Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Runda 1 - Inter MoreMoney


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

După cum spuneam aseară, prima provocare vă va duce în Italia, la Milano, pe celebrul Giuseppe Meazza. Chinezii au vândut Interul pe bani frumoşi, la şeicul Am Baghat More Money, iar Antonio şi-a pierdut titlul de conte şi un neica nimeni, cu reputaţie de neam prost (adică fost international român, cu 62 de selecţii şi 11 goluri şi deţinător de licenţa pro) a preluat funcţia de antrenor principal.

20201216211806_1.jpg

Problema e că nenea More Money a zis că el vrea totul din primul an, aşa că a dat afară aproape toţi străinii seniori şi a plecat la shopping călare pe charterul lui. Am zis aproape pentru că fratele Am Baghat a zis că "eu băiat deştept estem şi vrut făcut la tine surpriz plăcut. Aşa că eu păstrat la tine Răducu. Cineva spus la mine că el nou portar la Romania estem şi în plus el crescut la club şi putut înregistrat serie A".  Şi dacă l-am prins în toane bune, am mai cerut să fie readus Esposito la club, că e puşti talentat şi poate fi băgat în lot. Cerut, primit, aşa că restul, avanti!

Era final de iulie, iar începutul lui august a fost o demenţă totală. Pentru că "banii vorbeşte", dementul de şeic a făcut masacru prin Europa şi a luat tot ce se putea lua. La portari, a fost băiat de comitet, a luat doar doi: Neuer şi Courtois, că s-a gândit că mai e Radu de rezervă şi Stankovic al patrulea.

image.png

La apărare a dat-o de gard, pentru că a fost mână spartă în ofensivă (veţi vedea după ce şi cum). Aşa că i-a adus pe Sergio Ramos şi van Dijk (cum ar suna un cuplu din ăsta IRL) şi pe versatilul Kimmich, lângă care se mai află supravieţuitori băştinaşi Ranocchia, Bastoni şi D'Ambrosio. După cum vedeţi şi din poza de mai jos, pe stânga e muie Inter, că nu a mai bani la el.

image.png

Dar să urcăm mai în faţă o idee, acolo unde se află mijlocaşii centrali. Aici a mişcat modest, doar Bernardo Silva şi De Bruyne, că s-a gândit că ar putea să mai ciugulească nişte resturi pe aici fie Barella, fie Sensi, fie Gagliardini

image.png

După care a venit potopul sau vezi zona declarată liberă de italieni. În care bomboana pe colivă e aducerea a trei non-EU - doar Mane, Neymar şi Salah - din care nu pot fi folosiţi decât doi. Iar egipteanul a tras paiul scurt şi mai stă o tură umpic. Cireaşa de pe tort e accidentarea lui Aguero, care nu poate măcăni că nu e folosit, deci momentan cuiul de la grenada din vestiar rămâne nescos.

În rest, cuvintele sunt de prisos, când îi mai ai la îndemână pe Sterling, Hazard, Messi, Kane, Ronaldo, Griezmann şi Mbappe. Joac-o p'asta, managere!

image.png

Cumpărăturile din avanposturile propriu-zise au fost puţine, doar Lewandowski şi Benzema, pe lângă care Pinamonti pare un mic mormoloc nimerit accidental pe nufărul principal de la Băile Felix. Bine, mai e şi arma secretă Esposito, dar momentan e în lotul de la Primavera.

image.png

Revenind la subiectul emisiunii, misiunea voastră, dacă o veţi accepta :D este să câştigaţi tot ce se poate câştiga în primul sezon la nivel de club: Cupa, Campionatul, Liga Campionilor.

Doar că aveţi o mică regulă de respectat: NU AVEŢI VOIE SĂ FACEŢI NICIUN TRANSFER!

Pentru că e frumos afară şi vin Sărbatorile, deadline-ul până la care puteţi să vă îndepliniţi obiectivul este 24 DECEMBRIE 2020, ORA 23:59.

IN BOCCA AL LUPO!

Salvarea este disponibilă aici: FMRo Admin - Inter MoreMoney.rar

IMPORTANT:

  • punctarea pentru această rundă va ţine cont de obiectivele pe care trebuie să le îndepliniţi până la finalul PRIMULUI SEZON, conform algoritmului de aici: Algoritm de calcul
  • data la care trebuie să opriţi salvarea voastră este 15 iunie 2021
  • înscrierile (cu pixul şi taxă de protecţie contra tifosilor) pentru prima etapă se vor face aici: Înscrieri şi clasamente runda 1

TOPICUL ACTUAL VA RĂMÂNE CA LOC DE DISCUŢII GENERALE DESPRE ACEASTĂ RUNDĂ. Aici veţi putea povesti despre aventura voastră la Inter, locul unde s-au răsturnat cămilele cu jucători şi petrolierele cu bani.

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Muttley said:

Ce merge o tactica de anii 30 la lotul asta :)) Un 2-3-5 elegant. Bafta tuturor, mai greu de facut tripla cu lotul asta si doar din 4-5 "salvari" ;)

SINGURA " Doar că aveţi o mică regulă de respectat: NU AVEŢI VOIE SĂ FACEŢI NICIUN TRANSFER!"

deci reloaduri se pot face en-gros :)

Link to comment
Share on other sites

Hmmm ... stiu ca-i imbarligatura cam mare, dar oare n-ar fi bine sa fie si-un sistem de punctaj ? Adica atunci cand joci sa stii ca tot castigi ceva mai mult decat experienta, fie si simbolic. Cum ar fi de exemplu :

***

Serie A
loc 1 : 30 puncte
loc 2 : 25 puncte
loc 3 : 22 puncte
loc 4 : 20 punte
loc 5 : 18 puncte
loc 6 : 16 puncte
loc 7 : 14 puncte
loc 8 : 12 puncte
loc 9 : 10 puncte
loc 10 : 8 puncte
loc 11 : 7 puncte
loc 12 : 6 puncte
loc 13 : 5 puncte
loc 14 : 4 puncte
loc 15 : 3 puncte
loc 16 : 2 puncte
loc 17 : 1 punct
retrogradare : normal, zero puncte

Pentru ca in cazul unei comportari mediocre e foarte posibil ca managerul sa fie demis in timpul campionatului s-ar putea reduce la jumatate numarul de puncte in functie de locul ocupat in momentul demiterii (adica loc cutare = x puncte / 2). Fireste, ar fi nevoie si de-un screenshot in care sa scrie negru pe alb "demitere" si nu "demisie". Demisia e "premiata" cu 0 puncte.

***

Cupe europene

Champions League :
- castigarea CL : 30 puncte
- finala CL : 25 puncte
- invinsa in semifinalele CL : 20 puncte
- invinsa in sferturi de finala CL : 15 puncte
- loc 1 in grupa CL dar invinsa in optimi de finala CL ("round of 16") : 10 puncte
- loc 2 in grupa CL dar invinsa in optimi de finala CL ("round of 16"): 6 puncte
- loc 3 in grupa CL : vezi Europa League
- loc 4 in grupa CL : zero puncte

In cazul ocuparii locului 3 in grupa, adica a eliminarii din CL dar a calificarii in Europa League :
- castigarea EL : 20 puncte
- finala EL : 15 puncte
- invinsa in semifinalele EL : 10 puncte
- invinsa in sferturi de finala EL : 6 puncte
- invinsa in optimi de finala EL ("round of 16") : 4 puncte
- invinsa in 16-imi ("round of 32") : 2 puncte

***

Cupa Italiei
In mod normal Inter intra in competitie direct in optimi
- castigarea cupei : 10 puncte
- finala cupei : 7 puncte
- invinsa in semifinalele cupei : 4 puncte
- invinsa in sferturile de finala ale cupei  : 1 punct
- invinsa in optimile de finala ale cupei ("round of 16") : 0 puncte

***

Maxim posibil : 70 puncte

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Punctajul urma sa fie publicat in seara asta (data fiind ora tarzie, nu am apucat sa il terminam o data cu postarea), insa după ceea ce ai scris tu, consider că e loc de îmbunătăţiri la ce aveam noi in calcul (de exemplu eu nu imi puneam problema sa punctam daca esti mai jos de locurile europene).

Punctajul final va fi publicat mai târziu

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

În urma discuţiilor cu şeicul Am Baghat More Money, am căzut pe scări de comun acord că propunerea lui @kan-gurueste excelentă, aşa că acesta va fi punctajul de obiectivele din acest sezon.

Ca recapitulare:

- NU SE POT FACE TRANSFERURI DE NICIUN FEL: NU POŢI RENUNŢA LA JUCĂTORI, NU POŢI ADUCE ALŢII

- nu există restricţii la staff

- salvarea finală se va face cu data de 15 iunie 2021, deci pentru a vă atinge obiectivele aveţi la dispoziţie doar un sezon

- TERMENUL LIMITĂ DE POSTARE A SALVĂRII ESTE 24 DECEMBRIE 2020, ORA 23:59:59

Am decis ca stimul suplimentar de Sărbători, liderul clasamentului general după primele două etape ale FMRo Sisyphus Challenges să fie premiat cu un cod de FM 2021 Mobile pentru Android

Salvările se vor posta sub formă de download link de pe siteuri de hosting externe forumului

Link to comment
Share on other sites

  • Mihai featured and pinned this topic
  • Generaţia de Aur

Mihai, exista o problema destul de mare. Nu poti pune pe lista de Serie A toti jucatorii iar asta va cauza multe probleme interne. Printre altele, jucatorii neinregistrati vor sa plece, cel putin la mine sunt Transfer Listed by request. La mine tot lotul este unhappy inainte de prima etapa, cei care nu sunt pe lista de Serie A vor sa plece iar cei ce sunt pe Lista de Serie A ii vor plecati pe ceilalti. Nu se poate respecta regula cu fara transferuri OUT

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy
3 hours ago, BurticAndrei said:

Mihai, exista o problema destul de mare. Nu poti pune pe lista de Serie A toti jucatorii iar asta va cauza multe probleme interne. Printre altele, jucatorii neinregistrati vor sa plece, cel putin la mine sunt Transfer Listed by request. La mine tot lotul este unhappy inainte de prima etapa, cei care nu sunt pe lista de Serie A vor sa plece iar cei ce sunt pe Lista de Serie A ii vor plecati pe ceilalti. Nu se poate respecta regula cu fara transferuri OUT

Aia e şi ideea pe care am mizat, în sensul că nu mă aştept ca cineva să ducă sezonul până la capăt (sau cel puţin aşa sper) :D Nu a zis nimeni că e un challenge pe care îl poţi duce până la capăt, de aia şi ideea de Sisyphus Challenge, pentru că şi Sisif a avut nişte sarcini imposibile de rezolvat.

În ceea ce priveşte punctajul, dacă vei fi demis, vei primi punctajul corespunzător momentului la care se întâmplă împărţit la doi.

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/18/2020 at 10:59 PM, Mihai said:

Aia e şi ideea pe care am mizat, în sensul că nu mă aştept ca cineva să ducă sezonul până la capăt (sau cel puţin aşa sper) :D Nu a zis nimeni că e un challenge pe care îl poţi duce până la capăt, de aia şi ideea de Sisyphus Challenge, pentru că şi Sisif a avut nişte sarcini imposibile de rezolvat.

În ceea ce priveşte punctajul, dacă vei fi demis, vei primi punctajul corespunzător momentului la care se întâmplă împărţit la doi.

 

 

On 12/18/2020 at 9:32 PM, BurticAndrei said:

Mihai, exista o problema destul de mare. Nu poti pune pe lista de Serie A toti jucatorii iar asta va cauza multe probleme interne. Printre altele, jucatorii neinregistrati vor sa plece, cel putin la mine sunt Transfer Listed by request. La mine tot lotul este unhappy inainte de prima etapa, cei care nu sunt pe lista de Serie A vor sa plece iar cei ce sunt pe Lista de Serie A ii vor plecati pe ceilalti. Nu se poate respecta regula cu fara transferuri OUT

se linistesc, eu sunt cu benzema , salah si rashford on request dar au renuntat sa se mai planga. marea problema sunt accidentarile si bineinteles ca joc cu kimmich si d;ambrozio accidentati de 2 luni. sa vezi ce bine joaca neymar wbl te crucesti :) si rashford wbr :)sper in perioada de transferuri sa pot chema inapoi din loan ceva jucatori.

o sa postez situatia salvarii mele la 1 ianuarie in cursul zilei de azi :)

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy
41 minutes ago, worstmanager said:

 

se linistesc, eu sunt cu benzema , salah si rashford on request dar au renuntat sa se mai planga. marea problema sunt accidentarile si bineinteles ca joc cu kimmich si d;ambrozio accidentati de 2 luni. sa vezi ce bine joaca neymar wbl te crucesti :) si rashford wbr :)sper in perioada de transferuri sa pot chema inapoi din loan ceva jucatori.

o sa postez situatia salvarii mele la 1 ianuarie in cursul zilei de azi :)

Fara transferuri. Rechemarea inainte de termen e considerata tot transfer si in viata de zi cu zi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy