Jump to content

cioky18

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    cioky18 reacted to Alexandru H. in Fm2012: Noul Sistem Competitional Romanesc   
    Ca sa fiu mai clar... Desi 6 niveluri par imense, numarul de echipe prezente in ele e limitat la vechile 3 divizii (I, II si III) plus cateva formatii din diviziile IV judetene. Am fost destul de atent in ceea ce priveste distributia pentru a fi sigur ca fiecare jucator are la dispozitie 1/2 echipe aflate foarte aproape de propria-i locuinta. Daca sunt situatii gen CSM Campina sau Unirea Santana (adica echipe ce detin/joaca pe un stadion dar cu reputatii mult prea mici pentru a fi introduse automat in sistemul ligii), informati-ma. Nu voi mari, insa, numarul total al echipelor jucabile: 224 e suficient.

    urmedemuc, cauta ce echipe sunt din judetul Arad si propune una pentru a fi eliminata si inlocuita cu Unirea Santana. Probabil Pecica, dar am nevoie de un argument suficient de bun (Pecica e semi-profesionista, are un stadion bunisor de 3000 de locuri, plus reputatie mult mai buna).

    Edit: teoria spune asa - Avem 2 niveluri de Liga, 2 Divizionale, 2 Regionale iar dupa aia urmeaza Ligile Judetene, din care nu se poate promova si in care joaca doar amatori.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy