Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[IT] Palermo - Serie D- Rinascimento


NicuCJ

Recommended Posts

12 hours ago, Costin Dumitru said:

Felicitari pentru performanta ! :D 

Mersi! Si eu sunt uimit,  victorii pe linie, mai avem 10 etape pana la finalul campionatului si suntem pe primul loc cu sanse destul de mari pentru castigarea campionatului :)  . Doar Juventus ne-a batut in ambele meciuri :)))).

hR1wIl8.png

zuPgob1.png

Clasament etapa 28

QfSJyr3.png

In cupa Italiei am ajuns pana in sferturi, unde am fost eliminati de Lazio cu scorul de 2-1, au avut noroc, am jucat in 10 oameni din minutul 29' . 

Sn1zwal.png

In ultimele 10 etape vom avea doua meciuri foarte grele, ambele in deplasare, cu Milan si Lazio.

In pauza de iarna am imprumutat un atacant tanar de la A Madrid, fiind al 4-lea , a prins 3 meciuri in care a marcat de 4 ori , m-a impresionat si l-am furat :D  ii expira contractul in iunie.

GcwI6rq.png

Pe Razvan Marin era sa il cumparam, a fost pe lista de transferuri la Ajax pentru doar 7.5 milioane EUR, am negociat eu cu ei, plata in rate, peste 30 de meciuri, procente, i-am convins dar nu ne-am inteles cu Razvan la salariu, el cererea peste 2 milioane EUR/ an,  noi puteam oferi aprox 1,5 mil, si nu a dorit. Pacat :(  , asta e.

Cei trei vor veni din vara :D definitiv la echipa

6zCL3CF.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Miracolul s-a intamplat :) 

In ultimele 10 etape am reusit 7 victorii 2 egaluri si o singura infrangere, unde Lazio ne-a batut la scor de neprezentare :))) , au jucat foarte ofensiv , un sistem 4-3-3 cu 3 atacanti si acolo trebuia sa schimb pe 3-5-2 dar nu stiu de ce nu am facut-o, dar e bine ca ne-am revenit repede dupa acea infrangere. A urmat un meci pe San Siro unde ne-am jucat cu Milanul :))

9hEsn57.png

Clasament final 

EGGvLmb.png

Palombi a castigat jucatorul anului in Seria A si golgheterul campionatului cu 28 de goluri marcate in 38 de meciuri, practic nu a ratat nici unul :) . Mourinho e cu ochii pe el, eu pe buzunarele celor de la Spurs :D 

u4E35Dz.png

AVwx2DM.png

Am avut un sezon extraordinar, nu mai putin de 8 jucatori sunt in 11 ideal al campionatului

iMqSzbV.png

Felicitari baieti!!!

70GYe7T.png

Trebuie sa ne pregatim de UCL, sa ne intarim, acolo nu e de joaca, vom intalni echipe foarte puternice, boardul ne-a pus la dispozitie un buget de 16 mil EUR pentru transferuri si 23,8 milioane pentru salarii ( aici deja e folosit peste 24 milioane EUR :)  ) , ii asteptam din 1 iulie pe Puig, Kyinie si Borja Garces sa ni se alature definitiv, plus inca un mijlocas stanga si un DLP , liberi de contract.

JjN2s7W.png

Neamtu Bastita Meier a avut un sezonul exceptional, imprumutat pentru al doilea sezon de la Bayern, mi l-as dori enorm sa il avem definitiv dar i-a explodat cota de piata, de la 4-5 milioane la 27 de milioane , nici o sansa sa il cumparam, poate reusim sa ii prelungim contractul de imprumut, daca nu, trebuie neaparat sa cautam un mijlocas dreapta, un winger. De asemenea un fundas dreapta, nu prea am fost multumit de Miquelo si nici de jucatorul imprumutat de Liverpool,  Hoever .  De asemenea un fundas stanga ne-ar trebui,  Brandon Williams este venit tot imprumut de la Man Utd, e bun jucator, mi l-as dori, dar are o cota de 25.5 milioane EUR. Multor jucatori le-a explodat cota de piata in actualul sezon.

La mijloc si in atac suntem ok. Coreeanu' nu prea a mai marcat in retur, nu stiu de ce. 

Board-ul a vrut sa imi bage pe gat la club vision " sign only high reputation player" ,  clar nu am fost de acord, dupa cateva negocieri au fost de acord sa renunte la aceea dorinta din partea lor,  de ce sa dam o caruta de bani pe ei, cand putem creste tineri?   Sau sa imi dea un buget de 200-300 de milioane EUR si cumpar jucatori cu high reputation :)))))

VDKsKh7.png

Foarte putini bani am primit pentru locul 1 4,6 milioane EUR , comparativ cu alte campionate puternice , dar asta e, din drepturi TV au venit vreo 40 de milioane, stam ok pe finance.

RNlFwSD.png

1QgVikw.png

Mergem in vacanta si vedem ce va fi dupa :) 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Cred ca Mourinho trebuie sa bage adanc mana in buzunar daca il vrea , a fost convocat la nationala Palombi! Pur si simplu i-a explodat cota de piata

Sg032Kw.png

Si la Bazoer i-a crescut mult cota, deja am emotii, are clauza de 20 milioane , cand l-am luat avea o cota de 2-3 milioane, am vrut sa ii prelungesc contractul si sa ii scot clauza dar mi-a cerut 5 milioane de EUR / an . X( Sper sa nu vada nimeni clauza 😴

EIagHcP.png

La Batista Meier nu vrea Bayernul sa ii prelungeasca imprumutul, cica vrea sa ii dea o sansa la prima echipa, pai normal dupa ce doua sezoane a fost la noi si l-am facut fotbalist de 35.5 milioane X(  . Ce ma oftic ca nu am avut bani sa il cumpar cand valora 4 milioane EUR

6OJgP10.png

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Roby said:

ce performanta! felicitari :)

Mersi!!

Cum spuneam mai sus, cautam si un fundas stanga, de preferat mai tanar, pana in 25 de ani, la sedinta saptamanala cu scouterii , mi l-au prezentat pe  :) 

U9EOZHn.png

Ieftin, am fost dupa el, una doua am trecut Alpii dar pana sa il strig pe nume, l-a luat Man Utd =)))))) are un nume de francez mai special, eu nu prea m-am impacat cu limba franceza.

mjXkm2R.png

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Costin Dumitru said:

wow. incredibila performanta, bravo ! folosesti vreun database anume ? sau de unde atatea femei ? :)) 

Mersi :) 

La inceputul carierei am folosit acest db pentru seria D https://www.fmscout.com/a-fm20-italy-serie-d-by-giangioman.html  + players from top league din Europe din advance / large database , pe parcurs am mai adaugat si alte ligi . 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Costin Dumitru said:

tu n-ai iesit managerul anului ? :D 

Nu, e ciudat cine a castigat in ultimele doua editii , Fabio Caserta de la Juve Stabia,  in sezonul 2021-2022 au terminat pe 15 , iar sezonul trecut pe locul 12 :))) .

UiDHQMG.png

Link to comment
Share on other sites

S-a terminat perioada de transferuri, suntem in etapa 10 in campionat iar in UCL am terminat meciurile din tur . Sa o luam pe rand :) 

Transferuri : 

Plecari Inevitabil au venit oferte pentru Bazoer , avea si clauza de 20 de milioane EUR, el avand o cota de piata de peste 25 de milioane EUR plus un sezon de exceptie, l-am pierdut :(  asta e , voi fi mai atent cu astfel de clauze, in plus avea si o clauza de 30% din urmatorul transfer . Coreeanul a avut un retur destul de slab , l-am pus pe lista de transferuri pentru 30 de milioane eur si am primit oferta de la Galata , pe care am acceptat-o .

JKGoq4y.png

Achizitii Avand la inceput un buget destul de mic pentru transferuri, 16 milioane EUR , am transferat o buna parte din ei in bugetul de salarii si dupa cum am scris si mai sus, am ofertat multi jucatori aflati in ultimele 6 luni de contract, multi dintre ei fiind deja la noi sub forma de imprumut. Dupa ce l-am vandut pe Bazoer , aveam la dispozitie ceva banuti, nu toti, deoarece board-ul mi-a luat 30% plus inca 30% a luat jucatorul :)) , dar aveam ceva  pentru a-i cumpara pe Toni Lato - DL , Andreas Skov un mijlocas dreapta mai ofensiv , si un fundas dreapta Franco Klusener de la Inter . Angelo Camara e alta poveste, dupa ce l-am vandut pe coreean, am caut un atacant tanar , am gasit doi, Camara la Maritimo si Marco Cassina de la Genoa , ambii 19 ani , agili, tehnici, cu un potential extraordinar, singura problema a fost pretul cerut , Camara avea o clauza de 59 de milioane EUR , Cassina nu avea clauza dar Genoa solicita 80 de milioane EUR :)) , eu aveam disponibil aprox 25 de milioane :))) . De la Cassina mi-am luat gandul desi mi-l doream mai mult, iar pentru Camara am rugat board-ul sa il cumpere, iar dorinta s-a implinit :)  , dar sunt ingrijorat de clauza de reziliere de doar 87 de milioane EUR, cred ca are un potential foarte mare.

ucwHzFZ.png

8VVg6kn.png

5EADP9r.png

Pe unii i-a cumparat si echipa under 20'

oD5UQHc.png

Primul 11 arata asa :

ELYb3d3.png

In amicale ne-am descurcat bine, am ales echipe de top, echipe puternice, sa vedem unde ne aflam,  in mare sunt multumit de echipa, pe stanga tot nu am gasit un fundas bun, bine, erau dar la scoruri mari :)))) il folosim tot pe Brandon de la Man Utd . Nu prea am gasit mijlocasi winger,  Stevanovic si Skov Olsen sunt mai ofensivi ( AM )  , dar le-am setat traningul pentru MR/L -winger , ambii sunt tineri, sper sa se adaptetez.

PYZLUzX.png

In campionat dupa 10 etape suntem pe locul 2 , Napoli a pornit in forta, dar in ultima etapa le-am taiat putin avantul cu un 3-0 :)  .

VDSn7Sy.png

JmYyOXw.png

In UCL am fost cap de serie si am evitat echipe de top gen Barca, Man Utd, Bayern etc si am cazut cu Spurs, PSV si Fenerbahce . Primele trei meciuri le-am castigat italieneste :))) si avem maxim de puncte, urmeaza returul

gFtPxg7.png

IjcGj04.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Costin Dumitru said:

big up ! tot 4-4-2 -ul il joci ? :D 

da, sunt mai old-school :)))) desi e mai riscant acest sistem in fotbalul modern , are si anumite avantaje care imi plac :)  . Cel mai mare dezavantaj ar fi superioritatea la mijloc contra echipelor care joaca cu un sg varf, dar aici schimb mijlocasii laterali in timpul jocului, daca e cazul , din wingers ii transform in  invert wingers, care intra la mijloc si oarecum anuleaza superioritatea,  dar nu prea le dau sanse multe sa isi creeze ocazii, avand doi atacanti tot timpul in careul advers cu un pressing agresiv, de foarte multe ori portarul sau fundasul degajeaza aiurea , practic le opresc constructia :)))) sa-i vezi cum se napustesc catre portar cand are mingea parca vor sa il manance cu fulgi cu tot :)))))Alt factor important este contra-atacul , avand doi oameni sus, foarte multe goluri marcam din astfel de faze. Inainte mai foloseam Mezzala dar am observat ca se potrivesc mai bine un DLP cu BBM, un BBM care sa faca ambele faze, care depune mult efort, apare la finalizare, cand urca in atacat celalalt ramane in spate.

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, kevinluci said:

Camara asta pare bombita.

Nu prea e constant, are meciuri si meciuri, dar e tanar, mai are de invatat :)  . 

Suntem in perioada de transferuri din iarna si cautam un box to box , scouterii mi l-au prezentat pe Gino Consorte , un tanar brazilian, board-ul mi-a majorat bugetul de transferuri la 11 milioane EUR, dar insuficient pentru a-l aduce pe Gino la echipa, avea clauza de reziliere de 27 de milioane, dar....

MZZm1wz.png

SDfHQ08.png

N6tfVfX.png

Singura problema este ca e non-EUR, deja avem doi, fundasul Mofokeng si mijlocasul ofensiv stanga Stevanovic,  incerc sa il vand sau sa il imprumut pe Stevanovic pentru a-l putea inregistra pe Gino si sa imprumut alta rezerva pe postul de ML, sarbul nu prea s-a acomodat la echipa.

UsmWGpA.png

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, kevinluci said:

ai un board de nota 10 :D

Da,  nu e vreun sugar daddy să pompeze bani, dar sunt foarte înțelegători :), mai devreme m-au lăsat să aleg ce satelit doresc eu :). Bine, și pe balance stăm binișor, pe plus,  facilitățile le tot upgradez, cum se termină, cum iar cer :). Coachingul l-am pus la punct, și aici au fost de acord să tot mărească bugetul de salarii pentru staff. La ultimele meciuri stadionul se umple, are o capacitate de 36.000 și am observat că se poate mări, la final de sezon când vom avea mai mulți bani în vistierie, le cer mărirea stadionului. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

m-am uitat pe cariera ta e super, bravo!!

 

intrebare: antrenamentele le programezi tu sau lasi pe asistent sa se ocupe?

 

sincer sa va spun nu prea inteleg jocul asta de dupa editia de 2015 incoace...faci echipa si cand ai jucatori f buni te astepti sa spargi tot si atunci defapt joaca echipa mai slab... nu inteleg perioadele acelea cand ai jucatori in forma buni si ai 7 infrangeri la rand...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy