Jump to content

Help Cu Tactica

Featured Replies

Posted
comment_270296

Salut,

Am o echipa de invidiat, abia a inceput sez. 2 si nu merge nici o tactica pe care am incercat-o, de la 4-5-1 attk, 4-3-3, 4-4-2 pana la char 4-6-0.

Astept sugestii ca innebunesc :(

Am postat si screen cu echipa.

Daca are cineva timp sa ma ajute... ma gaseste pe mess id shalk3.

PS. am citit o multime de topicuri despre tactici and co..

post-316-1245425712_thumb.jpg

• 3 weeks later...
comment_271472

mdea klar

Eu folosesc 451 cu mentality putin peste normal la toti jucatorii, mai putin DMC-ul si cei doi Fundasi centrali care sunt putin sub normal mentality. Ceilalti doi Mijlocasi centrali sunt pe free role si cu toate setarile la maximum, strikerul e pe normal, cu hold up ball obligatoriu. In rest sunt foarte importante cornerele si cum le setezi.

Eu sunt pe locul 5 in GW Clough si sunt in al 9-lea sezon. Pot spune ca tactica asta merge foarte bine :) Si inca un lucru, nu folosesc noul wizard de creare a tacticii, ci sunt tot pe classical mode. Sper sa te ajute :)

comment_271476

Eu folosesc 451 cu mentality putin peste normal la toti jucatorii, mai putin DMC-ul si cei doi Fundasi centrali care sunt putin sub normal mentality. Ceilalti doi Mijlocasi centrali sunt pe free role si cu toate setarile la maximum, strikerul e pe normal, cu hold up ball obligatoriu. In rest sunt foarte importante cornerele si cum le setezi.

Eu sunt pe locul 5 in GW Clough si sunt in al 9-lea sezon. Pot spune ca tactica asta merge foarte bine :) Si inca un lucru, nu folosesc noul wizard de creare a tacticii, ci sunt tot pe classical mode. Sper sa te ajute :)

Se stie ca 4-5-1 si 4-6-0 sunt un exploit al ME-ului curent. :) Noul ME, in curs de testare in GW Miller si in FM2010 beta, este mult mai bugfree.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy