Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


A Brave New World


Ita

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

2006 a lovit fotbalul italian cum loveste acum coronavirus Peninsula. Moggi a murit la 69 de ani, Juventus un dus rece in B: Calciopoli a tinut prima pagina a ziarelor ocupata pentru luni intregi. Fotbalul italian duhnea de mai multi ani, se vedea in Serie A, a fost nevoie de pedepsele astea, chiar daca blande imo.

Asa se prezentau primele doua divizii peninsulare la startul sezonului 2006-2007.

Serie-A-TIM-Season-Preview.png

Serie-BKT-Season-Preview.png

Serie A pare o afacere lombarda, surprizele pot veni de la Roma, carata in spate de Totti, si atacul Fiorentinei, Toni-Mutu.
Serie B, nu cu mult timp in urma cel mai complex campionat din lume, a fost transformat intr-o gluma proasta de ultima decizie a Federatiei de a anula si depunctarile dictate initial in Calciopoli, Juve n-are adversar.

In La Liga, care dadea castigatoarea CL din ultimul sezon, Barcelona, titlul e sigur afacerea din ultimii ani, Barca-Real, dracii astia vor arata superb in Champions League, au niste loturi de vis.

La-Liga-Santander-Season-Preview.png

Cel mai echilibrat campionat ramane Premier League, anii aia deja anuntau dominatia continentala, cel putin din punct de vedere financiar, pe care englezii si fotbalul lor tot mai cosmopolit, o va avea asupra fotbalulul de pe continent.

Premier-League-Season-Preview.png

Bayern se antreneaza in Bundesliga pentru CL, adevaratul lor obiectiv.

Bundesliga-Season-Preview.png

Lyon are o generatie dementiala in Franta si acolo apar mai mereu surprize la campionat mai ales inaintea epocii petrodolarilor, campionat cu jucatori super-interesanti, la preturi decente.

Ligue-1-Season-Preview.png

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu imi voi directiona atentia asupra inceputului carierei lui Gheorghe Hagi.

Fost jucator exceptional, dornic sa dea inapoi fotbalului ce a primit. A debutat ca selectioner in campania aia dubioasa din 2001, periplu prin Turcia la Bursa si trofeul de la Galata, inapoi in Romania la Timisoara lui Iancu, nimic remarcabil.

Vara lui 2006 ii va schimba viata, primeste cec in alb din partea Federatiei la carma Nationalei: libertate totala la selectie, alege tactica, ba mai mult, are voie sa isi gaseasca si o echipa de club la care sa se perfectioneze. Obiectiv? sa scoata din Nationala untul, nu vine nimic din urma de ceva timp si se vede, doar Chivu si Mutu sunt jucatori de Mondiale.

Romania-Players.png

Prima si cea mai tentanta oferta la nivel de club a venit de la varul Gigi: sa transforme Steaua intr-o masina de facut bani. Resurse si ambitie erau, CFR, Urziceni, Otelul nu erau inca in peisaj, era in teorie destul de usor. Un scandal venit la timpul potrivit, cu oligofreni, retardati si handicapati, a rupt iremediabil relatia. Intra in scena al doilea var, Ioan zis si Giovanni. Nu aveau procuratorii influenta pe care o au acum, dar numele unui carnat precum Ioan Becali purta inca ceva greutate intr-un fotbal atat de corupt precum cel italian, asa ca, spre surprinderea tuturor, relatiile cu familia Sensi, il pun pe Gica al nostru la carma unei Rome cu Totti, Pizarro, Perotta si Chivu la apogeu, sa se lupte cu Adriano, Figo, Kaka si Maldini.

Cand a ajuns, asta a gasit:

AS-Roma-Players.png

Si aici o singura pretentie am avut, libertate in privinta tacticii, de 3 ori a trebuit sa negociez sa imi scoata jocul direct de la club culture, am ramas cu vision-ul asta:

AS-Roma-Overview.png

Deja depasesc salariile si cu doar 2.5 pentru transferuri nu ma pot misca prea mult pe piata transferurilor pe termen scurt, ma bazez in mare pe ce am.

 

Link to comment
Share on other sites

ce jucatori si ce sume se invarteau atunci comparativ cu ce e acum... am auzit de 2 tinerei interesanti pe numele lor Carlito Tevez si Javier Mascherano, daca reusesti sa ii aduci ma astept si eu la un 5-10% ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Iau o pauza de la salvarea asta, se pare ca baza de date inca se mai updateaza cu alte campionate, au adaugat portugalia, rusia, reiau povestea cand se finalizeaza munca.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy