Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FMRo FM26 Activator L3

Featured Replies

• Generaţia de Aur

FMRo FM26 Activator L3

Ca la fiecare ediţie de Football Manager, unul din stâlpii de susţinere ai comunităţii FM din România, @il muce, dezleagă cutia cu minuni a celui de-al treilea eşalon

File Information

Submitter il muce

Submitted 11/04/25

Category FM 2026

View File

• Author
  • Generaţia de Aur

fisierul se copiaza in folderul - Documents\Sports Interactive\Football Manager 26\editor data
daca nu exista "editor data" il creati.

apoi la inceperea jocului alegeti Start New Career, apoi Advanced Setup Career, apoi click in dreapta sus pe Database si apare un meniu denumit Editor Data Files, bifezi fisierul si apoi restul pasilor sunt as usual

image.png

image.png

2 probleme am intalnit dupa ce m-am jucat putin in Liga 3, niste sacadari cand joaca 2D between highlights si cateodata pur si simplu nu pot sa fac schimbari

7 hours ago, litish87 said:

Nu functioneaza regula cu underi in liga 3?

Nici la liga 2, pare ca au fost eliminate. Doar in cupa ma obliga sa am jucator under.

On 11/11/2025 at 11:13 AM, indibidiguidibil said:

Alea-s buguri ale jocului, nu au treaba cu Liga 3.

Asa e, nu am mai intampinat probleme dupa ultimul update al jocului.

• 1 month later...

A mai jucat/început cineva save cu echipă din L3 ? Tocmai ce aproape am terminat de jucat un sezon și am dat de un bug al activatorului.
Am început cu Unirea Dej. Sezonul regulat l-am terminat pe 2, în spatele celor de la SCM Zalău. În play-off, am terminat pe 2 în spatele celor de la Poli Timișoara. Bineînțeles, după cum știm regulamentul, echipele de pe locul 1 din cele 4 serii de play-off promovează direct în L2, iar locurile 2 joacă într-un turneu, semifinală & finală. Ce văd, stupefiat, după ultimul meci din play-off ? Că nu joc în semifinală, iar din cele 4 echipe care am terminat pe locurile 2, doar 1 din ele (FCSB II) joacă în turneul, celelalte echipe fiind total random.

Problemă baraj promovare L3 #1.pngProblemă baraj promovare L3 #2.pngProblemă baraj promovare L3 #3.png

Întrebarea mea e următoarea. Există vreo posibilitate a se remedia situația ? Țin să menționez, înainte de a fi întrebat de Game Status sau altele, că joc cu autosave-ul la lună. Iar la început de sezon, până a juca primul meci din campionat, am jucat cu el pe weekly. Mi s-a „blocat” jocul de câteva ori. Ulterior (după ce am pățit de vreo 4 ori), mi-am dat seama că nu se bloca chiar de tot și am putut înainta fără probleme. Ultimul save e dinainte de a juca ultimele 4 meciuri din play-off. Indiferent de scenariu, nu am cum ajunge pe locul 1, pentru a promova direct. La final de play-off eram la 10 puncte de Poli Timișoara, deși în ultimul meci direct, am câștigat.
Revin la întrebarea originală, dacă cumva dau reload la save, în momentul în care am dat save ultima dată, rejoc cele 4 meciuri și termin play-off-ul, există vreo șansă ca jocul să proceseze corect faptul că trebuie să joc în acel turneu pentru ultimul loc care duce în L2 ? Sau să mă resemnez și să merg înainte și să mai stau un sezon în L3 ?
Țin să menționez că save-ul se dorește a fi un Build a Nation.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri/feedback !

P.S Pare că m-am hazardat prea repede și trebuie să-mi fac mea culpa😅. După ce am dat sim până în ziua în care trebuiau să se joace meciurile, așa random cum apăreau în ultima poză (după finalul play-off-ului), acum apar meciurile/echipele care trebuie, astfel ajungând să joc contra celor de la FCSB II.
Concluzia ar fi că e tot un bug, dar mai degrabă unul vizual sau nici nu știu cum să-l cataloghez.
Problemă rezolvată baraj promovare L3.png

@Mileena cu schimbările n-am avut probleme, dar am avut cu butonul de pause. Efectiv nu puteam pune pauză în timpul meciului.
Alte probleme ce am mai avut, era că se bloca jocul efectiv, când aduceam jucători în probe și când tot schimbam între tile-uri. Aici sunt 2 instanțe, dacă se blochează când aduci jucători și butonul de Continue este portocaliu și zice „Response Required”, atunci ești cooked, nu ai ce să-i faci, e blocat de tot. Dacă cumva se blochează când schimbi între tile-uri sau faci altceva și butonul de Continue este albastru și arată efectiv „Continue”, atunci dacă apeși pe el și schimbi pe alt tile, atunci îți revine și simulează în continuare.
Altă problemă ce am mai avut era că la tactici îmi dispăruse un fundaș, deși el era acolo și era selectat să fie în primul 11. Asta cu jucătorul care nu apare la tactici, n-ai cum să o rezolvi. Ștergi tactica și faci alta.
Una și mai enervantă, dacă joci cu sunet(e), după ce termini meciul încă mai auzi sunetele din timpul meciului. Asta au mai avut-o și alții. Știu că mă uitam la un streamer din USA (Zealand) și a pățit și el live și mai zicea cineva din chat că a avut problema asta. N-ai ce face, nici în cazul ăsta, decât să ieși din joc și să intri iar.
Cam astea sunt problemele (prob. care sunt relativ comune) ce le-am avut până acum după 66 de ore. + bugul ăsta de mai sus, cu meciurile de baraj, la care inițial apar echipe care n-au legătură și după apar cum trebuie.

• 2 weeks later...