Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[IT] Palermo - Serie D- Rinascimento


NicuCJ

Recommended Posts

US Città di Palermo Logo.png

 

Palermo, a fost retrogradată în Serie D, divizia a patra, din cauza unor nereguli financiare, a decis Federaţia italiană de fotbal (FIGC), informează presa din Italia. 
Palermo, care încheiase pe locul 3 în Serie B sezonul trecut şi urma să joace într-un baraj de promovare, a fost aspru sancţionată din cauza neregulilor financiare comise în perioada în care preşedintele clubului a fost controversatul Maurizio Zamparini. 
FIGC a decis că Palermo încheie pe ultimul loc ediţia 2018-2019 a Serie B, iar în sezonul viitor va juca în al treilea eşalon. Gruparea siciliană a facut apel împotriva hotărârii federaţiei dar a pierdut
Brescia, câştigătoarea Serie B în  stagiunea 2018-2019, şi Lecce, ocupanta locului 2, au acces în Serie A. Ultima promovată va fi cunoscută la finalul unor meciuri de baraj la care urmau să participe şase echipe: Palermo, Benevento, Pescara, Hellas Verona, La Spezia şi Cittadella. Locul lui Palermo a fost luat de Perugia

Sicilienii au evitat în primă fază sancțiunea, obţinând reducerea depunctării, dar nu au scăpat de gravele probleme financiare. Palermo nu a trimis până la termenul scadent garanţiile bancare doveditoare conform cărora nu are datorii şi, astfel, nu a putut lua licenţa, drept urmare a cazut in Serie D. De problemele noastre Palermo a profitat Venezia.

Locul nostru este in Seria A, ne-am castigat pe teren dreptul la baraj in sezonul trecut !  Fotbalul se joaca pe teren!!! Hai baietii!!

JV6SG5s.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Motivati pana in maduva spinarii , cu un buget de 1,6 milioane pentru salarii si 600k EUR pentru transferuri, pe care i-am pus toti la salarii, am facut cateva transferuri, in special tineri deoarece trebuia sa avem minim 4 jucatori under 20 in primul 11 si pe cai spre Serie C .

XY3OvX2.png

Primul 11 a fost acesta :) 

WXW1B8t.png

Clasament final :

yrm14pd.png

Cu un buget asemanator dar cu multi jucatori lipsa, dar nu e problema, ne intarim pentru  Serie C, Juventus sa te pregatesti!!!

Link to comment
Share on other sites

A trecut si perioada de transferuri unde am luat numai putin de 24 de jucatori :)))) din care pe 2 imprumutati i-am expediat inapoi si pe unul l-am vandut, cand primesti o oferta si esti cu finantele la pamant, e greu sa o refuzi, desi am mai primit o oferta de 1 milion de EUR pentru un fundas, Patic, de la Verona, am refuzat-o, deoarece e cel mai bun fundas al nostru. Au plecat multi inainte sa inceapa noul sezon, fie au acceptat oferte de la alte cluburi, fie li s-au terminat perioada de imprumut, fie li s-a terminat contractul si nu am vrut sa il mai prelungesc sau nu au vrut ei, unii cereau salarii nesimtite etc,  aveam undeva la 7 jucatori disponibili la inceput de sezon.

3BKHvPZ.png

In primele 3 meciuri s-au si accidentat 3 titulari, unul destul de grav , 3 luni out , aici avem o problema, bine ca avem un lot numeros. Primul 11 ( fara cei 3 accidentati) ar fi acesta:

XVcKwGz.png

4EkJvAl.png

In amicale ne-am descurcat bine, au fost foarte multe cu echipe mai puternice pentru a-i testa pe toti , dar si pentru a fi pregatiti 100% apti pentru joc. In cupa am fost in grupa cu rivala Catania si Vibonese, ambele echipe in Serie C . Asteptam extragerile pentru urmatoarea faza din cupa Italiei :)  . Am inceput si campionatul, unde am reusit 3 victorii, ultima a fost foarte grea dar am reusit sa castigam cu 3-2 :)  . Partea buna este ca vin din ce in ce mai multi suporteri pe stadion, in august am incasat aprox 700k EUR din vanzarea de bilete :D , bine aici au intrat si amicalele cu echipe mai mari, unde ai venit mai multi suporteri.

A95C1w0.png

s8U9kCb.png

bISwmw2.png

Sunt doua diferente foarte mari fata de Serie D, prima ar fi regula cu 4 jucatori under 20' nu mai este si sansele de promovare sunt mult mai mari. In serie D doar campioana promova , aici in Serie C, campioana promoveaza direct iar ocupantele 2-10 joaca in play-off :)  .  De asemenea ce imi mai place la italieni, mai ales in ligile inferioare, numarul mare de rezerve si numarul de schimbari in timpul jocului, ai voie 12 rezerve si 5 schimbari, lux nu alta !!!

Asteptarile conducerii sunt ok, sa prindem un loc in play-off, daca trecem peste ghionul cu accidentarile si vom avea tot lotul disponibil, avem sanse sa ne batem la locul 1 :) 

R5piGIE.png

 

@kevinluci  da, primul sezon a fost pe repede'nainte :)))) m-am ofticat la egalul acela din campionat :))) 0-0 a fost , din minutul 80 am avut si un jucator in plus :)) bine ca nu m-au batut :)))

25tstc2.png

 

 

 

Vorbeam de accidentari, s-a mai trezit unu X( 

O7jXUVc.png

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, kevinluci said:

Evandro ala a star 1 saptamana la tine si ti-a adus 500k :D

Era vanat de multe echipe, i-am oferit salariul maxim sa fiu 100% ca vine la noi , cand a venit avea de la status wnt ,  l-am pus pe lista de transferuri , s-a suparat un pic ca batman si am primit doua oferte pentru el si zboara puiule zboara.

Si Pantic e vanat dar nu l-am dat desi am primit oferte bune.

DpeyWuQ.png

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, NicuCJ said:

Am uitat de atacant :)))) acuma serios, oare sa fie ceva bug? Nu am mai avut atatea accidentari niciodata, nici nu am terminat turul ca toata echipa a fost accidentata :))

YZ2ivVG.png

Schimba preparatorul si incearca sa reduci antrenamentele individuale

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Octavian said:

Schimba preparatorul si incearca sa reduci antrenamentele individuale

Sa fie de la preparator? aveam unul puscat inainte cu 7 la fitness , iar in vara l-am adus pe Roberto Ferola, mie mi se pare ok.

FubXy2r.png

Se descurca destul de bine avand in vedere ca este singurul. Momentan nu ma lasa sa il dau afara, dar il schimb la vara daca continuam seria accidentarilor il schimb.

vSwWNqM.png

La individual training nu prea ii fortez in ligile inferioare deoarece schimb mult echipa in pauza de vara . Acum toti au normal intensity si doar la fundasii laterali i-am pus sa mai exerseze aruncarile de la margine . 

 

Pana una alta am terminat turul :)  stam foarte bine

YeGNs6x.png

Am noroc ca avem un lot destul de numeros si nu ne-a afectat foarte tare accidentarile.

PS:

Altu X( 

mDSr1lb.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Principalul atacant s-a rupt 4 luni , incredibil!!!

yzxgoEd.png

Giulio imi spune sa o lasam mai moale cu instructiunile de pe teren , e prea intensa tactica , drept urmare le-am spus baietilor sa o lase mai moale cu pressingul + stay on feet, acum e moderate .. Iar la individual training le pun half la toti, asta e.

3KKKlZZ.png

Link to comment
Share on other sites

Primim o veste buna :)  sunt foarte curios :D 

4f9DPEG.png

Si inca doua boabe , eu renunt . Desi am facut modificarile la training, vin doi accidentati unul dupa altul . Nu inteleg nimic, joc FM de peste 10 ani dar nu am mai intalnit asa ceva , nu trece o saptamana sa nu avem cel putin un jucator accidentat.

DxBsCNH.png

yOIzoYV.png

 

+ 1 , dupa meciul pierdut cu Avellino

3sAWJhv.png

 

Acum mi se plang pentru ca sunt prea slabe antrenamentele :)))

LCNFDun.png

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, TheRobert said:

Trebuia să te aștepți la Gardoș și probabil le-a dat și noilor colegi.

Gardos joacă binișor, dar asta e cel puțin a 4a accidentare în 5 luni :))) și se mai plânge că nu joacă și vrea să plece. A trebuit să îl pun pe listă de împrumut. 

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca a dat rezultate cele doua masuri impotriva accidentarilor, doar 3 accidentari de peste 2 saptamani am mai avut in retur :) comparativ cu 10 din tur . In total am avut 52 de accidentari in acest sezon :)) . Dar jucatorii sunt foarte suparati din cauza antrenamentelor prea lejere . 

U4q3uig.png

Ks49ouz.png

Am reusit sa terminam si acest sezon :) 

EzRXDUr.png

De multi jucatori ne vom desparti, avem multi imprumutati, unii au acceptat oferte de la alti, ramanem cu o mana de oameni si un buget de 163k EUR de transferuri :))) , dar ne-a marit plafonul de salarii de la 2,4 milioane la 4,1 milioane / an. Cred ca voi miza din nou pe jucatori imprumutati si liberi de contract, daca prind ceva :) 

qDBp8i8.png

Rgk5kT7.png

Link to comment
Share on other sites

Ma gandesc la alta cariera, asta o las balta, ceva nu e ok si doar ma enervez. Iar am inceput cu accidentari, inca din amicale. Dupa ce m-am chinuit sa il aduc la echipa, in plus nu inteleg de ce le da la staff 500k EUR cand noi suntem pe minus .

Am lasat asistentul anul acesta, sa vedem ce face, mie imi trebuie un concediu.

LzvjN40.png

Mukskre.png

 

USpQHoW.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy