough si sunt in al 9-lea sezon. Pot spune ca tactica asta merge foarte bine :) Si inca un lucru, nu folosesc noul wizard de creare a tacticii, ci sunt tot pe classical mode. Sper sa te ajute :)

Se stie ca 4-5-1 si 4-6-0 sunt un exploit al ME-ului curent. :) Noul ME, in curs de testare in GW Miller si in FM2010 beta, este mult mai bugfree.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy