Jump to content

Davidenko1308

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

About Davidenko1308

 • Birthday 12/28/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Graz
 1. Davidenko1308

  Cariera Crystal Palace

  Un pre-season programat de asisntent deoarece doar voiam să îmi încerc tactica cu echipa, adică tiki-taka mea. A funcționat, mai ales că au fost slabi adversarii iar Ajax nu prea avea chef de fotbal. Cu transferurile mi-a fost foarte greu și nu am reușit să transfer nimic din ce mi-am propus, doar împrumuturi, de care însă sunt foarte mulțumit. Davide Calabria - Împreună cu el Manuel Locatelli - Christopher Nkunku, alt mijlocaș Și Luka Jovic atacant - Încerc să-i vând pe Zaha și Townsend pentru că oricum nu folosesc wingeri, dar momentan am primit doar o ofertă pentru Zaha de la West Brom care a fost refuzată pentru că nu au oferit destul, dar 3 echipe sunt interesate de el. L-am pus și pe Benteke pe lista de transferuri pentru că valorează destul de mult și poate poate vine cineva cu sacu' de bani. Începem campionatu' în deplasare cu Southampton iar după acasă cu Swansea. Revin cu update, sunt curios cum se descurcă echipa la pretențiile mele Suntem a 12-a favorită la câștigarea titlului, deci cât timp nu se întâmplă mari minuni, nu retrogradăm. Dar în fotbal nu se știe niciodată.
 2. Davidenko1308

  Cariera Crystal Palace

  Bună tuturor. După un clasic search pe Google pentru Football Manager România, am dat de forumul vostru. Fiind pasionat de acest minunat joc și de fotbal în general, am citit toate carierele de la Football Manager 2017 și 18 după care m-am decis să încep o carieră nouă pentru a o putea povesti aici. Am decis asta pentru că mi se par geniale toate poveștile cu salvările altora și faptul că o pot face și eu pe un forum românesc mă încântă și mai mult. Îmi voi începe cariera cu Crystal Palace, unde doresc să construiesc o echipă cu potențial care în câțiva ani să câștige primul titlu din istoria clubului. O scurtă prezentare a istoriei clubului pentru cine e curios. Am ales Crystal Palace pentru că într-un fel sau altul îi simpatizez și am avut o carieră mai lungă în Fifa 17 cu ei, cu toate că sunt un mare fan Liverpool. Domnii de la conducere se așteaptă să terminăm mid-table, ceea ce gândeam și eu cu toate că bugetul e 30 de milioane pe roșu, iar transferuri avem doar 1,2 milioane €. Probabil vor mai intra ceva bani din televizări și alte lucruri, vom vedea pe parcurs. Lotul cu care începem lupta în cea mai dură ligă din lume. Îmi place să joc un fotbal bazat pe posesie. De aceea mă gândesc de pe acum să vând jucătorii de bandă deoarece nu-i voi folosi. Voi încerca să aduc tineri sub formă de împrumut în mare parte, în special mijlocași care să creeze ocazii și să domine mijlocul terenului. Revin cu pre-season și transferuri.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy