Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FMRo FM26 Activator L4-L6

Featured Replies

• Generaţia de Aur

FMRo FM26 Activator L4-L6

După succesul repurtat de primul activator pentru FM26, maestrul @il muce revine cu o capodoperă caracteristică lui. Primul activator de FM26 pentru România care vă oferă şansa de a juca până la Liga 6.

Instrucţiunile sunt aceleaşi ca aici: https://www.fmro.ro/forums/index.php?/topic/16395-fmro-fm26-activator-l3/#findComment-395392

File Information

Submitter il muce

Submitted 02/21/26

Category FM 2026

View File

• Author
  • Generaţia de Aur

Recomandari:

• Add Players to Playable Teams - bifat - ca sa fie generati jucatori la echipele care lipsesc, sunt putine echipe in L4 sau mai jos care au jucatori reali in baza de date

• Add Key Staff - debifat - va adauga o groaza de staff chiar si la L6 si omoara realismul sa ai Loan Manager/2-3 antrenori in ligile inferioare

- e un bug la L3 - nu sunt deloc spectatori la meciuri - suspectez de la ce e, nu am o solutie.

Activatorul este facut cu editorul standard, respectand pe cat posibil regulile din realitate din L4-L6.

In L4 doar Giurgiu are anul asta 2 serii in campionat, nu am avut cum sa fac asta fara sa busesc barajul de promovare, am pus toate echipele intr-o serie si se va juca doar tur.
Am incercat si sa editez cu advanced rules, dar dupa vreo 2 ore de fixat erori random care apareau la validare am lasat-o balta. Poate dupa update-ul final din martie, mai bagam o fisa.

Nu m-am atins de L3 unde acelasi numar de jocuri mai mare decat in realitate si nici de Cupa Romaniei unde sunt introduse echipele castigatoare de L4 in loc de castigatoarele fazelor regionale ale Cupei.

Pentru cei deranjati (cum sunt eu) ca nu exista o optiune asemanatoare cu Add Players to Playable Teams dar care sa adauge Manageri la echipele din L4-L6 rezultand astfel la inceputul jocului foarte multe echipe fara manager, please PM me.