Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Viitorul Bucuresti - Intr-o lume paralela


hflorin

Recommended Posts

Era anul 2018, o duminica de primavara linistita, si insorita. Mergand pe drum, cu capul in nori, ma impiedic de un bilet la loto. L-am adunat de pe jos, l-am sters de praf, si am mers acasa. Seara, pornesc televizorul, si nu cu prea mari sperante, ma uit la extragere... ce sa vezi, biletul a fost castigator.. putin peste 6mil euro 🤑.. normal, ca orice cetatean Roman, m-am dus, am colectat banii, si i-am pastrat. Am platit taxele aferente, si m-am apucat sa imi construiesc visul. O academie de fotbal. Eu sunt fan Hagi, in privinta academiei. M-am intalnit cu Doamna Firea, primar general al Capitalei Romanie, si am achizitionat un teren maricel, perfect pentru o mica academie. Si asa a inceput totul... In mai 2019, am finalizat constructia proiectului, ce include un stadion de 1250 locuri, doua terenuri de antrenament, unul pentru seniori, altul pentru juniori, plus o pista de alergare in jurul celor doua terenuri de antrenament, o cladire cu facilitati multiple, printre care, cabinet medical cu dotarile necesare pentru orice urgenta (nu ma refer la urgente chirurgicale :D), sala de forta si fitness, piscina si sauna, 6 vestiare incalzite si securizate cu camere de supraveghere, doua sali de conferinta, o camera de lectura dotata cu ~500 de carti, si un bar in care lumea poate manca sau bea ceva dupa meci, sau inainte, si un campus cu 30 de dormitoare, o cantina, si o gradina.

Treaba grea acum incepe, am gasit un staf tehnic bun, am gasit un scouter decent, si am inceput cautarile.Am reusit, sa gasesc 20 de jucatori, seniori si juniori, de nivelul ligii 3 / 4 . Si am inceput pregatirile pentru primul an de fotbal, cu speranta ca vor fi cat mai multe. Deoarece toate facilitatile au costat 2.5mil euro, am achitat ~800mii taxe, si ~1mil terenul academiei, am ramas cu un buget maricel. ~1.7 mil euro, buget pentru 5 ani. Am inceput sa caut un sponsor tehnic, dar am decis, sa nu ma arunc la nike, sau adidas, inca de pe acum. Asa ca am optat pentru compania italiana, Legea. Pe parcursul verii, am reusit sa gasesc si un sponsor principal, Netbet, si am semnat un contract pe 4 ani, totalul sponsorizarii fiind de 600k. 

 

Club Sportiv Viitorul Bucuresti

csvblogo.png

Echipamente 2019-2021 Legea - Sponsor principal Netbet

 

csvb-home.png csvb-away.pngcsvb-third.png

 

Arena Nicolae Simatoc - 1250 locuri (100% scaune)

 

 

Link to comment
Share on other sites

M o întrebat nevasta mea odată, după ce am băgat un bilet la loto... Bineee.. Prima oara mi o zis.. Ce kkt arunci banii pe loto :)))... 'tu ce ai face dacă ai câștiga la loto'... I am zis direct... As cumpăra Romprim (echipa cu stadion, liga a IV a , Berceni, București )...  Esti retardat... :))))))

În caz ca dau lovitura am planul de la tine... Foarte bine detaliat... 

De unde pana unde acel nume al arenei? Ce i drept, am dat search pe google... Habar n aveam cine e.. 

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, kevinluci said:

Hai sa ne vedem proiectul. Suna bine, norocosule. Pe ce strada ai gasit biletul, poate dau o tura?

Cine si-a mai adus aminte de numele strazii dupa ce s-a trezit cu milioanele de euro in cont... 😚

 

51 minutes ago, chichi1305 said:

In caz ca dau lovitura am planul de la tine... Foarte bine detaliat... 

De unde pana unde acel nume al arenei? Ce i drept, am dat search pe google... Habar n aveam cine e.. 

Sa te ajute Dumnezeu... in viata reala, nu in joc ❤️ 

Cat despre numele arenei. Sincer nu stiam ce nume sa ii dau, am vrut sa aduc un omagiu unui jucator roman, care a reusit cumva , prin vremuri grele sa ajunga la echipe mari de prin campionate puternice. Si am gasit unul care a reusit, si care desi nu i-a fost usor, si nu a fost nici cel mai bun jucator posibil... a avut ambitia, si determinarea necesara sa nu renunte. Numele, istoria si poza cu Nicolae Simatoc, ar fi stat in vestiarele jucatorilor, in camerele de lectura, oriunde in academie..  Si le-as aduce aminte jucatorilor, de fiecare data cand le este mai greu, ca daca nu renunti, muncesti, ai sanse ca si in vremuri grele, sa ajungi la echipe mari. Binenteles, ca asta nu se poate in joc, dar intr-o lume paralela... orice e posibil 😎

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/30/2019 at 11:37 PM, Cosmin26 said:

Frumos. Cum ai facut kit-urile?

Uite aici un mic tutorial. Asa lucrez eu. Incearca.  (ignora toate greselile pe care fac in vorbire.. XD - e primul tutorial care il fac)

Sezonul a inceput, sezonul s-a sfarsit, am petrecut de craciun, am baut de revelion, am promovat in liga 3 ❤️ ...

Acum, ar fi fost bine sa fi fost asa usor, dar nuuu. A trebuit sa schimb de trei ori tactica de joc, si am avut noroc ca echipele din Liga 4, nu au jucatori prea buni. Spre norocul meu, am avut doua cosmare 😓 care mi-au aratat ce am gresit, si sa nu fac de dori ori aceasi greseala. Bine-nteles ca la final, nu ar fi contat foarte mult, dar mai bine ca am invatat din ele 🤩. Inainte de inceperea sezonului, am trimis un email Domnului Burleanu, presedintele federatiei romane de fotbal, si l-am rugat, sa faca o cerere catre UEFA, pentru a trimite o delegatie in Romania, in legatura cu academia CS Viitorul Bucuresti. Cu ocazia aceasta, ii multumesc Domnului Burleanu, ca nu a ignorat cerinta mea, desi suntem un club inca prea mic sa emitem pretentii sau cereri. Delegatia formata din 3 domni si o doamna, din cadrul organizatiei UEFA, au venit, au analizat academia, timp de o saptamana, si au trimis rezultatul final catre federatia romana. In urma evaluarii delegatiei de la UEFA, am primit 3 stele  de aur dintr-un maxim de 5. Cu un maxim potential de dezvoltare, pana la un maxim de 4 stele. Fantastic, din punctul meu de vedere.

 

20191229201028-1.jpg

 

Am inceput anul cu o tactica, foarte comuna 4-2-3-1. A functionat o perioada de timp, apoi am inceput sa jucam prost, am modificat in 4-4-1-1, care a dat rezultate extraordinare, meciuri castigate cu 2-3-4 goluri diferenta, apoi la final am modificat in 4-1dm-2cm-2wide-1. 

20191211225856-1.jpg

20191211225417-1.jpg

20191229201224-1.jpg

20191228003517-1.jpg

20191215142603-1.jpg

20191214162347-1.jpg

20191228213924-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy