Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [U Cluj] - Revenirea sepcilor rosii


Muttley

Recommended Posts

  • Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Nu prea am avut cel mai bun parcurs dupa revenirea din vacanta, motiv pentru care am pierdut meciurile din deplasare de la Medias si Dinamo, si am remizat cu UTA. Terminam totusi sezonul regulat pe 2, la doar 4 puncte de Steaua, iar alaturi de noi mai vin in play-off CFR, Viitorul, Craiova si Dinamo. Avem acum 10 meciuri pentru a recupera handicapul de 2 puncte ramas dupa injumatatire si sa ne aparam titlul de campioana.

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Fixturesd947ac21a5ef3cb2.png

Liga-I_-Profileed6f29df035b2f07.png

Link to comment
Share on other sites

Fuse si se duse, titlul nostru de campiona. Era destul de greu sa il aparam cand am terminat playofful cu 5 infrangeri (dintre care doua cu campiona Steaua) si cu golaveraj negativ. Mai mult am pierdut si locul doi din clasament pe care l-a ocupat (pe merit) Craiova. Terminand pe 3 mergem in Euro Cup II, dar nu am idee in ce tur intram (liga romaneasca a crescut destul de mult in clasamentul coeficientilor). Din pacate cred ca vina principala este a mea, pentru ca lotul este destul de bun. Fie nu am reusit sa aleg cel mai bun 11 mereu sau am ramas captiv in aceeasi formatie de joc fara sa improvizam prea mult.

Mai avem totusi Cupa Romaniei, unde aproape suntem calificati in finala Cupei (in semifinale mai avem returul cu ASU Poli din Liga 2, dupa 2-0 in tur), si poate avem o sansa sa ridicam un trofeu in acest sezon (in cealalta semifinala se intalnesc CFR si Astra).

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Fixturesacc724055c3661f4.png

Liga-I_-Profiled1cfd277aa44ad6c.png

Link to comment
Share on other sites

A doua finala consecutiva de cupa pierduta. Si daca anul trecut nu am meritat sa castigam si ne-am putut consola cu Campionatul, anul acesta parerea mea este ca am fost echipa mai buna. E foarte frustrant sa pierdem cu un autogol in ultimele minute ale prelungirilor, si asta dupa ce am dominat posesia si ocaziile. Mai ales ca am pierdut in fata rivalilor locali, care si-au salvat astfel un sezon altfel prost. Noi am ramas cu buza umflata in acest sezon, am pierdut si Campionatul si Cupa.

CFR-Cluj-v-U-Cluj_-Review5c9881b4736ec9e7.png

Sunt un pic necajit, dar astept sa vad cat din banii din Champions League sunt reinvestiti de conducere in bugetul echipei. Prrobabil nu o sa facem schimbari majore, pentru ca in ciuda lipsei trofeelor cred ca avem un lot bunicel si destul de tanar pentru Liga I. Potential un nou portar pentru ca Aioanei a stagnat un pic in acest sezon si o sa scapam probabil de Straton. Iar apoi, urmatoarele veniri sunt conditionate de plecari (de ex. un nou fundas central daca pleaca Popescu sau Popa, un nou mijlocas daca ne despartim de Biceanu sau un nou atacant in locul lui Daniel Popa). As prefera totusi sa investim in putini jucatori dar care sa aduca plus valoare certa. Din pacate nu putem concura la Salarii nici macar cu Steaua, CFR sau Craiova inca, dapa-i cu formatiile de afara.

 

In aceste conditii de suparare dupa ratarea trofeelor, fac si o analiza a obiectivelor cu care am pornit la drum:

Obiectivele principale:

Construirea unei echipe 100% cu jucatori romani - Realizat, si inca de mult. Ba inca avem cate 3-4 jucatori constant la U21 si U19, probabil in curand si la Echipa mare.

Promovarea in Liga I - Realizat din primul an.

Castigarea unui trofeu intern - Campionatul Romaniei sezonul trecut, Supercupa acesta, mai lipseste Cupa dupa 2 finale ratate.

Participarea in grupele unei competitii europene - Champions League sezonul acesta.

Obiectivele secundare:

Promovarea in fiecare an a unui 1 junior din academie - Realizat partial, pentru ca in afara de Tudor 21a nu s-au impus inca ca titulari sau cu multe meciuri.

1 jucator din academie convocat la echipa nationala a Romaniei - Incomplet, Tudor 21a si Vitan 21b au ajuns la tineret, dar e o chestiune de timp.

1 jucator care sa doboare recordul de aparitii (515) sau goluri (252) in Liga 1 - Irealizabil? Dupa calculele mele inseamna undeva la cel putin 15 sezoane de meciuri constante, am atata rabdare?

Nu mai sunt 100% motivat sa continui, dar probabil o sa o fac :)

Link to comment
Share on other sites

Gratie participarii in grupele Champions League bugetul nostru arata destul de bine. Totusi nu ma asteptam sa primim din partea conducerii doua vesti buna una dupa alta. In primul rand, o sa avem cel mai mare buget de transferuri din istoria clubului, alaturi de un buget serios de salarii. Sa vedem acum daca gramada asta de bani ma va face sa ma razgandesc referitor la pozitiile pe care sa le transferam la echipa, oricum e clar ca vrem sa mergem pe calitate acum nu la cantitate. De asemenea, avem si un upgrade la facilitatile de tineret sa speram ca vom produce pe viitor jucatori mai multi si mai de calitate.

Mihai-Adam_-Inbox5498697ab22b10d2.png

Mihai-Adam_-Inbox-268fc8e03993d421e.png

Link to comment
Share on other sites

Un intake destul de slabut anul acesta, practic in afara portarului nu prea avem ce face nici pe viitor cu niciunul dintre ei. Totusi i-am semnat pe toti 5, poate poate in timp iese ceva decent (pentru vandut in profit nu pentru prima noastra echipa). Ma gandesc sa caut un nou HoYD care sa aduca ceva juniori mai buni la o echipa, din pacate nu prea sunt multi buni si disponibili pe piata acum.

Mihai-Adam_-Inbox43388a69ead70af4.png

Link to comment
Share on other sites

Lotul cu care incepem sezonul acesta (nu am postat inca transferurile pentru ca nu s-a terminat perioada, si inca mai suntem in negocieri cu vreo 2-3 jucatori importanti). La capitolul veniri se remarca portarul Vlad de la Steaua, fundasul Ciobotariu de la Dinamo, Borta de la CFR Cluj, mijlocasul Pitu de la Viitorul si atacantul Farcas de la Steaua.

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Players65fa5b85659e0dd9.png

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Players-2af7ce3ed1ec526d3.png

Practic o sa modificam un pic formatia standard si anul acesta vrem sa mergem pe o formatie care speram sa ne aduca titlul de campioana din nou:

Vlad
Leca - Ciobotariu - Manolache - Serban
Crivac - Pitu
Sefer - Malaele - Benzar
Tudor 21a

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Raulic said:

De ce ii faci viata grea lui Aioani ? 

Concurenta cu Vlad nu ii face bine :D 

Nici nu m-am gandit la asta, dar uite ca in FM se mai repeta si situatiile din viata reala. Drept raspuns pot sa spun ca l-am ales pe Vlad pentru ca are joc de picior mai bun, si caut sa construim atacurile incepand de la portar. 

Mai mult, am mai pus doua bomboane pe tort, ia de aici. Cu acestia doi cred ca se incheie perioada de transferuri definitivla capitolul sosiri, la plecari s-ar putea sa mai avem surprize.

Mihai-Adam_-Inbox2ce098d8d8ed0cec.png

Mihai-Adam_-Inbox-2da86fc9586e31b0b.png

Link to comment
Share on other sites

Well, you can go f... yourself. Stam pe un munte de bani ar trebui sa mearga investitiile ca sa crestem.

Mihai-Adam_-Inbox83a09a0530adaa38.png

.

34 minutes ago, Octavian said:

Senzaționale ultimile 2 transferuri. U21 cum se descurca? Calificări la euro ?

Echipa mare - Nimic. De abia acum s-au calificat pentru Euro 2024 de la anul.

Echipa U23 - A pierdut in sferturi la Olimpiada 2020 cu Germania.

Echipa U21 - Calificare la Euro 2021, a pierdut in sferturi cu Spania.

Echipa U19 - Nimic.

Link to comment
Share on other sites

Update cu situatia finala a transferurilor. Am adus un total de 7 jucatori pe 14 milioane (deci o medie de 2 mil / jucator, mult mai mult decat merita). Cu banii astia luam niste sud-americani si africani de calitatea I, dar nah, daca vrem doar romani atunci mecanismele de piata lucreaza in defavoarea noastra. Bineinteles ca au trebuit sa plece ceva jucatori, unii dintre ei care chiar au insemnat ceva in ultimii ani (Ionut Nastasie, Robert Neciu, Razvan Popa sau Mihai Popescu), altii care au fost de rotatie (Daniel Popa sau Catalin Straton), dar nu avem timp de sentimentalisme, pentru ca trebuie neaparat sa luam titlul anul acesta. Multi din jucatorii tineri au plecat imprumuturi in Liga II sa prinda ceva meciuri, urmand ca vara viitoare sa facem o triere la sange sa vedem cine ramane si cine pleaca definitiv.

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Transfer-History4494a26fae56e875.png

Link to comment
Share on other sites

Asta e pofta ce am poftit si imi place sa vad - doar verde si galben la rezultate fara pic de rosu. Practic doua luni de invincibilitate (e adevarat ca au fost si vreo 5 amicale - dar dupa cele cu Genk si Leicester care sunt formatii europene ne-am cam dat seama pe unde suntem in perspectiva calificarilor pentru Euro Cup II). In campionat am remizat doar in prima etapa cu Dinamo, dar am luat un singur gol abia in etapa a 7a in derbiul cu CFR (avem meciul cu Craiova amanat din cauza de gazon impracticabil pe Oblemenco), si astfel suntem deja pe primul loc. Iar in cupele europene am trecut foarte greu si norocos as spune de Midtjylland si Galatasaray si astepam tragerea la sorti a grupelor.

Fotbal-Club-Universitatea-Cluj_-Fixtures2207672886cb2fbc.png

Liga-I_-Profileb67554efc82d78c0.png

Link to comment
Share on other sites

Nu e nici cea mai grea nici cea mai usoara grupa de Euro Cup II pe care puteam sa o prindem. Teoretic ar trebui sa ne batem cu Partizan si Strasbourg pe primele doua locuri care asigura calificarea mai departe. Sa vedem ce branza iese si din aceasta competitie europene.

Mihai-Adam_-Inbox30fc473c82aca4e4.png

Link to comment
Share on other sites

Nici celelalte formatii romanesti nu au capotat in calificari, asa ca avem nu mai putin de 1 echipa in Grupele Champions League (Steaua) si 4 echipe in Grupele Euro Cup II (noi, Craiova, Viitorul, CFR). E clar ca Steaua nu are nicio sansa sa faca ceva puncte intr-o grupa cu Barca, Spurs si Lyon. In schimb in Europa Cup II, CFR ar trebui sa defileze la ce grupa are, la Craiova e relativ echilibrata ca si a noastra dar se joaca cu St Gallen si LASK Linz, in timp ce Viitorul a prins cea mai grea grupa cu Rangers, Rosenborg si Slavia Praga.

UEFA-Champions-League_-Profiledfe21986509f251e.png

EURO-Cup-II_-Profile7527243094dc763d.png

EURO-Cup-II_-Profile-236fd88f969db98ed.png

EURO-Cup-II_-Profile-33c38eb1bd945fb49.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy