Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FM 2020 Beta Out


Mihai

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Cap la cap cu fratiorii de la tara, mai ceva ca Romulo e Remo. :orc:

Serie-A-TIM-Profile.png

Si la Primavera tot cu ei ne batem sa ii ajungem pe Inter, noi pe 2, ei pe 3.

De remarcat ce average rating am scos la Pellegrini si ce realizari are Hamez.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

@Ita Am început cu el TM, dar n-a mers deloc, apoi AF, când a mai mișcat ceva, dar randament maxim a dat ca DLF pe attack, cu trei oameni în spatele său, doi Inside Forwards și un Attacking Midfielder. Păcat că are doar 13 la natural fitness și scade destul de mult în al treilea sezon. L-am luat pe Duvan Zapata în locul lui, dar nu e la același nivel.

 

Am terminat între timp al treilea sezon și prima parte a celui de-al patrulea sezon. Locul 3 în Italia nu mi-l ia nimeni. :) Juventus e neînvinsă de vreo 60 de etape, nu am cum să mă pun cu un asemenea monstru, iar Inter face ce face și are 1-2 puncte în fața mea tot timpul. 

Per total însă, o primă carieră ce mi-a dat câteva satisfacții, echipa joacă plăcut, am prins o semifinală de UCL în care m-a eliminat greu Real-ul, l-am scos pe Dzeko Gheata de Aur, iar, după două sezoane mai degrabă mediocre, Zaniolo și Pellegrini sunt zei pe teren. 

Link to comment
Share on other sites

  • Mihai unpinned this topic
19 hours ago, Raulic said:

@NicuCJ: orice modificare de database sau de reguli de la Beta la versiunea finala necesita o cariera nou ca sa se aplice. Beta nu e facut public ca sa te poti juca atat de repede, pentru ca jocul nu e finalizat la acea data.

asta nu stiam , acum am verificat si e ok . Voi incepe o noua cariera

Link to comment
Share on other sites

On 11/18/2019 at 11:20 PM, Raulic said:

@NicuCJ: orice modificare de database sau de reguli de la Beta la versiunea finala necesita o cariera nou ca sa se aplice. Beta nu e facut public ca sa te poti juca atat de repede, pentru ca jocul nu e finalizat la acea data.

Citeam recent un comentariu pe facebook, s-ar putea modifica cu FM Editor? Sa modific perioada de inregistrare a jucatorilor? nu am folosit niciodata acel program.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Raulic said:

FM Pre Game Editor poate modifica acest aspect dar va trebui sa incepi o cariera noua.
Nu stiu daca aceasta perioada se poate modifica pe o cariera deja inceputa, sorry.

am reusit :D  cu FM in-game Editor , am bifat Allow squad registration anytime :) si a mers.

Link to comment
Share on other sites

On 11/3/2019 at 10:15 PM, HesseLinK said:

Primul sezon de Liga 1 Beta ... e gata :) ceva concluzii:

CS Craiova (Eu): Campionat luat la pas, cupa romaniei, + calificare in grupele europa league.

Transferuri-IN: Strahinja Pavlovic 600K, Dennis Man 2.5M (iarna), Carlo Casap 90K (iarna).

Transferuri-OUT: Ivan Martic 500K (Hajduk), Marius Briceag 175K (Spezia), Valentin Mihaila 2.5M (Norwich iarna), Goran Zakaric 700K (Cukaricki iarna), Renato Kelic 750K (Osijek iarna).

Echipa a jucat bine, in special Andrei Ivan, care a fost fenomenal tot sezonul, constant, multe goluri si nu s-a accidentat deloc. La dezamagiri, Koljic, in 18 prezente nu a marcat nici macar un gol, lafel si Fortes care a marcat doar de 3 ori in 20 meciuri.

 

FCSB (Vintila / Dica): Inceput extrem de prost de campionat, cam ca in realitate, doar ca au jucat in europa league si au prins in extremis ultima etapa un loc 3 lafel si locu 6 de playoff. Bizonul praf, 4 goluri in 25 prezente. Hora a fost bunisor, cred ca s-a exagerat putin la cat de lenti au fost facuti unii jucatori: Popescu, Nedelcu, Oaida, Filip, Cristea ... sau cel putin din cauza asta cred ca i-am batut asa usor de fiecaredata cand am jucat contra lor sau Balgradean cu 10 Handling, nu stiu exact, mi s-au parut foarte usor de batut.

CFR (Petrescu / Piturca): Lafel, inceput foarte prost de campionat, au ajuns si ei in europa league si au pierdut locul de playoff in ultima etapa de sezon regulat in dauna FCSB. Au fost meciuri ok contra lor, cred ca le-a lipsit foarte mult Tucudean, iar unii din jucatorii care par importanti, nu prea au jucat: Vinicius, Luis Aurelio, Cestor, Lacina Traore. Poate ar trebui facut mai bun Dan Petrescu :)

Chindia Targoviste (Moldovan): Sezon incredibil pentru Chindia, care a stat mai tot timpul pe locul 2, doar spre finalul playoffului a cazut, mare parte pentru rezultate se datoreaza portarului Aioani si cuplului de fundasi centrali Pitian si Leca, dar si cuplului de atacanti Dumiter si Burlacu care au dat fiecare cate 10 goluri in Liga1. S-a remarcat si Negut si uite asa Chindia din nou promovata v-a juca in Europa League la anul.

 

Atasez aici cateva poze cu clasamentele:

Annotation 2019-11-03 222953.jpg

Annotation 2019-11-03 222838.jpg

salut, sunt nou forum, cum fac sa imi apara stema la echipele din liga I si fetele la jucatori

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy